Šta je novo?

Ananas - LG smart monitor reklamacija

danijel00

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2003
Poena
875
Sinu je crkao ekran na lg smart monitoru, kupljenom preko ananasa pre tacno godinu dana.
Kutiju naravno nismo sačuvali.
Račun imam negde, a na mailu imam jedno 3 dokumenta jasna dokaza kupovine.
Kako ovo reklamirati i kome? Znam da je LG bio dosta tolerantan na tv kupljen preko mađara, ali nemam pojma gde da im dostavim isti...

Preko Ananasa, skines Ananas aplikaciju ili se ulogujes preko browsera, nadjes taj artikl i ides na reklamaciju, odatle ces vec da se snadjes.

Reklamacije potrošača

Na proizvode kupljene na Platformi potrošač može da izjavi reklamaciju elektronskim putem preko Platforme na stranici Porudžbine i reklamacije ili putem kontakt forme na stranici Korisnička podrška, to jest klikom na polje „Piši nam“, kao i telefonskim putem na broj 011 3 111 111 i odabirom opcije 4. Ovim se ne uskraćuje pravo potrošača da se obrati reklamacijom direktno trgovcu od kojeg je robu kupio.

Uz izjavljenu reklamaciju, potrošač ima obavezu da dostavi dokaz o kupovini (račun, specifikacija porudžbine, potvrda o izvršenom plaćanju) i ukoliko je u mogućnosti dostavlja fotografije reklamiranog proizvoda.

Takođe možeš i direktno radnji iz koje je poručen monitor. Jer možda time lakše rešiš oko procesa, naročito ako imaš ovlašćeni servis u svom mestu.

Bolje idi preko ananasa. Oni siluju trgovce u korist kupca.

Nazad
Vrh Dno