Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Želim i ja jesicu albu za ženu pa ne idem redom i bacam hejt po netu što ostale žene nisu takve. Moraš malo spustiti loptu, nadam se da nemaš više od 18 godina.

Niko ne kaže da je Pixel idealan, ali manje više svi proizvođači su isti, gledaju gde mogu da zakinu za što veći profit i to je to.

Želim i ja jesicu albu za ženu pa ne idem redom i bacam hejt po netu što ostale žene nisu takve. Moraš malo spustiti loptu, nadam se da nemaš više od 18 godina.
Uf, al' ti je logika.
Ako Jesica Alba košta 1300€, onda za tvoj novac želiš baš takvu, a ne hendikepiranu verziju, zar ne ?
Zašto osporavaš vrednost mog novca, ako Pixel ne opravdava tu cenu?
Ništa vi ne čitate.
Kakogod.
👋

Providni ste, 2 nova naloga sa malo poruka i to čisto spamovanje i hejtovanje 🙂
I to ne samo u ovoj temi, ja sam još odavno rekao to da sam ušao kod njega u profil i video da samo hejt piše u svakoj temi, stvarno ne razumem to.

Niko nema problem da se napišu problemi telefona, zato smo tu da diskutujemo, ali ovo što ovaj lik radi je stvarno besmisleno. Kao da namerno to radi da bi ne znam šta postigao.

Uvek ima mesta za kritiku 🙂

Google’s custom silicon project hasn’t ever really been about chasing the benchmark leaderboards, and the Tensor G6 isn’t going to suddenly change the status quo.
Google is prepping its in-house Titan M3 security chip and a next-generation “SantafeTPU and “Metis” image signal process for the Tensor G6.
Those upgrades alone would allow Google to introduce interesting new features in the realms of on-device AI and computational photography, which will no doubt be far bigger selling points for the Pixel 11 series than performance ever could be.

Poslednja izmena:
I to ne samo u ovoj temi, ja sam još odavno rekao to da sam ušao kod njega u profil i video da samo hejt piše u svakoj temi, stvarno ne razumem to.

Niko nema problem da se napišu problemi telefona, zato smo tu da diskutujemo, ali ovo što ovaj lik radi je stvarno besmisleno. Kao da namerno to radi da bi ne znam šta postigao.
Nećeš ti odlučivati u kom smeru će teći debata u ovom thread-u. Šta si ti ,zviždač koji spamuje svaku poruku, neuspeli admin sa ambicijom, u pokušaju..,od 2011. ?

Poslednja izmena:
Sto je najveca fora, on je vas prijavio da spamujete...
Posto ce se verovatno ponovo vratiti, ne ulazite u glupe diskusije vec prijavljujte da ne bude opet haos u temi

Pixel 10pro xl sam kupio na pre-order, 1199£,
Moj stari pixel 8 pro i bonus od Google je bio 518£ da odbijem od cene, + 200 funti na Google store, kupio sam sve accessories koje sam trebao, i razliku u ceni razvukao na godinu dana beskamatnog kredita.

Mislim da bolju kupovinu nisam mogao napraviti.

Pixel nije gaming device i nikada neće biti, i za te potrebe mi apsolutno ne treba.

Baterija je puno bolja nego na pixel 8 pro.

Sad, u slučaju da trebaš iskeširati 1199£ za telefon, mozda bi jedino Iphone 17 pro max bio bolja kupovina.

Videcu šta nude ove godine (11 fold verzija) i da uzmem u preorder ako budu dobri bonusi.

Ovo na kraju snimka je pretpostavljam Pixel Glow na P11?

Da, ipak su najave od pre par meseci bile tačne 🙂

pixel11pro-pixelglow24281.jpg

pixelglow-thumb242.jpg

Biće super ako bude ovako izgledalo 🙂 i dalje sam skeptičan.

Da nije ovog snimka sa konferencije!?
Da ne bude na kraju umesto senzora temperature? 🙂

Da. Jer taj AI snimak ne mora ništa da znači. Videćemo za par nedelja šta se tu stvarno dešava. 🙂

I ja se nadam da će ovako da izgleda, a ne onaj koncept gde su stavili mali LED ekran na mesto senzora temperature.

Nazad
Vrh Dno