Šta je novo?

Photoshop Photography pretplata iz Srbije ?

Juce uzeo na onom sajtu sto sam vam rekao odavno na 1 godinu Teacher/Student 95 eur 🙂 Sve radi kao sto treba. Danas 105 eur.

Упалио сам три мјесеца па да видимо. Већ видим да би грдило посла краће трајало.

Dešava se, samo strpljivo ako ti se ne žuri. Sačekaj da bude dobar ulov.

Сада видим дигли цијене за 3 мјесеца 45$ а ово годину 400$
Ja sam imao srece, pa maznuo dva kljuca, jedan za 90 eur 1 godina, i drugi za 81eur, ( dobio sam i 10% kupon posle kupovine prvog ), a sada vidim da je 445 EUR. :/

Pozdrav, imate li iskustvo sa ljudima na domacim oglasima (kp)? Imaju dosta pozitivnih i daju adobe creative cloud za 12000 godina?

Kako sam cuo od drugih, svaki mesec nekad i vise puta salju ti nov user i sifru. Valjda nalozi se banuju.
Uglavnom ispostuju, ali pomiri se sa menjanjem profila vise puta u mesec dana.

Sta Apple nalog ima sa aktivacijom Adobe cloud?

Pa ako se aktivira na Mac-u, možda ima veze sa zemljom za koju je vezan apple nalog. Sasvim moguće i da nema, zato i pitam 🙂

S druge strane, ne znam kako bi bilo moguće da ne može da se aktivira negde? Da mi treba VPN za aktivaciju?

Pa ako se aktivira na Mac-u, možda ima veze sa zemljom za koju je vezan apple nalog. Sasvim moguće i da nema, zato i pitam 🙂

S druge strane, ne znam kako bi bilo moguće da ne može da se aktivira negde? Da mi treba VPN za aktivaciju?
MAC jeste na USA, ali ako si nakacen na net u Srbiji, ide odmah block i ban 🙂
Meni u firmi su Apple na USA nalog, ali ne moze ovo jer je net u Srbiji.
Mozda bi radilo sa VPN, ne znam sta da ti kazem.
Imas kljuc za 182 EUR godinu dana i miran si.
Mislim da onom ko se bavi time i zaradjuje pare od jednog posla lagano otplati al sve na coveku, svi hoce sto jetinije da prodju, sto je ok.

Prilozi

• Screenshot 2025-10-14 at 15.00.43.png
    Screenshot 2025-10-14 at 15.00.43.png
    80 KB · Pregleda: 31
Ok ok, i to mi znači, da se onda ne zezam sa time. Imam VPN licencu i verovatno bih mogao da napravim da se aktivira svaki put sa paljenjem laptopa, ali da rizikujem da joj se nešto usred posla razvali, ne isplati se.

Mora biti aplikacija na iphoneu/ipadu i da se napravi in-app purchase preko turskog Apple naloga. Ne treba ni vpn.

Vodi racuna, meni pise da ne moze da se aktivira iz Srbije.
Gledam da uzmem ženi creative cloud, ima sada preko turske photography plan ali ovo ispadne dosta jeftinije. Da li je neko koristio ovu varijantu kao iz linka:

Ovo je fazon da se dobija account a ne key, i piše da ne može da se aktivira iz Srbije. Žena ima USA Apple nalog, da li u tom slučaju može?

Prilozi

• 1760447476924.png
    1760447476924.png
    27.3 KB · Pregleda: 29
Ja sam kupio pre nekoliko dana na KP, 12000 dinara. Za sada je super, ima 4000 AI i 1TB. Koliko ce trajati ne znam, ali clan ima mnogo pozitivnih i nijednu negativnu. Kaze ako se desi poslace opet pozivnicu. Ne znam na koliko uredjaja moze, meni treba samo za jedan. Stigao mail kao pozivnica i sada sam deo neke korporacije. Ako traje godinu dana sjajno. Ako pukne brzo, ***, rizik. Bolje da me *****e nas covek nego g2a i slicno, gde se takodje moze desiti da ne radi. Iskakalo mi je ja instagramu mnogo domacih "jeftinih" naloga, ali u komumikaciji nisam uspeo da steknem poverenje da je sve kako treba.

Ја сам на g2a два пута по 3 мјесеца купио кодове и заиста нема поблема све укупно ме испало око 50е. Ја немам повјерења у ту опцију да ти праве налог па онда не знаш када ће пући итд. Иначе и то сам хтио и сада ми бих узео када них знао да неће пући.
А и даље ми не иде у главу да Adobe не прави да можемо и ми као људи узимати или неку глобалну понуду.

#Ivan
Можеш видјети на налогу колико можеш уређаја. Може се два инсталирати иначе.

pozdrav, jedno kratko pitanje: hteo sam da uzmem kod na g2a ali pored vecine ponuda stoji samo PC, a meni treba za Mac. Da li ima to ima veze uopste?

"For Creative Cloud, you don't need separate serial numbers for Windows and Mac; a single individual license works on both platforms."

Nova vest ili nije nova je to da se sad ključ može aktivirati samo dva puta na jednom nalogu. U subotu sam dobio obaveštenje da nemam pristup plaćenom ključu i dobio refund. Danas ću napraviti novi nalog.

1000029973.png

1000029972.png

Ја сам први пут узео прије пола године и тако је и тада писало да може само два пута.

Kazem, mozda i nije nesto novo ali dosta korisnika je prijavilo u januaru da im product key ne radi vise, medju njima i ja. Sad napravio novi nalog sa novim serijskim brojem i sve ok.

Da li je neko naisao na jeftinu pretplatu za Adobe Creative Cloud za Mac racunare?

Nazad
Vrh Dno