Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Nisam ispratio, a nikada ni uzimao vaucer na Ananasu, jel mogu kodovi da se iskoriste za kupovinu vaucera?

Ima li nekog aktivnog kupona porudzbine 13 000 i 17 000din.

Probao i a1000 do 5000 sve opcije i app1000 do 5000 ne rade.

Hvala veliko.

U proteklih nedelju dana su bili kodovi na svaka dva dana. Juče (četvrtak) je bio a1000, u utorak a3000, u nedelju a2000, u petak a3000... Sličan tempo je bio i pre ovoga.
Šta im to znači - nisam siguran, ali vrv će biti neki kod i za vikend, ja prognoziram a5000. 😊

Da li je neko u skorije vreme dobio rođendanski kupon/vaučer. Mene su "omašili" ove kao i prethodne godine.

Ja sam dobio rođendanski pre dve nedelje, prvi put od kako imam nalog.
Naručujem već 2-3god preko ananasa.

Veliko hvala, isti pokusavao zadnjih nekoliko dana i nije hteo. Danas radi. Hvala jos jednom, 2000din. ustedeh.

U proteklih nedelju dana su bili kodovi na svaka dva dana. Juče (četvrtak) je bio a1000, u utorak a3000, u nedelju a2000, u petak a3000... Sličan tempo je bio i pre ovoga.
Šta im to znači - nisam siguran, ali vrv će biti neki kod i za vikend, ja prognoziram a5000. 😊

Kraj meseca, fali im projektovanog prometa...

Iskoristio sam prvi. Hvala!
  • X3MJdKfT

Da li slucajno neko ima, a da mu ne treba naravno, neki vaucer veci od 5k, planiram nesto od preko 60k dinara?

Poslednja izmena:
Imate još danas vaučer moda2000 na izdvojenu ponudu odeće i obuće. Vaučer važi za korpu veću od 6000 dinara. Pa kome trebaju patike,trenerke ili drugo ima da se probere nešto.

Meni je stigao onaj rođendanski vaucer na mejlu, dan ranije salju, tako dwla, uvek proverite. (Ne dajem vaucer nemojte mi se javljati 😀)

Pametna kupovina uz Mastercard. Ima.
Svakog utorka, od 2. juna do 7. jula, obavi kupovinu u vrednosti većoi od 10.000 RSD, plat sačuvanom Mastercard karticom, iskoristi promo kod: mastercard2500 i dobijaš umanjenje računa od 2.500 RSD

Nazad
Vrh Dno