Zezaš se ili si stvarno dobio takav nivo?Posle toga 99.995% 😁
Zezam. Odustao sam od takvih navlakuša. Zeznuo se jednom, igrao u nedogled, a oni stalno "još malo, još malo..."Zezaš se ili si stvarno dobio takav nivo?
Ja imam Magcubic hy300. Ja sam zadovoljan, mada ga ne koristim puno. Mana mu je zvuk. Bez dodatnog zvučnika je (skoro) neupotrebljiv. I još jedna stvar, meni se čuje nešto kao da radi i kad je isključen. Nije to puno, Luje se samo kad se baš približiš. Zato ga isključujem iz struje.Da li moze neka preporuka za mini projektor? Vidim da se Magcubic pominje ali ima vise verzija.
Moze slika kartice i prodavca da znamo i mi ostali, one kodak kartice su dobre bile uzimao sam par za kamere.Ja ću da nastavim temu o originalnosti brendiranih proizvoda na Temu. Posle HP zvučnika (dobri ali FAKE), sada je red došao na SanDisk. Kupio sam jednu TF karticu i odmah poslao slike SanDisk supportu da mi provere autentičnost proizvoda. Kartica je naravno FAKE.
Evo link, a u recenzijama 1* bi trebalo bude vidljiva slika karticeMoze slika kartice i prodavca da znamo i mi ostali, one kodak kartice su dobre bile uzimao sam par za kamere.
Izgleda da svi imaju više pakovanja i različitih proizvoda, neki fejk a neki ne. Ja sam uzeo Extreme 256GB sa drugog oglasa, i dobio pakovanje i karticu koja djeluje 100% legit, a neko je na istom oglasu dobio 512GB ovako:Evo link, a u recenzijama 1* bi trebalo bude vidljiva slika kartice
https://share.temu.com/O2kgFzWUINB
Kartica ima pravi kapacitet, testirao sam je, ali nije SanDisk.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari