Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Molim te javi kako ti se iskreno čini gledanje sporta (najviše fudbal, košarka) na njemu

Član iznad je napisao za Pro verziju, zanima me i za U7Q običan kako izgleda da bih uzeo jedan od ta 2

Ja uzimam najvjerovatnije U8Q, ovo su razlike u odnosu na US model. Meni su razlike prihvatljive dokle je god ekran i broj dimming zona isti. Može li neko da potvrdi da su ovo sve razlike ?

IMG_0657.jpeg

nisam znao da je bila ova akcija
1778619732926.png

Meni je i 75U7Q super TV. I ima 4hdm, subwoofer… a AI kaže da je najbolja kupovina do 1500€ (uz neki TCL) 😀

Звук уопште немојте да узимате у обзир приликом избора тв. Слика и панел једино.
После тога неки соундбар и екст андроид бокс.

Visina 60cm, ako gledaš zavaljen na ugaonu, kao ja. Ako gledaš sa fotelje ili stolice može i 65cm. udaljenost 3.5m.

Ja mislio da ga stavim na 100cm.Sedenje na fotelji i trosedu. Sto kažeš, neki put se i zavalim u fotelju. Ovaj trenutni što imam je 55",njega sam stavio na 115cm..Ovaj sad sam mislio na 100.

Доња трећина екрана треба бити у висини очију.

Sredina ekrana treba da bude u visini ociju.
Sednes normalno, uzmes metar i izmeris koliko imas od poda do ociju. Na osnovu toga gledas da ti bude sredina tv-a. Donja ivica da li je na 80, 83, 85... nije bitno
Ja sam postavio 75-icu, negde na oko 85-86, posto polica koja ide ispod tv-a je 80 + kucni bioskop, nisam mogao nize, da sam imao mesta isao bi nize sigurno 10ak cm

Untitled.jpg

Meni je 65 tica bila na zidu gde je centar bio 1,5 od poda i bilo je savrseno, ovu 75 ticu sam stavio na policu negde 60cm od poda, i sada je extra, tako da svako stavlja kako mu godi i odgovara,

Људи су наложени на положај тв у кафићима, мисле да тако треба. Сам тв није уметничка слика већ екран са садржајем. Због акомодације ока идеално је да на висини очију буде трећина висине екрана.

Звук уопште немојте да узимате у обзир приликом избора тв. Слика и панел једино.
После тога неки соундбар и екст андроид бокс.
Ne slažem se baš, bitan mi je zvuk, a ovaj hisense ima solidan, al mogao bi i bolji. Za externe zvučnike planirao sam neke aktivne kef, al otom potom. Iskustvo na “A” sistemu mi govori da externe uključujem samo kad je u pitanju muzika, i ponekad filmovi, obično koristim bez.

Nazad
Vrh Dno