^^Ne znam sta smatraš pod "dugoročno" ali ako je to 2-3 godine mislim da nećeš imati nikakvih problema sa 8gb rama. Sto se tiče kvaliteta izrade i premijum osećaja apsolutno identicno kao i bilo koji telefon s serije bez FE sufiksa, tu nema potrebe da se bojiš. Ja sam prvobitno naručio s25 kad je bila ona akcija da se dobija s25 fe na poklon, ali pošto mi je s25 bio premali dadoh ga devojci. Ja sam imao plan da prodam 25 fe iz poklona i da kupim ćomija 15t pro, međutim kako je bila nerealno velika razlika u doplati i kako sam smatrao da 15t pro ne vredi toliku razliku u ceni iz principa zadržah 25 fe. Jedino se bojim za ovih 128gb memorije, ali pošto svakako plaćam gdrive kontam da ću se provući. Što se ostalog tiče ja sasvim zadovoljan. Praktično dobiješ softver s serije sa malo slabijim iznutrcama. Nekad sam se i ja kao klinac ložio na sirove specifikacije, a tek sad počinjem da kapiram ljude koji ni ne znaju niti koji je cpu u telefonu, niti kolko rama imaju, ne znaju čak ni kolka je interna memorija sve dok telefon ne krene da kuka kako je prepun...jednostavno dele telefone na one koji im završavaju posao i na one druge. Eto meni s25 fe potpuno završava posao i nadam se da ce tako biti bar 2-3 godine (ili do sledeče dobre promocije 😂). Ako imaš neko konkretno pitanje tu sam...