Evo mali neočekivani apdejt. Sedim upravo s majkom, kad zove A1 agent (telefon joj je u A1 mreži), kao da su je prisluškivali. 🤣
Naravno ona meni daje telefon, pričam sa nekim krajnje normalnim momkom, meni pravo osveženje posle kojekakvih operatera kojima sam se nedavno baktao za svoj postpaid mobilni paket. Tako ja zamolim njega da odmah proveri tehničke mogućnosti na adresi, on potraži i odmah kaže a pa ovde bi moglo 9 meseci za dinar (valjda su svi u zgradi opcija), posle toga nekih 3500, uz još neke stvarčice koje nisam pohvatao, tipa HBO, itd...
Ušteda super, ponuda fina, ali.. meni nešto bilo čudno kad je rekao u osnovnom paketu ima 150 kanala, pa se ogradim, uzmem broj, i odložim dalji razgovor za kasnije. Kad ono ne lezi vraže, pa tu nema ni N1, ni Nove, ni Insajdera, a ja televiziju ne gledam uopšte pa sam sasvim zaboravio na tu problematiku. I tako sve pada u vodu, jer mama druge kanale praktično ne gleda. 🤣 🤣 Ova ponuda inače traje „do kraja meseca, možda će produžiti, ali za sada tako”.
Mislim da ću poslati jedan mejl SBB-u sa detaljima konkurentne ponude i pripretiti otkazom usluga, čisto da vidim šta će ponuditi. Ako mogu da izvedem da plaća manje a da joj ostane i uređaj i sve, plus isti broj EON uređaja kao i pre, pa nije ni to loše.