Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da ne bude sve crno - za stari laptop sam kupio na Aliju hard disk, platio sam 4100 i pošti 400 dinara. Takav isti kod nas bi me koštao najmanje 9000 dinara.
hd.jpg

Ništa nam ne znači tvoj post bez ostavljenog linka, kako bi i drugi mogli da eventualnom kupovinom uštede.

Porucih malopre ovaj punjac za 3 eura kroz coine.Na popustu je 48 posto kroz coine preko makedonije pa ako nekome treba deluje mi da je ok cena.
Link
Dobio sam pre dva meseca za 99 dinara preko temu-a na flashsale neki tablet teclast p50 i potreban mi je neki solidan punjac.
Tablet se puni maksimalnom strujom od 10w tako da ce mi ovaj biti i vise nego dovoljan.

Šta da se radi, u oglasi stoji nov... Ako mi je za utehu bar je health 100% i predviđeno radno vreme 3 godine...

Kad smo kod SSD-a već. Ima neko preporuku za nvme što povoljniji? Treba mi za Raspberry Pi 5.

Reklamiraj i probaj makar da izvuces deo novca koji si dao za njega. Jos ako stoji kao sto kazes da je nov...
tražio sam 1000 dinara, to je 25% cene, Ali je postao jako nepoverljiv prema zahtevima ovog tipa. 20 sati sam potrošio pre par godina da mi refundiraju fake brand miša i još mi nisu dali novac već kupon za popust. Ako me i odbiju ok je, ovaj laptop neće nadživeti ssd, star je 6 godina

Nazad
Vrh Dno