Šta je novo?

iOS 26

S obzirom da je valjda IOS 26 dobio podršku i za druge chatbotove kod carplay-a, da li se može namjestiti da na srpskom puštam pjesme preko Gemini u Spotify-u ?

Opet sam odradio restore 26.5 na iP13PM deluje mi fludidnije u odnosu na 26.4.1 a za bateriju ne znam sta bih rekao dok ne prodje neko vreme.

Ne,kasne mi notifikacije 2,3 sekunde u odnosu na telefon.Nekad i malo duze.

Da,cim pišne telefon,pišne i sat.

Kod mene status quo. I dalje neki put secne, i juce prilikom nekog cackanja po podesavanjima, kada htedoh da izedjem, zakucao, tj, zamrzao na jedno 20sec. Power off, pover on, otvara zakucan screen i onda sam od sebe se povratio. Ono kao kada na kompu zamrzne kada se napuni memorija. Ostalo OK i baterija mi se cini da je za nijansu bolja, tj, duze drzi.

Meni na 26.5 najviše baguje od svih IOS26 iteracija. Danas i Notes tiltovao dok sam kopirao neki duži tekst. Često laguje pri swipe-u u meniju, URL tab u Safariju se neretko pomeri ka sredini ekrana itd.
Inače, IP15PM je u pitanju.

Počeo je od 26.5 i kod mene da zeza... Negde od 26.3 je sve bilo super, tada sam doduše imao 16PM. Sada na 17PM i 26.5 desi se da secka kada je duže zaključan, animacija otvaranja home sceen-a secka ili kada se skroluju stranice. Baš im je loša odluka taj liquid glass. Puno problema sa time, nepotrebno.

Meni na 26.5 najviše baguje od svih IOS26 iteracija. Danas i Notes tiltovao dok sam kopirao neki duži tekst. Često laguje pri swipe-u u meniju, URL tab u Safariju se neretko pomeri ka sredini ekrana itd.
Inače, IP15PM je u pitanju.
Još od iOS 16 (kad sam prešao na iPhone), po meni, ovaj 26.5 je ubedljivo najgori update. Krenem da treniram, pustim youtube music na slušalicama i krene da baguje i pišti, Apple Watch ne reaguje na komande, i tako svakih 10-15 minuta, par puta mi je došlo da tresnem telefon 😅 i kupim S26U ili nekog Šaomija. U poslednja dva dana situacija je bolja, ali i dalje ima bagova povremeno. Valjda će iOS 27 biti mnogo bolji.

Gledam kod suraka S25 ... nije da mi treba ali lepo imati sve na Srpskom, ceo fon, menu, a fon samo klizi, sve bez greske. Cekam, gledam, nadam se da ce bar usporiti, ma jok, sve perfect. Onda pogledam moj iPhone, pa me prosto sramota reci da me zeza. Odmah ce mi udariti kontru tipa, tako je to kad bacas pare umesto da si uzeo Samsunga i da uzivas i ne razmisljas. Sve se nadam, cekam, bice bolje, bice bolje, ali kad.... kada stigne OS 31
Iskreno, razocaran sam, ali bas, i to vec jako dugo.

Ne nadogradjuj nikako. Cekaj kada vecina bude zadovoljna, tj, kada budu te glupe sitnice otklonjene. Sto se tice toga, smisao... telefon kao telefon... ali je zaista glupo da jedan Xiaomi radi fluidno, brzo, stabilno, bolje, a placen kao cetvrtina iPhone-a

Drug, malo da ga ustrojimo, ono, kao stilska figura... da malo diocaramo 🙂 kapitas.

Ja kad sam u kupujem-prodajem aplikaciji malo duže ali nije presudno baš toliko vreme. Zakoči mi ceo telefon i pregreje se baterija. Jedva ga oživim. Već 3x tako, isključivo kad je u kupujem-prodajem aplikaciji. Imam neku igru koju igram nekad po sat vremena, ni jednom nikakvog problema sa telefonom. Ne znam šta je ali skoro je bilo neko ažuriranje za njihovu aplikaciju i od tada mi ubija telefon.

Pa koliko su zeznuli stvar sa iOS 26 verujem da ce im trebati jos dve nove verzije da ispeglaju sve.

Apple's iOS 27 update will prioritize cleaning up the operating system's internals, with engineers making changes that could result in better battery life
The effort is said to be similar to what Apple did with its Snow Leopard Mac update years ago, and will involve removing old code, rewriting existing features, and subtly upgrading apps to improve performance.

Samo serija 17 dobila. Kod meni, 14,6gb🤣🤣🤣. Isto obicni 17.

Nazad
Vrh Dno