Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da ne bude sve crno - za stari laptop sam kupio na Aliju hard disk, platio sam 4100 i pošti 400 dinara. Takav isti kod nas bi me koštao najmanje 9000 dinara.
hd.jpg

Ništa nam ne znači tvoj post bez ostavljenog linka, kako bi i drugi mogli da eventualnom kupovinom uštede.

Porucih malopre ovaj punjac za 3 eura kroz coine.Na popustu je 48 posto kroz coine preko makedonije pa ako nekome treba deluje mi da je ok cena.
Link
Dobio sam pre dva meseca za 99 dinara preko temu-a na flashsale neki tablet teclast p50 i potreban mi je neki solidan punjac.
Tablet se puni maksimalnom strujom od 10w tako da ce mi ovaj biti i vise nego dovoljan.

Šta da se radi, u oglasi stoji nov... Ako mi je za utehu bar je health 100% i predviđeno radno vreme 3 godine...

Kad smo kod SSD-a već. Ima neko preporuku za nvme što povoljniji? Treba mi za Raspberry Pi 5.

Reklamiraj i probaj makar da izvuces deo novca koji si dao za njega. Jos ako stoji kao sto kazes da je nov...
tražio sam 1000 dinara, to je 25% cene, Ali je postao jako nepoverljiv prema zahtevima ovog tipa. 20 sati sam potrošio pre par godina da mi refundiraju fake brand miša i još mi nisu dali novac već kupon za popust. Ako me i odbiju ok je, ovaj laptop neće nadživeti ssd, star je 6 godina

Punjač Hoco 20W QC3 PD za 2,5 dolara

I just found this on AliExpress:
HOCO CS25A 20W USB Type C Charger PD Fast Charge QC 3.0 Quick Charge for iPhone 15/14/13/12 pro Max Mini iPad Charging
Krajnje vreme je doslo da cu izgleda narucim USB punjac ovde. Cene na Aliju sa coins racunajuci izvesnu naplatu postarine i PDV, punjaci izadju manje vise ko ovde. Mada ovde imate skupu postarinu, ali i garanciju kao plus. Narucujem vec neku drugu robu onda i punjac usput. Neki Gembird 20W QC3 PD kosta 550din, sto ce reci nista to na Aliju nije povoljno kao nekad. Ne pamtim da sam nekad kupio ovde USB punjac, sem ovih sto sam dobio uz telefon.

Meni izdimio 1 Tocki 😢

Ne srećom nije zapravo buknuo samo zasmrdeo i ne radi više.

Ne srećom nije zapravo buknuo samo zasmrdeo i ne radi više.
Ja ih nisam mnogo uzeo a ni ne koristim ih kao primarne punjače, već za backup kad se negde ide ili kad su svi zauzeti a treba nešto napuniti.
Inače su mi stigla svetla za bajs koja sam spominjao, malo je reći da sam oduševljen. Komplet me je izašao malo manje od 9$, uzeo sam 2. Prednje svetlo je fantastično, ima indikator napunjenosti baterije, dva različita sočiva, sinoć sam testirao u polumraku napolju, stvarno nerealno sija. Jedno je fokusirano, drugo malo više rasipa, čak ni nema potrebe za oba u isto vreme da rade jer je bilo koje od ta dva pojedninačno dovoljno (ovo sa užim fokusom je bolje). Kućište je od aluminijuma, ne znam koliko će trajati baterija ali igrao sam se unutra par dana, koristio sam malo u vožnji (10-ak minuta) i nije spala ni za jedan podeok, tako da kontam da za neku normalnu eksploataciju i više nego dovoljno. Zadnje svetlo isto razbija kako sija, jedino što je kvalitet očekivano niži, plastika od koje je napravljeno kačenje nije onaj najgori krš ali nije ni neka vrhunska, ali cenim da za te pare i nije realno očekivati više. Kinezi su mi poslali jedan sa USB-C priključkom a jedan mi uvalili sa micro-usb, prednja su oba USB-C. Sve u svemu baš sam zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno