Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ma nemoj da se persiramo na forumu 😀

Ostao bih u Yettelu ja rado ali sam planuo kad me je lik ubedjivao da to kod njih ne postoji i da to NIKOM nije odobreno i da ne zna odakle mi informacija za tu ponudu. Kad me neko pravi ludim imam tendenciju da budem ludji.

Gde naci agenta A1, jer vidim da oni traze vaucer od postojeceg korisnika za 20%? Ja svakako nemam nikog u A1

Problem sa cekanjem kompletnog isteka UO u Yettelu je sto cu mozda u inostranstvo na duzi period u sledecem mesecu, pa bih radije da to resim sto pre. Mada 5600 za max paket je bezobrazluk epske klase.

Ma nemoj da se persiramo na forumu 😀

Ostao bih u Yettelu ja rado ali sam planuo kad me je lik ubedjivao da to kod njih ne postoji i da to NIKOM nije odobreno i da ne zna odakle mi informacija za tu ponudu. Kad me neko pravi ludim imam tendenciju da budem ludji.

Gde naci agenta A1, jer vidim da oni traze vaucer od postojeceg korisnika za 20%? Ja svakako nemam nikog u A1

Problem sa cekanjem kompletnog isteka UO u Yettelu je sto cu mozda u inostranstvo na duzi period u sledecem mesecu, pa bih radije da to resim sto pre. Mada 5600 za max paket je bezobrazluk epske klase.
U redu, kako kažeš 🙂

Kako ljudi do sada nisu naučili, poslovnica služi samo da se ili plati račun ili da se sklapa novi ugovor ( ko nažalost mora tamo... ).

Brojevi telefona agenata, to ti mora ili neko proslediti broj/brojeve ili da ti se sam agent javi...

Pa ja ne znam koliko planiraš da ostaješ u inostranstvu, ako je do pola godine onda ajde može proći ali posle toga ( ako je duže od 6 meseci), ja bih najradije broj telefona držao na dopuni.

ja sam juce otisao u poslovnicu i podneo zahtev da prelazim na pripejd...uo mi istice 5 juna pa sad cekam ponudu....trenutno imam L paket pa da vidim da li ce izaci sa ljudskom ponudom ili prelazim u A1.

Čim mi je istekao ugovor podneo zahtev za prelazak na Yettel prepaid, posle 2 dana su me zvali nudi 50% na Yettel mobile L od 5100 din rekoh odma ne dolazi u obzir jer mi A1 daje 12m za 1 din i 12m 50% na slične pakete, pa ponudi 3m za 1 din i 21m po 50%, rekoh odgovara mi ni to želim sa mi račun bude oko 1800 din kao i zadnja 24m, kaže ček sekund da proveri nešto, kaže može li 6m za din i ostalo da bude 2950 din mesečno, to na 24m izađe 1850 din I hajde prihvatim to jer imam 3 app, HBO, SkyShowtime, Dezzer ili šta već odabereš, 3GG za EU, 500Gb neta puna brzina.
Verovatno sam mogao još da tvrdim pazar da bude 9m za 1 din ostalo na 50% ili d tražim više neta za EU, ali ni tih 3GB ni 5 ili 10GB mi ništa specijalno ne znače kad odem negde 15 dana, uzmem svakako neki eSIM ili lokalnu karticu na mesec dana.
Bitno je po meni od početka tražiti to to i to i držati se toga dok ne odobre jer su baš digli cene paketa, A1 izgleda svima daje 12m za 1 din i ostalo na 50%.

Juce mi je istekao ugovor u Yettelu, danas sam bio u MTS-u, i trazio prenos broja, vojna tarifa Omorika 30, uz e racun, 840 din. Posle 2h zovu me iz Yettela, kaze vidim da ste zatrazili prenos broja, sta je razlog? Reko ne odgovaraju mi vase cene, a vojna tarifa je bas povoljna, kaze vidim da ste do sada bili na 50%, i odmah ponudio 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 50% na Yettel 100. Nisam iskreno ocekivao da ce to biti prva ponuda, malo sam se kao razmisljao, i prihvatio tu ponudu, ipak je to dosta vise GB (100, mts 30), i dve apk, a malo je samo skuplje, izadje prosek mesecno oko 970 dinara. I sa tim da ce racun za maj biti isto samo 1 dinar, a trebao je biti 3500 dinara, jer mi je istekao popust na total 40 u maju mesecu.

Postali pilicari teski, moras da se natezes da bi dobio nesto po realnim cenama.

Yettel smanjio cenu vaučera za reciklažu !
Daješ 3 uređaja, a dobijaš kod sa popustom od 10.000 RSD..

Ne znam šta kukate, kad je inicijalno i bilo 10k za reciklažu, pa su prvi (čini mi se) podigli na 15k, onda su i ostali to ispratili. Sad su samo vratili na ono što je bilo…

Odgovorio sam na post iznad moga, u kome kolega kaže da su se probahatili i okuražili. Nije mi jasno čime, jer pogodnost i dalje postoji, dakle nije ukinuta (što bi bio negativan potez za korisnike).
Ko do sada nije shvatio da se uslovi za korisnike samo i stalno pogoršavaju (čast izuzecima kojih je jako malo), taj slabo prati šta se dešava oko njega.

Jel dobio neko Yettel Sve promociju ako ima ugovor sa nekomercijalnim popustom?

Pa i jesu se probahatili i okurazili, sta je kolega lose rekao. Znaci po tebi, sad imam penziju 60k, povecaju mi na 80k, dodje drugi vrati mi opet na 60k, jer kao to je bio samo promo period, zasta da se bunim, nisu mi ukinuli penziju, ona i dalje postoji...

to je tesko moderisana stvar penzija, ovo je promocija nije nikakav garant i uvek je podlozna promeni, kao za yettel bank kad su uradili rebrand zadrzali su 4% kamate po vidjenju pa su proslog aprila smakli na 3% pa u septembru na 2% nigde ne stoji da bilo koja promocija ce uvek vaziti takva kakva je sada, klos jeste al sta da im radimo

Poenta price je zaljenje ili cutanje, da li neko glasno komentarise, buni se ili ne ...

• Like
Reagovanja: fiy
Tasti istekao ugovor 30.05. U nedelju smo podneli zahtev za prenos broja u globatel. Danas brzom postom stigla valjda dokumentacija za prenos broja u globatel i globatel sim kartica. Ocekivao sam poziv od yettel-a sa nekom ponudom. Ali poziva nije bilo. Ili ce mozda tek zvati sa nekom ponudom? Savetovao sam tastu da uzme yettel 30 50% tokom cele ugovorne obaveze. Da pristane samo na to ako zovu.

Mora prvo Globaltelu da stigne taštin potpis da bi uopšte podneli zahtev. Ali to je to, biće sigurno u toku nedelje, pa neka očekuje poziv, a zahtev svakako nije veliki.

Mora prvo Globaltelu da stigne taštin potpis da bi uopšte podneli zahtev. Ali to je to, biće sigurno u toku nedelje, pa neka očekuje poziv, a zahtev svakako nije veliki.
Ako prihvati ponudu Yettel-a globatel sim baca?

Nazad
Vrh Dno