Ako je proknjizeno i vraceno onda prikazuje npr +1000rsd, ako nije proknjizeno i vracena sredstva onda je --1000 din.Kako proveriti stornirane transakcije, tipa povrat paketa koji je placen karticom?
Činjenica da se to automatski ne ažurira odmah posle plaćanja je zabrinjavajuća.Pokazuje, ali još nisu sabrali jučerašnja plaćanja. Juče su isto prekjučerašnja dodali prilično kasno. Prethodnih dana je bilo brže, uvek pre podne. Ali ponekad se desi da se oduži.

Kad placam na stranim sajtovima ili koristim debitnu van Srbije, uvek razmenim eure i njih prvo "skida", zatim se naplacuju dolari (ako ih imas), pa tek na kraju dinari.Pominjali ste srednji kurs i konverziju na prethodnoj stranici, to sam tek vidio koliko me deru kad sam poceo da koristim budgeting aplikaciju i pisem troskove, i onda zabiljezim sve i sacekam da se obrade u aplikaciji i bude fina cifra nakon nekog putovanja.. Koristim kreditnu pa ne vuce sa deviznog ali pocecu za ta placanja da koristim debitnu kako bi islo sa eur racuna, jedino ne znam kad placam u drugim valutama mimo eura hoce li sa njega vuci, jer svakako preracunava u eure iz te trece valute pa u dinare.
Inace, danas sam htio po prvi put da podijelim na rate jedno placanje ali nikako da nadjem kako. Ne znam da li mozda samo moze radnim danima, ili transakcija treba da predje u izvrsenu sa cekanja, ? U aplikaciji na telefonu nema opcije nigdje, na web aplikaciji nema dugmeta kao na njihovom video primjeru, ali na listi transakcija ima ali kad se klikne izbaca error "error converting data type varchar to bigint"
Edit: upravo sam probao jednu stariju transakciju da podijelim na isti nacin, s ovim dugmetom ispod i nije izbacio error pa mozda treba da postane transakcija izvrsena ipak? Ali isto mi je nerealno da nema u aplikaciji na telefonu
Pogledajte prilog 539749
Jel kreditna kartica i dalje besplatna za Bank Max korisnike? Prebacio sam zaradu u nlb zbog kredita, ali prebacim deo zarade odmah na yettel jer mi je laksa za koriscenje, a trebace mi verovatno kreditna jer cu rentirati kola u inostranstvu. Znam da je pre sve preko aplikacije moglo da se zavrsi u 2 klika, sad vidim da preko sajta ide i da se salje nekoliko dokumenata. Kako ste zadovoljni vi sto imate njihovu kreditnu? Meni bi u principu trebala samo zbog tog rentiranja jer ne primaju debitne.
Odrzavanje je besplatno za Bank Max korisnike?Kreditna je potpuno u redu - koristim je godinama. Meni nije bila idealna za upotrebu u inostranstvu, zbog obračuna valuta, ali morao bih da se podsetim šta je tačno bio problem.
Strogo je dinarska, što znači da se primenjuje aerodromski bankarski prodajni kurs evra, koji je u Yettelu oko 122 dinara. Debitna je dvovalutna, pa može i direktno da povuče evre, koje prethodno u najgorem slučaju kupiš preko aplikacije u menjačnici po povlašćenom kursu, koji je ispod 119 dinara. Gubiš, dakle, više od tri dinara po potrošenom evru, otprilike kao da imaš proviziju od 2,5% do 3%, zavisi od dana. Dodatnu pažnju treba obratiti na limite i slično, jer odbijena transakcija u inostranstvu sa sobom nosi trošak od 35 dinara. Tu je i zvanična provizija od 1,5% za one koji nisu na MAX paketu. Sve u svemu, odlična je za potrošnju u Srbiji, a za inostranstvo stvarno nije idealna, pa tu debitna prednjači, ako se može upotrebiti.Meni nije bila idealna za upotrebu u inostranstvu, zbog obračuna valuta, ali morao bih da se podsetim šta je tačno bio problem.
Ja upravo skontah da su mi jutros zapravo stigla 2 mejla sa prilozima - jedan storno originalnog, jedan novi-korigovani (razlika je u dodatnom umanjenu za popust, odnosno nekih 100 dinara manje). Prvi put da mi se tako nešto dešava.
Tako da se neću zezati i čekati, nego ću primeniti tvoj metod - odmah ću platiti ovaj novi, manji račun preko QR. 😁
"Obaveštenje o neisporučenom računu na klik"
Zdravo,
Banka je primila račun za EPS A.D. Beograd pod imenom 'Račun za električnu energiju', ali ti nije isporučen, jer je već izmiren dug i nema zaduženja.
Uvek tu,
Yettel Bank
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari