Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Mene snajka bas voza ko ...
S25Ultra ili S26Ultra?
Njoj kamere najbitnije, treba joj da nesto snima za instagram...
Postoji li razlog da treba kupiti 26Ultra umesto S25Ultra?

Ko zna kakava je radnja Vipmobile_bgd, nesto se tu navrzla da uzme za 118k (256) ili 126k din (512)?
Jesu tu novi i NEPOPRAVLJANI telefoni sa EU podrucja?
Daju li stvarno garanciju korektno ili nesto mute?

S25Ultra ili S26Ultra?

Ko zna kakava je radnja Vipmobile_bgd, nesto se tu navrzla da uzme za 118k (256) ili 126k din (512)?
Brate, udji na kupujemprodajem i pretrazi koliko idu telefoni, nadji profil sa velikim brojem ocena i nemas brige.

Oko 1000e je sada (sto sam ja nasao) da je novo, neotpakovano, s26 ultra 512.
U prodavnici se nada(mo) da ima stvarno garanciju...

Nemoj da se nadaš, već "crno na belo"(ako imaju fiskalni račun ok, ako nemaju doviđenja prijatno! Ideš dalje...

Oko 1000e je sada (sto sam ja nasao) da je novo, neotpakovano, s26 ultra 512.
U prodavnici se nada(mo) da ima stvarno garanciju...

Ako prodavnica ne učestvuje u ovoj promociji za tablet, onda je i garancija "kao da je nema".

Imao sam situaciju da odem po telefon, gde je u oglasu pisalo prodaja uz fiskalni račun, I na pitanje gde je račun, čovek izvadi paragon blok I napiše xxx EUR, datum, udari pečat i potpiše se 🧐

S25Ultra ili S26Ultra?

To su korisceni telefoni . Daju garanciju radnje 1 god .
Imas ih po Instagramu , FB.
Sve vise je takvih radnji - prodaja polovnih telefona
Zaobidji u sirokom luku - moja preporuka

Nisu to korišćeni telefoni, nemojte odmah da se zalecete sa tim zaključcima,drugo ,ja ne znam sta ste zavrzli za te garancije.Godinama menjam telefone i nikad ali nikad nisam imao nikakav problem bar što se tiče dela sto garancija pokriva, osim loma posle 2 godine korišćenja, to naravno ne spada u garanciju

Nisu to korišćeni telefoni, nemojte odmah da se zalecete sa tim zaključcima,drugo ,ja ne znam sta ste zavrzli za te garancije.Godinama menjam telefone i nikad ali nikad nisam imao nikakav problem bar što se tiče dela sto garancija pokriva, osim loma posle 2 godine korišćenja, to naravno ne spada u garanciju
Prevedi mi molim te refurbished i sve ok.
Sto se mene tice o tome sam zavrsio. Na coveku je oce li ili ne kupiti takav telefon . Sama cena dovoljno govori .

Tako i ja i evo počeo ekran na s25u starom 5 meseca da se odlepljuje... Garancije naravno da nema

Eto ja sam imao probleme na S22, S23, i da nisam imao garanciju morao bih da platim, odgovor osoba kao ti sto pricaju sta ce vam garancija je "jbbg desava se", a vase palamudjenje mi je bitno kao izbori na Madagaskaru.
Da ljudi treba vam garancija, i mirna vam glava, zaobidjite ove prodavnice sto daju tolet papir garanciju, bar je KP pun oglasa gde dobijate fiskalni racun operatera a ima i iz Tehnomanije, Gigatrona .....

Prosto ne verujem šta čitam na ovom forumu gde bi trebalo da budu ljudi koji se razumeju u nešto.
Imate dve mogućnosti kupovine, to je u legalnoj radnji sa fiskalnim i preko oglasa a tu spadaju i prodavnice koje ne izdaju fisklani. Pričam o novim, neotpakovanim telefonima, a ne ono "otpakovan radi probe". Razlika u ceni je cca 50%. Reda veličine u prvom slučaju je npr. 1500 evra, a u drugom 1000 evra. Svako za sebe odlučuje šta mu je važnije, cena ili garancija. Velikoj većini ljudi neće trebati garancija ali onome kome zatreba to nije uteha.
U mom slučaju, u poslednjih 10 godina sam preko oglasa, bez garancije, kupio bar 20 telefona, što sebi, šro rodbini, porodici i prijateljima, nikad nije potrebe za reklamacijom. Mada verujem da se i to desi, rizik je na vama.
A što se tiče tih "mitskih" telefona sa fiskalnim preko oglasa ja nijedan nisam našao u poslednjih 10 godina da je nov, neotpakovan. Svi kao kažu nov, otpakovan radi probe, a kad pogledaš fiskalni ono kupljen pre mesec, dva, tri. Znači polovan.
Da ne pominjem rizik kupovine mobilnog od operatera gde vam garancija ne važi ako treba zamena telefona

U mom slučaju, u poslednjih 10 godina sam preko oglasa, bez garancije, kupio bar 20 telefona, što sebi, šro rodbini, porodici i prijateljima, nikad nije potrebe za reklamacijom. Mada verujem da se i to desi, rizik je na vama.
A što se tiče tih "mitskih" telefona sa fiskalnim preko oglasa ja nijedan nisam našao u poslednjih 10 godina da je nov, neotpakovan.

Evo ja koristim mobilne telefone 26 godina, i za to vreme sam ih promenio verovatno preko 200 komada.
Bilo je tu i sa fiskalnim računima, pa sa onim računom kao u 20 veku, sa lažnim garancijama iz Mts-a, bez ikakve garancije i računa, itd...
I ni jedan mi se nije pokvario(verovatno zato što se nije baš dugo zadržao kod mene😃)
Ali opet nikom ne bih predložio da kupuje telefone bez fiskalnog računa i 2 godišnje garancije.

Evo ja koristim mobilne telefone 26 godina, i za to vreme sam ih promenio verovatno preko 200 komada.
Bilo je tu i sa fiskalnim računima, pa sa onim računom kao u 20 veku, sa lažnim garancijama iz Mts-a, bez ikakve garancije i računa, itd...
I ni jedan mi se nije pokvario(verovatno zato što se nije baš dugo zadržao kod mene😃)
Ali opet nikom ne bih predložio da kupuje telefone bez fiskalnog računa i 2 godišnje garancije.

Ovo je jedini ispravan i realan komentar/savet na temu. Uvek uzimam telefone preko operatora ili na rate u ldgalnoj prodaji, i kad mi se s23 pokvasio na moru i crklo brzo punjenje od soli, itekako mi je znacila garancija.

Potpuno se slažem sa tim da treba uzeti sa garancijom, sve to stoji al me nerviraju ljudi kojima je to izgleda pitanje zivota i smrti .Moj prethodni tel je Ultra s23 i eno je kuci ,ko na ratište da jd bila ,čitava izgrebana ,ekran tj staklo napuklo al tel fercera ko prvog dana ,baterija je mozda oslabila 10 posto ne vise sigurno, niti sam je pazio niti gledao niti štitio nikad problem, ponavljam tel mi je sredstvo rada i posle bana Huawei telefona Ultra mi je jedino pogodan za posao,jedino sto ova s26 ultra nekako nije ni približno premijum kao raniji modeli,bar mi se tako cini

Ja im pisao juce i prilozio screenshoot potvrde registracije da bi mi danas trazili IMEI broj uredjaj sa kog je izvrsena registracija. Ne znam sta ce im opet to sad kad sam im prilozio potvrdu registracije.

Da ne pominjem rizik kupovine mobilnog od operatera gde vam garancija ne važi ako treba zamena telefona
Ja sam bio zamenio telefon preko garancije od operatera, pre jedno 10g. To je jedino iskustvo lično koje imam, bilo je potrajalo jedno mesec, dva blago natezanja, ali sam dobio telefon novi. Prethodio je samo ''crkao'' i to je bilo to, šta mu je bilo zaista, ne znam, ali sam dobio zamenu. Da li se nešto u međuvremenu promenilo, više ta opcija ne važi ili ?

Da li je neko menjao region i namestio snimanje razgovora na S26, da li je ista procedura? Treba mi neki fon za naručivanje i dostavu, mora da ima snimanje, pa ili S25 ili S26 jer mu je pala cena.

Nazad
Vrh Dno