PanonskiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 435
Puno, malo?
Brate, udji na kupujemprodajem i pretrazi koliko idu telefoni, nadji profil sa velikim brojem ocena i nemas brige.Mene snajka bas voza ko ...
S25Ultra ili S26Ultra?
Njoj kamere najbitnije, treba joj da nesto snima za instagram...
Postoji li razlog da treba kupiti 26Ultra umesto S25Ultra?
Ko zna kakava je radnja Vipmobile_bgd, nesto se tu navrzla da uzme za 118k (256) ili 126k din (512)?
Jesu tu novi i NEPOPRAVLJANI telefoni sa EU podrucja?
Daju li stvarno garanciju korektno ili nesto mute?
Oko 1000e je sada (sto sam ja nasao) da je novo, neotpakovano, s26 ultra 512.
U prodavnici se nada(mo) da ima stvarno garanciju...
To su korisceni telefoni . Daju garanciju radnje 1 god .Mene snajka bas voza ko ...
S25Ultra ili S26Ultra?
Njoj kamere najbitnije, treba joj da nesto snima za instagram...
Postoji li razlog da treba kupiti 26Ultra umesto S25Ultra?
Ko zna kakava je radnja Vipmobile_bgd, nesto se tu navrzla da uzme za 118k (256) ili 126k din (512)?
Jesu tu novi i NEPOPRAVLJANI telefoni sa EU podrucja?
Daju li stvarno garanciju korektno ili nesto mute?
Prevedi mi molim te refurbished i sve ok.Nisu to korišćeni telefoni, nemojte odmah da se zalecete sa tim zaključcima,drugo ,ja ne znam sta ste zavrzli za te garancije.Godinama menjam telefone i nikad ali nikad nisam imao nikakav problem bar što se tiče dela sto garancija pokriva, osim loma posle 2 godine korišćenja, to naravno ne spada u garanciju
Tako i ja i evo počeo ekran na s25u starom 5 meseca da se odlepljuje... Garancije naravno da nemaNisu to korišćeni telefoni, nemojte odmah da se zalecete sa tim zaključcima,drugo ,ja ne znam sta ste zavrzli za te garancije.Godinama menjam telefone i nikad ali nikad nisam imao nikakav problem bar što se tiče dela sto garancija pokriva, osim loma posle 2 godine korišćenja, to naravno ne spada u garanciju
Eto ja sam imao probleme na S22, S23, i da nisam imao garanciju morao bih da platim, odgovor osoba kao ti sto pricaju sta ce vam garancija je "jbbg desava se", a vase palamudjenje mi je bitno kao izbori na Madagaskaru.Nisu to korišćeni telefoni, nemojte odmah da se zalecete sa tim zaključcima,drugo ,ja ne znam sta ste zavrzli za te garancije.Godinama menjam telefone i nikad ali nikad nisam imao nikakav problem bar što se tiče dela sto garancija pokriva, osim loma posle 2 godine korišćenja, to naravno ne spada u garanciju
U mom slučaju, u poslednjih 10 godina sam preko oglasa, bez garancije, kupio bar 20 telefona, što sebi, šro rodbini, porodici i prijateljima, nikad nije potrebe za reklamacijom. Mada verujem da se i to desi, rizik je na vama.
A što se tiče tih "mitskih" telefona sa fiskalnim preko oglasa ja nijedan nisam našao u poslednjih 10 godina da je nov, neotpakovan.
Meni nije, sad sam pogledao mail i pise da je rok do 31.05. da isporuce.Zdravo ljudi. Oni koji su radili preorder telefona i gledali onaj njihov event tj prijavili se za njega, da li vam je stigao poklon bežični punjač na adresu?
Evo ja koristim mobilne telefone 26 godina, i za to vreme sam ih promenio verovatno preko 200 komada.
Bilo je tu i sa fiskalnim računima, pa sa onim računom kao u 20 veku, sa lažnim garancijama iz Mts-a, bez ikakve garancije i računa, itd...
I ni jedan mi se nije pokvario(verovatno zato što se nije baš dugo zadržao kod mene😃)
Ali opet nikom ne bih predložio da kupuje telefone bez fiskalnog računa i 2 godišnje garancije.
Jos nista, kako kaze clan iznad rok je do kraja Maja, ali nisam očekivao da dobijemo bas poslednjeg dana.Zdravo ljudi. Oni koji su radili preorder telefona i gledali onaj njihov event tj prijavili se za njega, da li vam je stigao poklon bežični punjač na adresu?
Ja sam bio zamenio telefon preko garancije od operatera, pre jedno 10g. To je jedino iskustvo lično koje imam, bilo je potrajalo jedno mesec, dva blago natezanja, ali sam dobio telefon novi. Prethodio je samo ''crkao'' i to je bilo to, šta mu je bilo zaista, ne znam, ali sam dobio zamenu. Da li se nešto u međuvremenu promenilo, više ta opcija ne važi ili ?Da ne pominjem rizik kupovine mobilnog od operatera gde vam garancija ne važi ako treba zamena telefona
Totalno sam to smetnuo sa uma. Da, tačno. Ništa, ostaje da se ganjaš sa čovekom, da daš koji evro, da ti izeđe u susret..@StarLord
Mora vlasnik ugovora da bi se zamenio telefon
Upravo mi stiglo obaveštenje od city expressa da su preuzeli paket.Ja im pisao juce i prilozio screenshoot potvrde registracije da bi mi danas trazili IMEI broj uredjaj sa kog je izvrsena registracija. Ne znam sta ce im opet to sad kad sam im prilozio potvrdu registracije.
Meni stigao jutros punjac.Upravo mi stiglo obaveštenje od city expressa da su preuzeli paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari