Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

… nisam siguran da oni to uopšte znaju… samo ih interesuje razlog prelaska i kako da te ubede da ostaneš…

Evo iskustva od jutros, nakon zahteva za prenos u a1. Prvo su ponduli 60% za 5s, prva tri meseca 350din, nakon toga 850din. Ja pitao za 5xs, jer roditeljima ne treba veci paket i tu su ponudli 50%. Ja rekoh, moze 5xs i odmah nove ponude za 5s na 70% za 800din i prva 3 meseca po 230din. Na kraju sam to i prihvatio. 😀

Kolko na kraju placas 5s 3x230+21x800?
Sto mu dodje 729 prosecno za dve godine, sto je super cena.

Imam MOVE besplatno, ističe 22.05.
Sad deaktiviram (jer realno nisam ni koristio) jer ne planiram da to plaćam, ali dobijam poruku "Paket je otkazan i ostaje aktivan do kraja meseca"
. Dakle pretpostavljam da će da naplate ovih 9 dana jer ne postoji opcija da se otkaže pre kraja meseca.

Imam MOVE besplatno, ističe 22.05.
Sad deaktiviram (jer realno nisam ni koristio) jer ne planiram da to plaćam, ali dobijam poruku "Paket je otkazan i ostaje aktivan do kraja meseca"
. Dakle pretpostavljam da će da naplate ovih 9 dana jer ne postoji opcija da se otkaže pre kraja meseca.
Tako je
Trebao si ga prošlog meseca otkazati, ako nisi hteo uopšte da to platiš

a šta si ti očekivao poštenje od telekoma.... pa oni su poznati po tome da gledaju da izvuku svaki dinar gde mogu da bi pokrili dubiozu u kojoj su

a šta si ti očekivao poštenje od telekoma.... pa oni su poznati po tome da gledaju da izvuku svaki dinar gde mogu da bi pokrili dubiozu u kojoj su
istina. nema meseca da se ne žalim na neosnovano povećanje računa. uvek izmisle neku naknadu, bar 20 din, samo da uzmu nešto preko računa. kad se žalim onda to uvaže. to je ona parola APP

Nazad
Vrh Dno