Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Pazi, nisu to gluposti, nekog ce da upecaju sa tim, to je trgovina, nekome te drustvene mreze trebajukao za lek jer se ne skida sa njih. Ja sam isto podneo zahtev za prenos na neosurf u A1, ali ja sam od starta bio decidan, intwresuju mw 2 paketa, Y30 9m za din pa 50% , ili Y100 12m za din pa 50%. Rekao sam ds je to priblizna cena ovog neosurfa koji sam dobio za 1200 din. Ona me je orvo ubedjivala da nema sanse da dobijem vise od Y100 za 9m po din pa posle 50%. Ali ja sam to odbio i rekao da mi je to previse za moje potrebe, onda je rekla da ce zvati, da proba nesto izvuce i zvala je za 2h i rekla da moze. Malo jw jaci paket Y30 od neosurfa, ima aplikaciju po izboru i neogranicene pozive i to je prevagnulo. Solidno sam prosao, ja sam zacrtao da telefon necu da placam vise od 10EUR, jer ne trosim nista spec...
Znači na kraju si uspeo da izvučeš 9 meseci za dinar na Jetel 30 paketu? Y100 sa 9 meseci se možda više isplati čisto zbog druge aplikacije, ukoliko ima neke među njima koju bi koristio. Kako bilo, mislim da je to odlično u ovim okolnostima, ali s druge strane si imao i solidnu alternativu. Ja ovaj put sa drugim operaterima uopšte nisam imao sreće, A1 sam baš pitao za Neo Surf i njega mi za 1200 nikako nisu davali, zato sam na kraju morao da podnesem zahtev u Globaltelu, tako da mi je želja da zaključim posao sa Jetelom bila dosta jaka. Na kraju mi je preovladao oprez i ona stara, bolje vrabac u ruci...

Inače se vodim istom logikom kao i ti, potrošnja mi je mizerna, tj. samo u izuzetnim okolnostima mogu da sedim i nemilice trošim internet ili zivkam ljude. Prethodno sam bio na Total 10 paketu i ništa mi nije falilo, pogotovo sa prenošenjem interneta sam uvek imao za tu poneku nepredviđenu situaciju. Jetel 30 jeste na žalost malo prociganisan paket sa tim sitnim zakidanjima, te ograničena brzina, te se ne prenosi se internet, te samo jedna aplikacija, i plus nema više ni dodatnog saobraćaja za aplikacije. Sa druge strane, sa 6 meseci za dinar ga bar plaćam malo manje nego stari Total 10, tako da na kraju stvarno ne mogu da se žalim, pogotovo ne kad se ima u vidu šta su meni drugi operateri nudili.

Žali se pismenim putem, uputi prigovor.

Ne znam da li je neko kačio ovu promociju, ali evo link:
Za prenos broja iz druge mreže u Yettel mrežu, pretplata 3 meseca po 1 dinar.

Ne znam da li je neko kačio ovu promociju, ali evo link:
Za prenos broja iz druge mreže u Yettel mrežu, pretplata 3 meseca po 1 dinar.
A ostatak po punoj ceni... Nije povoljno.

Zar ne nude više u poslovnici 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca?

Sad bio u poslovnici. Daju popust 50% na ceo ugovor za novi broj u Yettelu. Za prenos broja iz druge mreže 3 meseca po 1 din.

Istice mi ugovor za Hipernet. Ima jos manje od 2 nedelje. Nisu mi ponudili nista povoljno. Sta da radim?

Podnesi zahtev za gašenje ugovora u poslovnici...pozvaće te neko za par dana i ponudiće ti bolju cenu, 50% popusta na paket minimum...

ako sad podnesem taj zathev za gasenje zar ne postoji otkazni period od 1 mesec cak iako istice ranije ugovor?

Detalje ću saznati u ponedeljak, kada budem otišao u poslovnicu SBBa. Preneću saznanja čim ih dobijem.
Trenutno po informacijama, akcija i dalje važi ali ne znam za ostalo.
U Sbb poslovnici može da se dobije popust za prenos broja tokom cele ugovorne obaveze, u lom slučaju, yettel 30 za 1500 din.
Imamo kontakt od devojke koja radi koji mi je dao @tranzistor pa možemo podeliti ako nekom treba.
Ima i drugih opcija ali sam zaboravio detalje 😐

U Sbb poslovnici može da se dobije popust za prenos broja tokom cele ugovorne obaveze, u lom slučaju, yettel 30 za 1500 din.
Imamo kontakt od devojke koja radi koji mi je dao @tranzistor pa možemo podeliti ako nekom treba.
Ima i drugih opcija ali sam zaboravio detalje 😐
moze se dobiti Y30 za 1500, Y100 za 2000 a YmobileM za 2500

@tranzistor @momboj Meni istice ugovor 5. juna....igrao bi mi paket Yettel mobile M gde je sve neograniceno za 2500 dinara.....jel mogu i veci paketi tipa Xl i L da se dobiju u ponudi?.....ako moze neko da posalje kontakt od te devojke da resim muku

Najbolje da je pozoveš i proveriš sve detalje. Možda od juna krene nešto drugo...

Drustvo,treba mi savet oko reklamacije/garancije na uredjaj.Tacnije,da li mora da se nosi u poslovnicu pa oni da salju ili mogu da ustedim vreme i da odnesem direktno u ProMobi?

Pozdrav! Ističe mi ugovorna obaveza 3.juna. Trenutno sam na Total 40 paketu + rata za uređaj (total 40 plaćam 2899 sa popustom, a puna cena je 3599) . Imam 3 besplatne aplikacije. Vidim da sada nema povoljnih paketa sa 3 ili više aplikacija. Ima li smisla uopšte zvati korisničku podršku i tražiti nešto ili odmah zahtev za prenos broja u A1? Jedino mi je nejasno zašto nemam ni preko poruke ni u aplikaciji već neku ponudu. Moja supruga dobila juče ponudu da pređe bez produženja ugovorne obaveze na Yettel Mobile M za 1999 din., a obnovila je ugovor u septembru i do aprila plaćala po 1 din, a sada 50%. I meni bi bio prihvatljiv Yettel M po toj ceni, bez obzira što ima samo dve aplikacije, jer je više od 50% snižen ( puna cena 4599). Ne znam da li je moguće cenkati se uopšte oko broja aplikacija unutar paketa, znam da će reći to ne može sistemski, mada je uvek moguće niži paket plus gratis aplikacija.

Pozdrav! Ističe mi ugovorna obaveza 3.juna. Trenutno sam na Total 40 paketu + rata za uređaj (total 40 plaćam 2899 sa popustom, a puna cena je 3599) . Imam 3 besplatne aplikacije. Vidim da sada nema povoljnih paketa sa 3 ili više aplikacija. Ima li smisla uopšte zvati korisničku podršku i tražiti nešto ili odmah zahtev za prenos broja u A1? Jedino mi je nejasno zašto nemam ni preko poruke ni u aplikaciji već neku ponudu. Moja supruga dobila juče ponudu da pređe bez produženja ugovorne obaveze na Yettel Mobile M za 1999 din., a obnovila je ugovor u septembru i do aprila plaćala po 1 din, a sada 50%. I meni bi bio prihvatljiv Yettel M po toj ceni, bez obzira što ima samo dve aplikacije, jer je više od 50% snižen ( puna cena 4599). Ne znam da li je moguće cenkati se uopšte oko broja aplikacija unutar paketa, znam da će reći to ne može sistemski, mada je uvek moguće niži paket plus gratis aplikacija.
Teško da ćeš išta dobiti bez podnošenja zahteva za prenos i njihovog poziva, a i onda očekuj tokom razgovora nekoliko loših ponuda koje moraš eksplicitno da odbiješ (na nivou 40%, pa 50%, itd.) pre nego dođeš do nečeg što se isplati. To im je izgleda nova direktiva. Mene apsolutno niko nije zvao oko isteka ugovora, ni pred istek a ni nakon, a te njihove „ponude” u aplikaciji su mi džedžale preko 3 meseca, i ako se sećam nudili su mi Yettel 30 za 1999. Mislim da su te ponude po sistemu ako prođe, prođe.

Po računici koju si izveo, a nek me drugi isprave, ponuda od 6x1 dinar uz cenu paketa 50%x18 meseci bi trebalo da bude malo jeftinija od onog što si rekao da ti odgovara, a to bi trebalo da je dostižno uz zahtev za prenos. Ja sam uspeo da dobijem 6 meseci za Y30, a Mobile M je skuplji paket. S obzirom na to da se radi o većim i skupljim paketima, možda bi tokom razgovora mogao da istakneš da te zanima L zbog 3 aplikacije, ali ako ti daju 12 meseci za dinar, ili eventualno M ako ti daju 9, pa onda da ciljaš taj M sa maksimalnim popustom.

Ljudi jel postoji i dalje opcija na neki nacin da te pozovu iz sluzbe za brigu o korisnicima?
Ugovor mi istice krajem septembra,oni daju obnovu 3 meseca pre,znaci od kraja juna,ali ja mislio sad da uzmem 17t pro.
Preko caskanja na X mrezi kazu da ne moze osim da otkupim ta 4 meseca...ranije au mi davali...pa ocu da vidim sa tom sluzbom...kako najbolje da ih se "docepam"?

Samo zahtev za prenos u drugu mrežu kad istekne UO, ili eventualno zahtev za prelazak na prepaid (to valjda može mesec dana pred istek). Drugo ništa.

Neka hvala,cena 17t pro je bezobrazno skupa i neisplativa...bolja varijanta preko Mi sa kuponom oko 107000 i dobijes tv...a kod ovih lopova uz onaj od 4000 paket telefon 111000...nisu normalni

Zapravo i nije. Uglavnom nije povoljno, ali povremeno naiđe nešto baš dobro, ko prati. Interesntno je da sam infomacije za te povoljne opcije uglavnom pokupio ovde na forumu.
Od kada sam uzeo prvu Nokia 6233 u Telenoru, početak 2006, čim su došli, pa do danas, imao sam bar 5-6 odličnih kupovina preko operatera. Ok, neki telefoni su bili za mene, neki su odmah uzeti za poklon, ali ne umanjuje stvar da su bili dobra kupovina. Samsung i7500, Samsung S7, Huawei P30Pro, Samsung A55.....od MTS sam uzimao samo neke jeftine varijante, gde već imamo paket, pa ne menja stvar da li sam dodao telefon za 1000 dinara ili tako nešto.

Zapravo i nije. Uglavnom nije povoljno, ali povremeno naiđe nešto baš dobro, ko prati. Interesntno je da sam infomacije za te povoljne opcije uglavnom pokupio ovde na forumu.
Od kada sam uzeo prvu Nokia 6233 u Telenoru, početak 2006, čim su došli, pa do danas, imao sam bar 5-6 odličnih kupovina preko operatera. Ok, neki telefoni su bili za mene, neki su odmah uzeti za poklon, ali ne umanjuje stvar da su bili dobra kupovina. Samsung i7500, Samsung S7, Huawei P30Pro, Samsung A55.....od MTS sam uzimao samo neke jeftine varijante, gde već imamo paket, pa ne menja stvar da li sam dodao telefon za 1000 dinara ili tako nešto.
Upravo tako,imao sam bar 3 dobre kupovine u Yetelu sa telefonom,ali ovo sa 17t pro je vredjanje inteligencije 🤣

Yettel odbija da ponudi bilo kakav popust na pretplatu za XL paket (bivsi Total Data+), tako da sam im rekao da se cujemo kad dobiju zahtev za prenos broja.

Ugovor istice za desetak dana, da li se zahtev moze podneti pre isteka ako se izmire sve obaveze?

I gde biste vi smugnuli, A1 ili mts?

Yettel odbija da ponudi bilo kakav popust na pretplatu za XL paket (bivsi Total Data+), tako da sam im rekao da se cujemo kad dobiju zahtev za prenos broja.

Ugovor istice za desetak dana, da li se zahtev moze podneti pre isteka ako se izmire sve obaveze?

I gde biste vi smugnuli, A1 ili mts?
Ako otplatite ugovornu obavezu ( preostalu ), onda da, ali bih ja sacekao radije tih 10 dana i dan nakon isteka ugovorne obaveze bih podneo zahtev za prelazak u A1 SRB mrežu u njihovoj poslovnici ako želim da od Yettela dobijem ( na silu ) njihov najveći paket po ovoj ponudi : 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za novi dvogodišnji ugovor.

Ako planiram koristiti usluge novog provajdera ( pružaoca usluge ), onda bih to odradio preko agenta te mreže jer se jedino kod njih može dobiti najveći benefit/maksimalni popust u tom trenutku potpisivanja ugovora.

Ja da sam na vašem mestu, ako ne bih želeo više da ostanem u Yettel mreži, otišao bih u A1 SRB mrežu, pošto ( valjda svi znamo, zar ne? ), kakav je MT:S kao kompanija i kako se ophodi prema svima...

Nazad
Vrh Dno