Šta je novo?

Call of Duty Modern Warfare 4

Zanima me stvarno - kakav to singleplayer najavljuju ?
Je li to samo neki "warzone" ili u klasicnim modovima mozes i protiv AI ? ( za nas matore... OK zabava! )

Ipak je Call of Duty tata. Treba izbacivati igru svake godine vec 20+ godina i ostati zanimljiv. Prosle godine blagi debakl a ove, novi trailer, 50 miliona pregleda za 2 dana 😀

Nisam bas koncentrisano slusao... izgleda da ce ovo biti sa elementima vise zanrova (?) ...i nekim novitetima u elementima gameplay-a ?

Ovo je vrh, konačno će nadam se napraviti nešto dobro i da odrade reset jer poslednjih par god otišlo sve daleko sa ovim skinovima, i ovo mi daje nadu da će biti tip top.
Ja sam odradio pre order vault edition-a, taman dobio 10% onaj Loyalty popust i izašlo oko 62eur preko Južne Koreje (uzeo na Xbox-u), ionako skidaju pred izlazak igre i igra je Play Anywhere program tako da će se dobiti i kopija na PC što je vrh pa da se cepa jako

Je li ovaj DMZ potpuno nov gameply u COD serijalu... ?

Jel upao neko u betu ?

Klinac dobio kod kao kreator.

Silazi polako.

1000035514.webp

Kolko je igra, 109 evra?

Moram priznati da je mnogo bolja od bilo koje Black ops.

Igrao Betu sinoc jer sam preorder Vault edition, odigrao jednu partiju cisto da osetim, definitivno MW3 2023 vibe, u smislu kretanja, fluidnosti i brzine, jer i tada je IW u sustini radio MP deo, a Sledgehammer SP i ostale delove, tako da ko je igrao nju provalice da je to.

Ali da igra ce biti sweatfest definitivno, jer ova kretanja sto su pokazali strimeri, ce definitivno biti prednost onom ko to savlada, samo da ostanu pri skinovima kako su obecali jer MW3 su unistili sa glupostima..

Ali po ovome definitivno se nece vracati MW2019 i MW2 2022 brzini gameplay-a koji je vise takticki i sporiji, al boze moj i ovo ce itekako da bude zanimljivo i jako da se pika kada izadje 😁

Nazad
Vrh Dno