Arres
Poznat
- Učlanjen(a)
- 05.12.2021
- Poena
- 44
Poštovani imam telefon Huawei P20 Lite i kad hoću da se preko DATA USB kabla povežem na računar preko instaliranog programa HiSuite 9.0 (14.0 neću zato što moram uvjek onda upisivati lozinku) ON NEĆE DA SE POVEŽE PREKO djeljenja veze između mobilnog i računara na računar odnosno NA INTERNET. Zamjenio sam već 4 USB DATA kabela pa je isto. Prije dvije godine se mi je uvjek povezao,a sad neće,pa probam sazada direktno UKLOPITI nove Usb kablove U DRUGE (direktno,bez hubova,na Hubove uopšte neće,javlja Error Failed ili Failure) USB PORTOVE na računaru,pa je isto. (telefon neće da se spoji sa programom za telefon HiSuite na telefonu i računaru) Evo sad pišem preko WiFi pristupne tačke koju imam uklopljenu na telefonu ZA MOBILNI INTERNET,ALI USB KABAL JE MNOGO BRŽI ZA POVEZIVANJE i na primer skidanje videa sa interneta. I WiFi me stalno izbacuje iz mreže vani. U čemu bi bila greška? Probao sam i na druga dva računara sa drugim USB DATA KABLOVIMA u različite USB ulaze UKLAPATI pa je isto.. Hvala za odgovore i pomoć unapred !