Alanon
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2025
- Poena
- 75
Znači na kraju si uspeo da izvučeš 9 meseci za dinar na Jetel 30 paketu? Y100 sa 9 meseci se možda više isplati čisto zbog druge aplikacije, ukoliko ima neke među njima koju bi koristio. Kako bilo, mislim da je to odlično u ovim okolnostima, ali s druge strane si imao i solidnu alternativu. Ja ovaj put sa drugim operaterima uopšte nisam imao sreće, A1 sam baš pitao za Neo Surf i njega mi za 1200 nikako nisu davali, zato sam na kraju morao da podnesem zahtev u Globaltelu, tako da mi je želja da zaključim posao sa Jetelom bila dosta jaka. Na kraju mi je preovladao oprez i ona stara, bolje vrabac u ruci...Pazi, nisu to gluposti, nekog ce da upecaju sa tim, to je trgovina, nekome te drustvene mreze trebajukao za lek jer se ne skida sa njih. Ja sam isto podneo zahtev za prenos na neosurf u A1, ali ja sam od starta bio decidan, intwresuju mw 2 paketa, Y30 9m za din pa 50% , ili Y100 12m za din pa 50%. Rekao sam ds je to priblizna cena ovog neosurfa koji sam dobio za 1200 din. Ona me je orvo ubedjivala da nema sanse da dobijem vise od Y100 za 9m po din pa posle 50%. Ali ja sam to odbio i rekao da mi je to previse za moje potrebe, onda je rekla da ce zvati, da proba nesto izvuce i zvala je za 2h i rekla da moze. Malo jw jaci paket Y30 od neosurfa, ima aplikaciju po izboru i neogranicene pozive i to je prevagnulo. Solidno sam prosao, ja sam zacrtao da telefon necu da placam vise od 10EUR, jer ne trosim nista spec...
Inače se vodim istom logikom kao i ti, potrošnja mi je mizerna, tj. samo u izuzetnim okolnostima mogu da sedim i nemilice trošim internet ili zivkam ljude. Prethodno sam bio na Total 10 paketu i ništa mi nije falilo, pogotovo sa prenošenjem interneta sam uvek imao za tu poneku nepredviđenu situaciju. Jetel 30 jeste na žalost malo prociganisan paket sa tim sitnim zakidanjima, te ograničena brzina, te se ne prenosi se internet, te samo jedna aplikacija, i plus nema više ni dodatnog saobraćaja za aplikacije. Sa druge strane, sa 6 meseci za dinar ga bar plaćam malo manje nego stari Total 10, tako da na kraju stvarno ne mogu da se žalim, pogotovo ne kad se ima u vidu šta su meni drugi operateri nudili.