Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

@sasa022 ma imam neke kupone i planirao sam još dve kupovine da uradim i da napravim i dužu pauzu sa kupovinom. Probaću do vikenda da uradim jednu kupovinu pa ću da vidim rezultat.
Hvala na pojašnjenju.

Kakva je fora sa ovim novim kalendarom, vidim sad ubacili neke novcice?
Inace zadnji put mi je isti dao pre skoro 5 meseci, juce trazio neki prekrivac za bazen i preko google stranice me odveo pravo na kalendar, kupim nesto za 300 din i otvori mi kalendar ali sa tim novcicima, ako neko zna kakav je epilog neka napise.

Zaključio sam da mi ne trebaju više nikakve igre na Temu. Kada mi nešto treba, to kupim po ceni koja ima u tom trenutku.
Poslednji put sam kupio preko Claim Credit i sad mi stalo iskače punuda za novi krug CC, a ne mogu da podignem kredit od prethodnog dok ne zvrte glupe animacije. I tako svaki dan. A nije neka ušteda. Cena je veća kada se kupuje preko CC, tako da taj povraćaj i nije toliki koliki se čini.

A i mislim da sam pokupovao sve što mi je bilo zanimljivo 🙂 Sada mesečno ne trošim ni deo onoga kao ranije. Jednostavno nema u ponudi šta mi je interesantno.

Mene trenutno bombarduju onim kuponima (vrednosti 23000 + 3000), i ima realno dobrih kupona. Naručio jednom, ali vec drugi put nemam sta. A kuponi vaze 2 meseca cini mi se pa opet nije lose

Dva dana važe, uglavnom?
Ja nisam odavno koristio CC jer ne iskače više prilika da se isplati, a kuponi samo se povećava broj proizvoda, sad mi traži šest stvari da kupim za jedan set kupona.

Meni se juče sam pokrenuo vremenski kalendar bez kucanja qqqq, i pokrenuh ga jednom kupovinom, ali za ultimativnu nagradu sada mi ne nudi u izboru ono što uglavnom pretražujem meteo stanicu.
Kasnije mi ponudi i kredit sa dve kupovine, kredit već neki imam ali me ovde navukoše da ću dobiti pored ostalog i 2000 kredit bez uslova kupovine. I kada se pokrenuo kredit vidim da ima dva kupona po 1000 a od 2000 ga nema. Dobro to ću i iskoristiti za dve potrebne kupovine i posle sigurno pravim dužu pauzu.
Bitno mi je da su ove sitne porudžbine prošle i nisu otkazane kao u poslednja dva slučaja.

TVantena.webp

Da li je neko pronasao model sobne TV antene koji zaista funkcionise u prostoriji ?

Probao sam par modela ( i sa i bez pojacivaca ) na par lokacija i prijem signala je izuzetno slab 🙁 🙁

Nemoj više da računaš na to, stari repetitori se minimalno održavaju a novi se ne postavljaju.
Ako sa pojačivačem nemaš zadovoljavajući rezultat - to je to, dao si maksimum da tvoje strane.

Verovatno je svaka od njih kabal utaknut u komad plastike 🙄

U petak sam na poslu imao situaciju da je čovek Temu fun, oduševljen svime što je tamo kupio, neke stvari su zaista ok, ali većina je fail. Potreban mu je jedan kanap i kupio ga je u tipa 20 različitih dimenzija, koje su na kesicama pogrešno ispisane (kaže da ih nije izmešao), od nekog skoro neupotrebljivog materijala, sa pogrešno napravljenim krajevima. I oduševljen činjenicom da to tamo košta 100-200-300 dinara, a kod nas košta 1000 dinara fabrička ili 1200 napravljena po meri.

Nakon jednog pokušaja sam odustao od ideje da mu objasnim da je mogao odmah da kupi kod nas i da bi zapravo, u celoj priči uštedeo. I finansijski i vremenski. Nisam siguran kojom matematikom je on izračunao da je uštedeo, kada je potrošio nekoliko hiljada dinara i praktično može samo da ih baci u djubre, jer nemaju upotrebnu vrednost, a koristiće ovaj kupljen u Srbiji. .

Ima tamo da se kupi i dobar taj kanap, ali košta oko 2000 dinara, pa kada nahvataš dobar CC ili neku od tih fora, ispadne malo jeftinije nego u Srbiji. Ako računaš da moraš da platiš PE u Srbiji, onda je sa Temua jeftinije za cenu tog transporta.

Poslednja izmena:
Evo imam 2 naloga na jednom 1000 din kredita na drugom ne, cene na ovom prvom gde imam kupon su oko 900-1100 din skuplje sto izadje kao i da nemam kredit...uporedio sa par proizvoda

Pogledajte prilog 541235

Da li je neko pronasao model sobne TV antene koji zaista funkcionise u prostoriji ?

Probao sam par modela ( i sa i bez pojacivaca ) na par lokacija i prijem signala je izuzetno slab 🙁 🙁
Pojačivač ne može stvoriti novi signal niti popraviti kvalitet onoga što antena već hvata, znači on samo pojačava signal koji ulazi u pojačivač i šalje ka TV. Što znači ako ima šuma pojačava i šum, ovo bi imalo smisla za antene koji imaju dugačak kabal np one napolju, a pojačivač u tim sobnim koji se nalazi par cm pred ulaz u TV ne radi ništa.

Pogledajte prilog 541235

Sobne nisu ni za šta kad je repetitor i malo dalje ili zaklonjen. Nijanse razlike su.
Najbolje pojačavače i prijem su nekada imale one spoljne mrežaste antene.

Šta radi Temu sa porudžbinom kada od 7 poručenih artikla neki od njih hvali. Da li otkazuju celu porudžinu ili samo artikle koji nedostaju a ostatak šalju.

Kako misliš da ga hvale? U opisima korisnika?

Šta radi Temu sa porudžbinom kada od 7 poručenih artikla neki od njih hvali. Da li otkazuju celu porudžinu ili samo artikle koji nedostaju a ostatak šalju.
Ako nešto fali, u porudžbini izabereš artikl i označiš da nije primljen. Trebalo bi da ti ponude vraćanje novca.

Da misleo sam da fali neki artikal, pogrešio sam gore izvinjavam se. Dva rartikla od sedam je u medju vremenu nestalo i oni otkazali celu pirudžbinu.
Kredit i kupone vratili a novac refundirali.

Moze preporuka zareporuke za:
1. One ultra velike krpe(valjda mikrofiber?) koje perfektno ciste auto od vode/kapljica nakon pranja automobila? Ili je sve to samo lazna reklama 😂
2. Onaj duvac vazduha poput npr ovog koji mi je prvi izasao, treba mi baš provereno dobar
https://share.temu.com/ZT2mqYNALkB

Moze preporuka zareporuke za:
1. One ultra velike krpe(valjda mikrofiber?) koje perfektno ciste auto od vode/kapljica nakon pranja automobila? Ili je sve to samo lazna reklama 😂
2. Onaj duvac vazduha poput npr ovog koji mi je prvi izasao, treba mi baš provereno dobar
https://share.temu.com/ZT2mqYNALkB

Imam proizvode sa oba linka i odlični su. Peškir upija neverovatno puno za tu veličinu.

Dok je ovo recimo krš, ja ne znam šta je s komentarima. Bukvalno je water repellent

Kad ste već krenuli sa ovim duvaljkama...Još na početku sam naručio onaj mali usisivač koji duva sa zadnje strane...ima li smisla sad kupovati ovaj jači jer mi ovaj koji imam čini mi se završava posao oko kompa, tastature i slično?

Da podelim moje iskustvo sa qqqq kalendarom. Prošao sam ceo kalendar sa potrošenih nekih 8-9 000. Uzeo neke stvari što sam planirao da kupim, a neke i onako bezveze. Problem nastaje kod Zadnje (ultimativne) nagrade za koju sam izabrao projektor koji je u redovnoj prodaji oko 5-6 000. Naravno oni u qqqq predstavljaju da je mnogo veća cena. Kada sam sve ispunio izbacili su da je taj projektor nažalost nedostupan i da izaberem neku drugu nagradu. Izbor tih drugih nagrada je bio katastrofalan, ništa realne vrednosti preko 2000. Nisam odmah menjao računajući da će par sati kasnije biti drugačiji izbor. Medjutim i posle 4-5h izbor je ostajao isti. Odmah sam pisao podršci gde se javila neka vrlo kooperativna gospodja. Krenula je sa pričom da razume problem i da se izvinjava zbog neugodnosti i da mi uz izvinjenja poklanja 1000 rsd kredita. Odbio sam i zahtevao 5000 rsd koliko iznosi otprilike nagrada. Povecala je na 2000 rsd i dalje sam odbijao. Na kraju je ponudila kako je rekla maksimum od 3500 rsd. I dalje sam insistirao da mi uplati 5000 ali nije uspelo. Na kraju je uplatila tih 3500rsd daj šta daš. Ultimativnu nagradu na kraju nisam ni uzeo pošto je moralo da se kupi proizvoda za još 2000rsd a sve su bile krš nagrade zamenske. Vrlo ne fer ponašanje od strane Temu-a, šibicarske fore...

Uh! Temu se kod mene opasno iskundačio. Otkazuje mi petu narudžbinu. Sve je počelo sa kalendarom i ultimativnom nagradom, to mi je prvo otkazao.
Narednu porudžbinu sam sve platio novcem i nju su otkazali.
Onda sam se žalio i posle nekoliko dana dobio kredit od 4500 din. Sada koristim taj kredit i kupon od 2500 za zadnje tri porudžbine, juče mi pri otkazivanju prijavio da dva artikla nisu dostupna. I ja napravim novu porudžinu bez njih i evo i nju mi malopre otkazaše. Poručio sam ponovo isto ali ovaj put preko mobilnog interneta da probam i tako. Ako sutra i to ne prodje a otprilike to jave za 24h. Izbaciću sve iz korpe gde ima 19 proizvoda koje pratim i čekam sniženje da bi ih odabrao i kupio. Možda i to pravi problem. Onda ću ubaciti ono što mi treba i samo to kupiti.
A u medju vremenu su mi prošle neke sitne kupovine za pokretanje kalendara i dobijanje kupona.

Prilozi

• Screenshot_20260602_183924_Temu~2.webp
    Screenshot_20260602_183924_Temu~2.webp
    76.5 KB · Pregleda: 31
Uf ti si bas zapao na neku crnu listu ili sta vec.
Kakva su iskustva u koriscenju dva naloga sa istog telefona? Razmisljao sam da napravim novi nalog da viidim mozda mi tu pokrene qqqq kalendar, ali ne bih da upadnem u jos veci kanal..sad su mi skoro sve promocije ukinute i to traje vec neko vreeme.

Uf ti si bas zapao na neku crnu listu ili sta vec.
Kakva su iskustva u koriscenju dva naloga sa istog telefona? Razmisljao sam da napravim novi nalog da viidim mozda mi tu pokrene qqqq kalendar, ali ne bih da upadnem u jos veci kanal..sad su mi skoro sve promocije ukinute i to traje vec neko vreeme.
Imam 3 i uopste nema nikakve veze, negde da promocije negde ukine pa vrati, ne mozes ih pohvatas nikako.

Nazad
Vrh Dno