Koja mrcina od kutije, ja sam probao u nekoliko auta ali ni pola kutije nije stalo. 😀Stigao TV.
Porucen 7.05.
Momci izneli na prvi sprat kuce.
Ma da, velika kutija, samo kombi dolazi u obzir za transport. Ne verujem da bi mogao ni u kedija da stane ili klasičan pikap.Koja mrcina od kutije, ja sam probao u nekoliko auta ali ni pola kutije nije stalo. 😀
Da li horizontalno ili vertikalno?🙂Ma da, velika kutija, samo kombi dolazi u obzir za transport. Ne verujem da bi mogao ni u kedija da stane ili klasičan pikap.
Na koju si visinu postavio tv i udaljenost gledanja?
@Dragan7 ,koja visina od poda?
Bice to ok, sedi i uzivajJa mislio da ga stavim na 100cm.Sedenje na fotelji i trosedu. Sto kažeš, neki put se i zavalim u fotelju. Ovaj trenutni što imam je 55",njega sam stavio na 115cm..Ovaj sad sam mislio na 100.

Ne slažem se baš, bitan mi je zvuk, a ovaj hisense ima solidan, al mogao bi i bolji. Za externe zvučnike planirao sam neke aktivne kef, al otom potom. Iskustvo na “A” sistemu mi govori da externe uključujem samo kad je u pitanju muzika, i ponekad filmovi, obično koristim bez.Звук уопште немојте да узимате у обзир приликом избора тв. Слика и панел једино.
После тога неки соундбар и екст андроид бокс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari