Loša mi je izolazicija u tih 40ak kvadrata gde mi je Clivia 24000btu. Lokal je negde oko 85 kvadrata, sastoji se iz dva dela, donji od 40kv u kome je Clivia 24k i gornji koji je oko 45-47 kvadrata u kom je on/off klima LG 24000btu od pre 20 godina,.ali odlicno radi, greje i na -2,3. Generalno gornji deo je sam po sebi topliji od donjeg sigurno za 3,4 stepena, jer je ušuškan za razliku od donjeg dela iznad kojeg imam samo mali krovčić koji pritom nije ni zatvoren. Ne znam šta bih mogao da uradim što se tiče izolacije u donjem delu, moraću da se raspitam, ali generalno lokal ne mogu da ugreju dve 24-ke, neverovatno, pritom računi za struju nisu mali, baš se nerviram. U planu imam da uzmem još jednu 18/24 invereter klimu, samo sam sluđen koju, jer ovde ima raznih komentara. Gledam Pular, Midea extreme, Brezeeless. Znam ja šta bih uzeo, ali dosta sam već dao za Kliviju, tako da sam ograničen što se tiče budžeta. Možda ima neke cake preko aplikacije da se to malo dotera, ali ne razumem se baš najbolje. Hvala puno svima svakako, nadam se da cu rešiti nekako problem.