Posle 10 dana,javili se,pozvali,pre toga mail poslali. Uredno vraćen novac na račun. Sve pohvale 👏Meni dva identična iznosa od 1400din stoje. Uredno dobijen mail od banke da će odgovoriti u najkraćem mogućem roku,i već sedmi dan ništa od odgovora.
Da sam im poslao mail za kredit,zvali bi u toku istog dana barem 5 puta 😅
jel neko uspeo NLB mKlik aplikaciju da osposobi da radi na rutovanom telefonu? Please? rešenje od @uji mi nije pomoglo, prikaže "detektovan je mogući sigurnosni problem" i odmah zatvori apk. Da li je neophodno flešovati magisk modul za play integrity ili nešto treće? Hvalanažalost nije pomoglo. isključio sam opcije za programere, zysgisk uključio i enforce deny list ubacio sve procese nlb aplikacija kompletno u Configure DenyList. (to su sada exceptions u novom magisku) Restartovao, čistio keš/data ništa ne pomaže, identično se ponaša....
Pošalji na email, dobiješ PDF mislim.Da li je moguce sacuvati neku transakciju u pdf format?
Kad odem u placanja, pa arhiva, tamo mi stoje nalozi koji su vrseni preko IPS placanja, i transakcije preko prenesi opcije
Kakvi smarači a aplikacija ne radi bez aktivnog zaključanja telefona, kao da nije dovoljno što i sama aplikacija ima svoju autentikaciju.
SMS odavno ne funkcioniše. Stigne notifikacija od NLB mKlik-a.Jesu li to od danas prestali da šalju SMS poruke o korišćenju kartice (npr. plaćanje u prodavnici)?
Meni je najjače što naplaćuju slip na bankomatima 😃 slažem se inače.. ali svi su manje više isti.. ja sam zarobljen sa stambenim kod njih pa ne bih da eksperimentišem više..Hoće da uštede na SMS-ovima. Bedinje. Ozbiljno razmišljam da pređem u drugu banku.
Hoće da uštede na SMS-ovima. Bedinje. Ozbiljno razmišljam da pređem u drugu banku.
Za svaki slucaj, kontaktiraj banku telefonski i proveri.Da li je još nekome stigao ovaj KYC mejl od NLB/Komercijalne? SPF/DKIM/DMARC prolaze, ali tekst ima grešku “u daljem testu Zakon”, a ja sam pre par meseci već ažurirao ličnu kartu u poslovnici, pa mi je čudna pretnja privremenom blokadom računa. Deluje li vam legitimno ili sumnjivo?
Pogledajte prilog 539774Pogledajte prilog 539775Pogledajte prilog 539776
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari