Javi utiske, po specifikacijama deluje kao prilično solidan izbor.Meni danas stigla M228, ali ne mogu da je sastavljam dok je ne prebacim na mesto gde će se koristiti.
Javi utiske, po specifikacijama deluje kao prilično solidan izbor.Meni danas stigla M228, ali ne mogu da je sastavljam dok je ne prebacim na mesto gde će se koristiti.
Išao nedavno do Modrulja, probao M296 i M295M/U, ova druga ostavila iznenađujuće dobar utisak po pitanju naslona, međutim mrežasti sedalni deo me ostavio u utisku da bi ram napred, iza kolena nakon dužeg sedenja bio neudoban. Nekako su svi rukonasloni previše lako pomerivi po dubini (skoro na dodir), to mi se nije svidelo.Meni danas stigla M228, ali ne mogu da je sastavljam dok je ne prebacim na mesto gde će se koristiti.
Praktično svaka ima podešavanje po visini (ako pričamo o sedištu), naslon - recimo da većina iz pominjanog Modrulja ima podešavanje visine naslona. Sedalni deo najčešće svakako prati naslon u određenoj meri (sinhroni mehanizam - ujedno i daleko češće prisutan), a ako želiš nezavisno da podešavaš - onda ti treba nešto sa asinhronim mehanizmom.Možda je malo off topic, ali jel postoji neka stolica/fotelja koja bi mogla da bude i radna i neradna? Imam malu sobu i hoću da uštedim prostor. Treba da ima podešavanje po visini i da se sedalni deo naginje zajedno sa naslonom, da mogu lepo da se zavalim kad gledam TV.
Sedalni deo mora da se nagne dovoljno da mi guzica ne klizi napred 😏. Moraću da vidim u salonu kako to funkcioniše u praksi.Praktično svaka ima podešavanje po visini (ako pričamo o sedištu), naslon - recimo da većina iz pominjanog Modrulja ima podešavanje visine naslona. Sedalni deo najčešće svakako prati naslon u određenoj meri (sinhroni mehanizam - ujedno i daleko češće prisutan), a ako želiš nezavisno da podešavaš - onda ti treba nešto sa asinhronim mehanizmom.
Najzad sam je montirao i za sada je ok. Odgovara mi što se sedalni deo pomera napred/nazad, takođe i nasloni za ruke se mogu podesiti kako meni odgovara (u tri pravca). Ima dosta podešavanja i može se lepo podesiti, bar za moju visinu/težinu (185/85).Meni danas stigla M228, ali ne mogu da je sastavljam dok je ne prebacim na mesto gde će se koristiti.

Prelepa stolica .Najzad sam je montirao i za sada je ok. Odgovara mi što se sedalni deo pomera napred/nazad, takođe i nasloni za ruke se mogu podesiti kako meni odgovara (u tri pravca). Ima dosta podešavanja i može se lepo podesiti, bar za moju visinu/težinu (185/85).
Pogledajte prilog 536568
Hm, visinski bi mi dakle odgovarala, težinski ... pa dobro, ima sasvim dovoljnu toleranciju 🙂Najzad sam je montirao i za sada je ok. Odgovara mi što se sedalni deo pomera napred/nazad, takođe i nasloni za ruke se mogu podesiti kako meni odgovara (u tri pravca). Ima dosta podešavanja i može se lepo podesiti, bar za moju visinu/težinu (185/85).
Pogledajte prilog 536568
Ja bih ozbiljno pogledao modrulj outlet. Imaju nove stolice kojih žele da se otarase. Nekada je to jer se nisu razumeli sa kupcem oko materijala ili boje i slično, tako da tamo ima stolica ispod 10k koje vrede 3x više. Ima i polovnih, ali to sve detaljno napišu.Sta vredi do 10.000 uzeti?
Nesto polovno sa kpSta vredi do 10.000 uzeti?
Jedino ovako nešto:Sta vredi do 10.000 uzeti?
Gde si uzeo?Ja sam Humantech-u dodao jos odmoriste za noge
Genijalna stvar, ne znam zasto to ranije nisam kupio, a i malo se pominje.
Inace veoma sam zadovoljan stolicom, nemam apsolutno nikakvih primedbi, ni ja a ni moja kicma.
Ne bih se usudio da kupim za te pare polovnu stolicu iz inostranstva, pogotovo sto firma koja ih ovde nudi ima dosta losih komentara. + PDV i carina, moglo bi sve na kraju da dodje blizu cene nove stolice.Refurbished Steelcase Leap, nema nista ni blizu dobro tome.
Ima bre ona domaca (dmoaci kinez, dobro) sto si je hvalio oko 40k-50k. E sada kakva je u odnosu na Leap to ne znam.Refurbished Steelcase Leap, nema nista ni blizu dobro tome.
fractal design refineŠta uzeti do 500e-600e?
Hvala ti na izdvojenom vremenu da nas kontaktiraš.Jedini točkići koji odgovaraju MARKUS stolici su oni koji dolaze uz nju. Naše stolice imaju sigurnosne mehanizme koji služe da se točkići automatski ukoče kada niko ne sedi na stolici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari