Šta je novo?

Smart Tube za iOS - moja aplikacija

milika

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zdravo svima!

Razvio sam iOS/macOS YouTube klijent — SmartTube. Bez reklama, SponsorBlock, potpuno besplatan, bez ikakvog trackinga. open source takodje 🙂

👉 https://apps.apple.com/us/app/smart-tube-bdp/id6761388918

Ako imate pitanja ili feedback, slobodno pitajte. Pozdrav! 🤙

radi se aktivno na istoj, sad ce 2.8 verzija pa sam podosta i popravio i napravio 🙂

Da li si ti developer za Path Finder?
Ako jesi imam nekoliko problema sa novom 26 verzijom, možemo i na pp.

Čekaj jel ovo blokira reklame kao i android smarttube? Ako je odgovor da - kako je ovo na app store -u? 😀

odgovor je da, i moze se na appstore ako znash sta sve treba da preskocih i posredish... trebalo mi 2 nedelje price sa suppportom..., tako da bolje skidaj oma, ko zna koliko ce bit 🙂

Da li moze skroz u pozadinu da ide i da radi? Ja kada probam da "gurnem" u pozadinu ostavi oeozor otvoren pri vrhu ekrana?

Edit: Nasao - iskljucio PiP mod i upalio playback in background!

skroz u pozadini? kad gurnes app ona nastavi da radi u dynamic islandu, ako imas pip iskljucen. idi u settings i iskljuci pip pa gurni app.
Takodje dok pustas video mozes smao zakljucas tel i radice audio u pozadini, to je background play po applu...

Posle ažuriranja aplikacije morao sam ponovo da podešavam sakrivanje shorts-a i uključivanje DeArrow.
Da li bi moglo da se ubaci otvaranje/pretraživanje plejlista?
Inače, odličan posao! 👍

Meni stopira video kada idem na home tj. spustim ga u pozadinu. Jel može da radi u pozadini bez onog picture in picture moda?

Podesi Background Playback u settings od app

Posle ažuriranja aplikacije morao sam ponovo da podešavam sakrivanje shorts-a i uključivanje DeArrow.
Da li bi moglo da se ubaci otvaranje/pretraživanje plejlista?
Inače, odličan posao! 👍
to je zbog icloud synca verovatno, to sam oddao pa sam menjao mesto gde se sve pamti,
kako si mislio pretrazivanje playlista? trazis playlistu ili viudeo u listi?

to je zbog icloud synca verovatno, to sam oddao pa sam menjao mesto gde se sve pamti,
kako si mislio pretrazivanje playlista? trazis playlistu ili viudeo u listi?
Da otvorim plejlistu i da mogu da puštam video po redu ili random. Ideja je da može da se sluša muzika u pozadini, tj pesme iz plejliste.

Nazad
Vrh Dno