Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Unchosen solidna 4 od 5 uzimajuci u obzir danasnji kvalitet serija.

Moram da pohvalim Legends BBC produkciju ina na netflixu cvrsta 4 ili klimava 5.

Kestenko prva sezona isto dobra 4 valjda u drugoj nece spustiti kvalitet.

Dajte jos neke preporuke za mini serije tipa do 10,12 epizoda 🙂

Unchosen solidna 4 od 5 uzimajuci u obzir danasnji kvalitet serija.

Moram da pohvalim Legends BBC produkciju ina na netflixu cvrsta 4 ili klimava 5.

Kestenko prva sezona isto dobra 4 valjda u drugoj nece spustiti kvalitet.

Dajte jos neke preporuke za mini serije tipa do 10,12 epizoda 🙂
Dopesick, American Primeval, Black Bird i The Missing (2x8). Pod pretpostavkom da si gledao Kobnu noć i Mer iz Istauna 😃

Boys predzadnja epizoda koji fail
Ovi baš nemaju pojma šta više rade
Tenzija bukvalno nula pred zadnju epizodu
Nisam čitao stripove ali sigurno nije ovako mlako

Boys tovare po mrezama od pocetka sezone a Antony to sve lajkuje i seruje. A pricu iz stripova su ugasili negde S3 ovaj sad uzas deli samo ime.

Unbelievable https://www.imdb.com/title/tt7909970
Добра серија - испуцах је целу јуче (слободан дан 😁). А почео сам са планом да погледам 2-3 епизоде јуче, кад оно међутим. Интересантно је да се води као нетфликс серија, али се на одјавној шпици појављује CBS.
Од мене... па двоумим се 7/10 или 8/10.

Završio konačno Senke nad balkanom, treću sezonu. Utisak da je slabija od prethodne dve ali i dalje je dobra. Generalno volim istoriju pa mi je sama serija zanimljiva. Pojedini glumci su odigrali fantastično, Goran Bogdan u ulozi Mustafe Golubića, fantastično. Dok na primer Andrija Milošević i Milan Marić u pojedinim trenucima baš loše. Mogu reći i za Bikovića da je solidno odigrao ulogu.
Vredi pogledati seriju, senke su definitivno nešto najbolje što se pojavilo kod nas u poslednje vreme. Za treću sezonu 7.5/10.

The Boys 5x7 -

Vredelo je izdrzati toliki pad kvaliteta, ostati u 5 sezoni, samo da bi cuo jednominutni Samuel L Jackson Cameo

Covek je zaista legenda filma. Kako mi je osvanuo osmeh na licu kad sam skapirao da je Ajkula Cekicarka u stvari SLJ, i da je rekao "mother*ucker" jedno 12 puta LOL

Odgledao Maul odlična, ko voli star wars franšizu. U pitanju je animirana serija sa epizodama od po 20ak minuta.

Takođe odlična his and hers, ovih dana vidim da je popularna, jedino što mi je pokvarilo utisak je da sam ovde greškom otvorio spojler i nenadano saznao da je "dart vejder otac luka skajvokera" ali *** šta da se radi 😂

Daredevil Born Again S2, u nivou s prethodnom tj mediokritet u najboljem slučaju. Rasplet je komedija. Punisher One Last Kill bolji jedino dok je podsetio na Raid film, inače isti nivo...

Bas sam dosao da spomenem Widows Bay.
Meni se svidja. Comedy/mystery/horor, jeste malo naivno ali valjda da ima taj bajkovit vajb poluukletog izolovanog ribarskog ostrva gde su lokalci u fazonu "the horrors persist but so do I".
Ako bude vise od 1-2 sezone propas. Ovo treba bude mini serija.

Kao da ste od juče na forumu pa komentarišete seriju posle prve dve epizode.
Eto, i From je odlična posle prvih par epizoda 😀

Nadam se da je mini serija, ako krenu na S02 tu prekidam sigurno. Ovako, za sada mi je simpa. Interesantno kako je lik odglumio sajka u prosloj ulozi a sad nekog smoklju...
kako sam se ismejao kad je krenuo da vristi kad ga je baba (sta li je vec) pomazila po ruci 🤣

Sto ne volite FROM ?

Jeste, skoro svaki lik se ponasa iracionalno, glavna ekipa konstantno pravi najgore moguce izbore, producenti su napravili vise zagonetki nego LOST koje ocigledno i sigurno i isto kao u LOST-u nece da odgovore do kraja ...

Ok, sad mi je jasno sto ne volite seriju .. 🤣

Nazad
Vrh Dno