Ja ne znam zašto se ljudi primaju toliko na besomučnu kritiku Piksela, pa ne vise predstavnici Gugla na benču da čitaju naše osude. Sve je već poznato, svi sve znamo. Sad je već jasno da ko ima seriju 9 ili 10 nema razloga da prelazi na 11 sem ako je entuzijasta i telefone menja na godišnjem/mesečnom nivou.
Ko nije, komotno može da kupi nov prošlogodišnji model ili lepo očuvan/malo korišćen prethodni na KP (ili mu neko donese, kako već) i dobiće midrange specifikacije za midrange cenu ili jeftinije! I opet je to dobro, jer će tada pored prihvatljive cene dobiti i sve prednosti Piksela?
---
A za ove svetleće momente, nisam baš lud za njima, mislim da nema šanse da izgledaju kao na renderima. Inače, imao je valjda Xiaomi u nekom trenutku foru da ivice ekrana nekako svitkaju kad stigne notifikacija, tako nešto. Na to me podseća, ne ide mi uz Piksel nekako.
Ja da sam Gugl, ukinuo bih ovaj novi dizajn, vratio se lepo na zaokrugljeni Piksel 8 i ranije koji lepo leži u ruci, spreda negde pored onog isečka za prednju kameru metnuo multicolor LED i omogućio da se aplikacijama individualno dodeljuju boje LED-a, pa nek to svitka. E to bi bilo štogod... ali to mogu samo da sanjam. 🤣