Šta je novo?

Najbrži Wi-Fi u avionu – izveštaj otkriva lidere na nebu

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Wi-Fi-u-avionu.webp

Najbrži Wi-Fi u avionu – izveštaj otkriva lidere na nebu​

Saznajte koje kompanije nude najbolji Wi-Fi u avionu - izveštaj kompanije Ookla pokazuje kako Starlink i nova satelitska rešenja menjaju pravila igre

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/najbrzi-wi-fi-u-avionu-izvestaj-otkriva-lidere-na-nebu/

Некад давно вифи у авиону ми је био врх ствар, сад ми путовање авионом пружа ретку прилику да се склоним скроз офлајн на пар сати.

Некад давно вифи у авиону ми је био врх ствар, сад ми путовање авионом пружа ретку прилику да се склоним скроз офлајн на пар сати.
Sve super dok ne sednes na let od 10+ sati, ne znas vise sta ces sa sobom posle par sati.. 🙂

Књига, подкаст, офлајн музика, серија, филмови. Нисам додуше летео тим 10+ сати рутама, али за ове стандардне ми је довољно да нотификације утихну макар док сам у авиону.

Sve super dok ne sednes na let od 10+ sati, ne znas vise sta ces sa sobom posle par sati.. 🙂

Ne znam da li je zaista problem, ali ja mislim da jeste, ako čovek nakon 4-5-7 sati offline "...ne zna šta će sa sobom"

Ja sam leteo i 16h, i baš iskuliram i pokušavam da isljučim mozak da ne radi NIŠTA. Samo gledam kroz prozor.
Čak i ne spavam, ako nije baš gluvo doba u matičnoj vremenskoj zoni.

Generalno se slazem, ali brate kad si u avionu toliko dugo stvarno nemas sta da radis. Mislim mozes da sedis i da gledas kroz prozor, ali ono..ne 7h 😀

A šta ste radili pre WiFija? Ja nosio mali "pozorišni" dvogled. Poslednji put kada sam leteo preko 4 sata. više od pola puta prasedeo sa nekim petpgodišnjim klincem na kolenima a i mamica bila zanimljiva. Telefon sam imao ali stara Nokija bez kamere itd. Nije bilo multimedije na svakom sedištu. Jedini problem je bilo pušenje ali je bilo moguće jednom na sat u servisnom odeljku, samo zakažeš sa stjuardersom. Neznam šta vredi Wi-Fi sada, jel ima internet ?

Nazad
Vrh Dno