sh0rax
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.03.2015
- Poena
- 180
Moja oprema
- Matična ploča
- Gigabyte B550M DS3H
- RAM
- 16GB
- GPU
- RX 5700 XT
- Storage
- 2x4TB HDD 2x2TB SSD
- PSU
- CHIEFTEC 700W
- Monitor
- AOC 24G2U
- Laptop
- ASUS ROG G552V
- Pristup internetu
- Mobilni internet
Pozdrav prijatelji.Opet imam problem hakuju mi sada steam.Prije su mi skinuli uplay i provaljivali u razne forume gdje sam registrovan.Ovo za forume sam riješio.Instalirao sam u web browseru BITWarden i odlično me služi od tada mi ništa nijesu hakovali što se tiče foruma i tih stvari.Ulazim danas na kompjuter i vidim na steam mi nema 35,54 eura.Nema veze neka su ih ukrali nije problem samo mi je važno da riješim problem da se to više ne dešava.Recite mi pošto imam 3 uređaja(PC Laptop i telefon).Vi znate kada se kupuje nešto ne steam treba da se aktivira potvrda na telefon tako da najviše sumnjam na njega s'obzirom da ga nijesam formatirao još od kupovine novembra 2023.PC i LapTop sam uvukao antivirus i obrisao sve što je sumnjivo.Naravno sa malwarebyteom.Problem je to što će mi neko bankovni račun hakovati jer i njega držim na telefon.Kako uopšte da vidim do čega je problem?Za početak ću formatirati laptop i kompjuter i zatim promijeniti šifre za steam.Osim toga šta bi ste promijenili.Šifre u bitwardenu su sasvim ok one ne mrdaju.
P.S. Bitwarden imam i na telefon
P.S. 2 Samo da znate nemam nikakvih neoficijalnih programa na kompjuteru osim Hola Vpn i bright koji dođe sa njim.
P.S. Bitwarden imam i na telefon
P.S. 2 Samo da znate nemam nikakvih neoficijalnih programa na kompjuteru osim Hola Vpn i bright koji dođe sa njim.