Da smo malo istočnije pa da bacimo uvo 😁
Procitaj jos jednom za sta mu trebajuAko bubreg malo više dozvoljava, HD560s je na baš finom popustu zadnjih par nedelja, sweet spot.
Za šta ti tačno trebaju slušalice, koja će im biti primarna namena?Upravo čitam šta da naručim i shvatio sam da otvorene vole u produkciji, ne u studiju gde se svira. Tu mora izolacija, kako drugačije?
Stigao sam do DT 900 Pro X + KA15. Treba mi DAC jer će najviše da se koriste na dva uređaja koji imaju USB-C, za slušanje u tišini ili relativnoj tišini. Nisam nikad imao otvorene slušalice, čak ni probao, a ove deluju da su dobre za prvi iskorak.
Zazmuri, nemoj da gledas.vidim 990 PRO
da podvučem, v shape tjun mi sasvim odgovara

Sporta pro i ksc35 nisam cuo. Ima ljudi koji hvale sporta pro. Ne secam se koj drajver stavljaju u njih, ali one bi trebalo da zvuce jako slicno kao porta pro.@Bocko Bockovic : kakve su kph30i vs porta/sporta pro/ksc35 ako si imao prilike da uporediš?
Nema greske sa kph30. Stejdz bi trebalo da im poboljsaju dodatno grado sundjeri. Nisam to probao do duse.Da, Sporta su blizu Porta, malo lošije, imam obe kao i Ksc35 pa sam razmišljao da dodam i kph30i za koje kažu da imaju najbolji soundstage.
Nek te lepo sluze!@Bocko Bockovic tnx, naručio 900tku. Video sam taj grafik, međutim, svi do jednog recezenata hvale bass i sub-bass, biće to meni i više nego dovoljno. Ako bude moralo nešto da se u zvuku došrafi, tu je KA15. Upravo gledam gde ću tačno da ga kliknem da stigne do srede.
Odlično reaguju na promenu EQ, a postoje i preseti, oratory1990 i još neki sa ASR.@Bocko Bockovic tnx, naručio 900tku. Video sam taj grafik, međutim, svi do jednog recezenata hvale bass i sub-bass, biće to meni i više nego dovoljno. Ako bude moralo nešto da se u zvuku došrafi, tu je KA15. Upravo gledam gde ću tačno da ga kliknem da stigne do srede.
Ništa sa žicom vredno spominjanja. Najviše bez žice soundpeats H3 na loseless muzici, i počeo je stejdž da me intrigira tako da tu imam visoka očekivnja od Beyerdynamics. Uzgred će mi služiti za neke video montaže gde postoji naracija, tako da će od velike pomoći biti ako čujem greške @hsv.stoned .Nek te lepo sluze!
Sta si do sada koristio, koje slusalice?
Ovo su više poluotvorene nego otvorene slušalice, stejdž im je ok ali ništa spektakularno. Dobro je sve to izbalansirano, stejdž je primetno bolji od otvorenih HD 650 (koje su baš loše na tom polju, što je paradoks s obzirom na open dizajn) ali nije u rangu AKG K612 Pro, K712 Pro, K701, K702 itd.Ništa sa žicom vredno spominjanja. Najviše bez žice soundpeats H3 na loseless muzici, i počeo je stejdž da me intrigira tako da tu imam visoka očekivnja od Beyerdynamics. Uzgred će mi služiti za neke video montaže gde postoji naracija, tako da će od velike pomoći biti ako čujem greške @hsv.stoned .
Ne očekujem čudo od <300€ ceo komplet slušalica + DAC. Te stvari sladousci plaćaju po 10x više.

Zadnje vreme došlo kad ljudi na beyerkama pojačavaju visoke 😀verovatno ću visoke malo da pojačavam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari