Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

Izgleda je solidna guzva u BG (izmenicna posta) vec 2-3 dana mi stoji paket i ne mrda. Ocekivao sam nakon automatizacije da ce svi paketi ici danas za danas
Takodje od 16.4. stoji status "Arrived at a local delivery center", UC_HU posiljka. Obicno od tog statusa prodje 3-4 dana i onda ide RSBEGC, a sad evo skoro mesec dana nista.

Kakvo je stanje sa paketima sada,da li zaista bas za sve sve nešto naplaćuju?....i ako kupite nesto za 1.5$ naplatice vam PDV i sta jos ide?

Da li ta situacija utice na ljude da manje kupuju stvari iz Kine npr?

Kakvo je stanje sa paketima sada,da li zaista bas za sve sve nešto naplaćuju?....i ako kupite nesto za 1.5$ naplatice vam PDV i sta jos ide?

Da li ta situacija utice na ljude da manje kupuju stvari iz Kine npr?
Ja generalno ne uzimam od Kineza mnogo, ali evo stigao mi danas neki paketić sa Ali Babe i naplatili su mi 99 dinara. Order je bio 4.95 USD, tako da je to to, 20% PDV

Što se tiče ostalih porudžbina iz EU, US i slično, to mi je takođe sve naplaćeno u poslednjih par meseci 20% PDV + 200 dinara, za šta god to bilo (verovatno "carinska procedura" ili "otvaranje paketa")

Ja sam primetio da mnogo vise paketa salju preko cn/feiliksa. Od 11 paketa prosle rasprodaje samo 1 ide kao LA...HU i to choice item

Да ли је неко има пошиљку са кодом у формату:
ESxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx0N
Може је пратити једино orangeconnex.com (ни 17track.net не препознаје овај код), али и он пише да је пре недељу дана дошла у Србију.
Поштин сајт за праћење не препознају овакве пошиљке...

Може ли се видети где је (мало ми сумљив овај orangeconnex.com)?

Šta ti tačno kaže orangeconnex.com? Trebalo bi da se vidi i pravi broj i čitav put pošiljke. Takođe Postal Ninja bi trebalo da ga prepoznaje.

orangeconnex.png

Šta ti tačno kaže orangeconnex.com? Trebalo bi da se vidi i pravi broj i čitav put pošiljke. Takođe Postal Ninja bi trebalo da ga prepoznaje.
1778579035930.png

а нинџа поштар пријављује:
1778579170381.png

али је барем пријавио да се надаље води под LXххххххххNL, а под тим кодом се налази и код наших пошти.

Хвала, на препоруци за НинџаПошту, заборавио сам на њих

bogami i meni...stoji IZMENICNA POSTA vec par dana...sigurno je ozbiljna guzva, naleteo talas
Tek je danas pustili nakon nedelju dana, za razliku od prethodnog clana kome su drzali 2 nedelje posiljku. Tako da i dalje ima guzve, ali se lagano rasciscava

Pozdrav, naručen paket sa Temu stize danas, poslali su AKS sluzbom na kucnu adresu, ja nisam kuci do 3 zbog posla, ranije su slali postom pa su ostavljali u posti da se preuzme sto je bilo super. Zvao sam kurira da samo svrati do mesta gde radim, to je ulica kojom mora proci da bi dosao do moje adrese svakako, on je nesto pretamburao ako se setim fazon, verovatno nece. Moje pitanje je gde ce paket da ide sad, psoto AKS niti ima skladiste niti paketomat u ovom gradu. Da li je moguce recimo da ostavi paket kod mene u dvoristu ako nema niko kuci ili mora neko da preuzme?

@Droel

Sve zavisi od toga koliko je kurir "normalan" .

Ja licno imam vrlo lose misljenje o AKS-u , ali na svu srecu ipak uspem da dobijem sve posiljke.
Call centar im je katastrofa.

Uzas, vratio je, sutra ce ponovo da probaju da isporuce, nije ni hteo da mi se javi opet. Bas je suludo da ne mozes ni da biras ko ti dostavlja paket... Da li bi smeo kurir da ostavi paket ispred vrata ako nikog nema i ja mu tako kazem?

Najbolje ako možeš da mu kažeš da ostavi u nekoj radnji kod tebe ko te zna ili kod komšije, komšike bolje😁

32997.jpg

Problem sa Temu pošiljkom, 18 dana od poručivanja. Ide preko Transfera ali nije ni bitno kad je zaglavila na aerodromu

Problem sa Temu pošiljkom, 18 dana od poručivanja. Ide preko Transfera ali nije ni bitno kad je zaglavila na aerodromu
Maltene identičan slučaj sa jednim mojim paketom, s tim što je kod mene M-ONE🙂 Imam još dva paketa naručena posle njega, oba su već sletela u Budimpeštu...

Meni M One islo skoro preko poste dlaka je falila da ubace u paketomat ja video otprema status i skoknuo do poste i kaze trebalo je u paketomat da ide i preuzeo sam.

Koliko vremena prosečno treba CN pošiljki od datuma prispeća na BEG do isporuke na adresu kao PJ...RS?

Nazad
Vrh Dno