Mogu se reaktivirati pisanjem korisničkoj službiDva dana važe, uglavnom?
Ja nisam odavno koristio CC jer ne iskače više prilika da se isplati, a kuponi samo se povećava broj proizvoda, sad mi traži šest stvari da kupim za jedan set kupona.
Pojačivač ne može stvoriti novi signal niti popraviti kvalitet onoga što antena već hvata, znači on samo pojačava signal koji ulazi u pojačivač i šalje ka TV. Što znači ako ima šuma pojačava i šum, ovo bi imalo smisla za antene koji imaju dugačak kabal np one napolju, a pojačivač u tim sobnim koji se nalazi par cm pred ulaz u TV ne radi ništa.Pogledajte prilog 541235
Da li je neko pronasao model sobne TV antene koji zaista funkcionise u prostoriji ?
Probao sam par modela ( i sa i bez pojacivaca ) na par lokacija i prijem signala je izuzetno slab 🙁 🙁
Sobne nisu ni za šta kad je repetitor i malo dalje ili zaklonjen. Nijanse razlike su.Pogledajte prilog 541235
Da li je neko pronasao model sobne TV antene koji zaista funkcionise u prostoriji ?
Probao sam par modela ( i sa i bez pojacivaca ) na par lokacija i prijem signala je izuzetno slab 🙁 🙁
Možda mu nesto fali od artikla, verujem da sam dobro razumeo!Kako misliš da ga hvale? U opisima korisnika?
Ako nešto fali, u porudžbini izabereš artikl i označiš da nije primljen. Trebalo bi da ti ponude vraćanje novca.Šta radi Temu sa porudžbinom kada od 7 poručenih artikla neki od njih hvali. Da li otkazuju celu porudžinu ili samo artikle koji nedostaju a ostatak šalju.
Onaj duvac vazduha poput npr ovog koji mi je prvi izasao, treba mi baš provereno dobar
Moze preporuka zareporuke za:
1. One ultra velike krpe(valjda mikrofiber?) koje perfektno ciste auto od vode/kapljica nakon pranja automobila? Ili je sve to samo lazna reklama 😂
2. Onaj duvac vazduha poput npr ovog koji mi je prvi izasao, treba mi baš provereno dobar
https://share.temu.com/ZT2mqYNALkB
Poruceno
Imam proizvode sa oba linka i odlični su. Peškir upija neverovatno puno za tu veličinu.
Dok je ovo recimo krš, ja ne znam šta je s komentarima. Bukvalno je water repellent
imam i te, nista posebno. Kako brises tako ostaje mokar trag iza.Ja se razmišljam za ove, ima ih 5 kom. i hvale ih u kometarima.
https://share.temu.com/Sx55PniMZdB
Imam 3 i uopste nema nikakve veze, negde da promocije negde ukine pa vrati, ne mozes ih pohvatas nikako.Uf ti si bas zapao na neku crnu listu ili sta vec.
Kakva su iskustva u koriscenju dva naloga sa istog telefona? Razmisljao sam da napravim novi nalog da viidim mozda mi tu pokrene qqqq kalendar, ali ne bih da upadnem u jos veci kanal..sad su mi skoro sve promocije ukinute i to traje vec neko vreeme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari