Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Šarliz na putu da bude ženski Liam Neeson

Poslednja izmena:
Embed link ne prolazi update kao i sama stranica, i cesto je cached. Plus filmovi obicno imaju rate drop nakon bioskopske premijere, tako da je najverovatnije to u pitanju

Odgledao Good Luck, Have Fun, Dont Die -

Poceo fenomenalno. Zavrsio se katastrofa. Ne znam dal bi mogao bolje da opisem iskustvo

Meni je odlično legao za kišno vikend popodne. Pomalo sladunjav ali ništa strašno, ili kao što je neko lepo sumirao:
Remarkably Bright Creatures certainly won’t set the world on fire, but it’s a nice enough distraction from the heavier films. Plus, it’s always nice to see Sally Field.
14119.jpg

@RingeRaja Ucini mi, odgledaj ovaj film:

It started with Eve, 1941

Meni, pored legendarnih crno belih, dan danas najbolji crno beli film ikada.

Ukratko - bogatas stari umire. Sin mu se hitno vrati sa puta, i stari mu kaze "hocu da upoznam tvoju verenicu", i lik odlazi da je nadje, a ona razmazena izasla negde u shopping sa majkom. Ocajan, da ucini ocu, uzima neku random devojku sa ulice, i lazno je predstavlja kao verenicu ... Dalje necu da ti pricam 🙂

Midsommar (2019)
Obnovio ga nakon više godina... Jedan od najboljih folk horor filmova, bez ikakve sumnje.
Jako volim Florence Pugh i tu se videlo kakva je glumica i kakav je potencijal. Drago mi je da je izgradila izuzetnu karijeru.
Ne vidim razlog za manju ocenu.
8/10

Da, koliko god da je MCU zastranio posle Endgame-a, njene uloge Yelene su se izdvajale, pogotovo u Thunderbolts-u i onim scenama gde pricaju s Bob-om

A Good Person (2023)

Preko deceniju "Pijanista" i "Šindlerova lista" su filmovi koje sam gledao jednom i nikad i više.
Sad tu spada i ovaj film. Izbegavao sam ga i pored Florence i Morgana jer sam čuo da je težak...
Pretežak, pretežak film.
Filmčina.
10/10

Poceo da gledam ovaj Alien: Romul. Prekinuo posle pola filma. Na sta oni trose pare.

2 i 3 su imali fatalnu gresku - "izneli" su Anomaliju van matriksa. Onog trenutka kada je Neo postao Gandalf van sistema i u stvarnom svetu, je sve izgubilo smisao. Bukvalno nije imalo smisla cak ni sa onim sto je Architect govorio na kraju dvojke.

Ne secam se uopste priče u drugom i trećem delu, ali svet u kome je praktično savršen VR moguć, ima gotovo nula šanse da i sam nije VR. Tako da originalni "real world" iz Matrixa verovatno nije ništa nego još jedna simulacija (Simulation Argument).
U tom slučaju ima smisla da Neo poseduje moći i u "stvarnom svetu".

Memories of Murder
Koreanac. Nije los. Kakvi su prljavci, kao da ga je neka koreanska verzija Kusturice snimao.
Zbog kraja filma mogu da zamislim da ce pristojna kolicina ljudi izgoreti.
Osim toga nije los.
6.5-7/10

Meni je taj film fantastičan na više nivoa, napljuvaše me ovde kad sam preporučio. Uopšte nije klasična krimi detektivska priča na kakve smo navikli, pa samim tim i kraj nije mogao biti onakav kakav većina očekuje.

Nazad
Vrh Dno