Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
16 pro max od jednog poznanika, od aplikacija ima samo tviter, soccer i rezultate.Nikad nije cuo da je dobro da se baterija puni do 80%, kaze, puni kad stigne,
Jel može neko da mi kaže da li je moja baterija za menjanje ili je do ios26? Imam ip13 napunio je pune 4 godine početkom maja. Malopre mi se pregrejao dok je bila samo kupujem-prodajem aplikacija upaljena. Jedva sam ga ugasila. Pregrejao se. Stavim ga na punjač kad se ohladio i on pokazuje 1h do 100% a već je na 84%. Druga slika je kapacitet baterije a treća slika je da je telefon napunjen na 84% i odjednom ima 85% a nije priključen na punjač. Mislila sam da imam još vremena do zamene baterije ali se nešto čudno dešava.
Ja bih rekao da,ako su ciklusi tacni,baterija je morala degradirati vise od tih 84-85% sto mu dodje da je baterija zrela za menjanje. To kad pocnu procenti sami da skacu ili padaju,po 2,3%,naglo,kad se puno brze puni telefon, baterija je na izdisaju.
A taman sam naručila novi ipad. Jer nije ni na ipad-u m1 baš sjajna situacija. Prekjuče je se nekako zatamneo zaključan ekran i opet je čudno bagovao prelazak u sve aplikacije. A nije tad ažuriran uopšte. Ažuriran je čim je izašao najnoviji update. Restartovala sam ga par puta. Zeznula sam se što sam i telefon i ipad kupila u isto vreme. Mada baterija nije loša na ipad-u ali ako se procreate ne koristi. Samo procreate preko 30% vuče bateriju. I to je tako od kad je izašao ipad os 26.