Zašto ?Možda čovek ne živi kod Ikeje?
A u BG svaki put kad vidim Teslu pomislim "vidi mučenika".
Juče me zvali iz BYD-a. Još uvek je na istom. Čeka se ministarstvo da ukloni zahtev za refundaciju. Možeš da predaš preko eUprave, ali ne postoji način da povučeš kada si već jednom predao osim da se lično tamo nosi zahtev. Navodno bi trebalo danas ili sutra da bude završeno.@justPera ima li nekih novosti?
Ko je Ale?Zašto isključivo A segment, nemaš prostora da ga parkiraš? Polovnu Teslu Model 3 kupiš i prodaš za iste ili veće pare, oko 20 i kusur hiljada, vidiš sa Aletom ili Vukašinom ili tako tim ljudima koji se tim bave da dovuku neku iz Norveške ili već ako ima na oglasima neki primerak, ovo dok traje besplatno punjenje kod AVA šoping parka će svakako da ide u korist ponudi/potražnji. Voziš se i uživaš dok ne nađeš nešto novo što ti više odgovara.
Spori su užas. A dobro o ovima iz BYD-a i tom liku što je predao sa pogrešnim papirima ne treba ni trošiti reči. Ali dobro zaboravićeš na sve te muke ako na kraju dobiješ subvenciju 🙂 (iskreno se nadam da će odobriti još sredstava i to se nadam da neće čekati još koji mesec da to urade)Juče me zvali iz BYD-a. Još uvek je na istom. Čeka se ministarstvo da ukloni zahtev za refundaciju. Možeš da predaš preko eUprave, ali ne postoji način da povučeš kada si već jednom predao osim da se lično tamo nosi zahtev. Navodno bi trebalo danas ili sutra da bude završeno.
Dok nisam imao svoj punjač, auto sam uglavnom punio u tržnim centrima. Dok bih završio kupovinu, baterija bi se taman dovoljno dopunila za nedelju dana gradske vožnje. Sada, kada imam svoj punjač, i dalje ga najčešće punim jednom nedeljno, ali osim uštede u troškovima imam i dodatni komfor, ako za vikend idem van grada, ne moram unapred da planiram gde ću dopuniti bateriju.Jedno pitanje za one sa EV koji nemaju svoj punjač kako punite auto? Čelićate pored auta na nekom punjaču? Kako to funkcioniše nikako da skontam iz prepiske, mislim nije valjda parkiraš ostaviš da se puni pa se vratiš. Malo mi to apsurdno da štediš nkvac a gubiš vreme sem ako nije usputno...
Kakav je problem sve i da neko što kažeš gubi vreme dok ga puni (ako baš ne radi ništa za to vreme, a ne vidim što ne bi radio nešto)???Jedno pitanje za one sa EV koji nemaju svoj punjač kako punite auto? Čelićate pored auta na nekom punjaču? Kako to funkcioniše nikako da skontam iz prepiske, mislim nije valjda parkiraš ostaviš da se puni pa se vratiš. Malo mi to apsurdno da štediš nkvac a gubiš vreme sem ako nije usputno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari