Šta je novo?

Apple Battery Health diskusija

IMG_0706.jpeg

16 pro max od jednog poznanika, od aplikacija ima samo tviter, soccer i rezultate.Nikad nije cuo da je dobro da se baterija puni do 80%, kaze, puni kad stigne,

iskocila mi reklama, mislite da vredi nesto ili samo marketing? 😃

Prilozi

• IMG_8175.jpeg
    IMG_8175.jpeg
    202.4 KB · Pregleda: 89
Vrhunski proizvod.

Jel može neko da mi kaže da li je moja baterija za menjanje ili je do ios26? Imam ip13 napunio je pune 4 godine početkom maja. Malopre mi se pregrejao dok je bila samo kupujem-prodajem aplikacija upaljena. Jedva sam ga ugasila. Pregrejao se. Stavim ga na punjač kad se ohladio i on pokazuje 1h do 100% a već je na 84%. Druga slika je kapacitet baterije a treća slika je da je telefon napunjen na 84% i odjednom ima 85% a nije priključen na punjač. Mislila sam da imam još vremena do zamene baterije ali se nešto čudno dešava.

Prilozi

• IMG_5202.jpeg
    IMG_5202.jpeg
    33.8 KB · Pregleda: 62
  • IMG_5201.jpeg
    IMG_5201.jpeg
    184.7 KB · Pregleda: 58
  • IMG_5200.jpeg
    IMG_5200.jpeg
    34.8 KB · Pregleda: 57
Ja bih rekao da,ako su ciklusi tacni,baterija je morala degradirati vise od tih 84-85% sto mu dodje da je baterija zrela za menjanje. To kad pocnu procenti sami da skacu ili padaju,po 2,3%,naglo,kad se puno brze puni telefon, baterija je na izdisaju.

Da,nisu samo procenti i ciklusi. Ima i sama starost baterije uticaja.

A taman sam naručila novi ipad. Jer nije ni na ipad-u m1 baš sjajna situacija. Prekjuče je se nekako zatamneo zaključan ekran i opet je čudno bagovao prelazak u sve aplikacije. A nije tad ažuriran uopšte. Ažuriran je čim je izašao najnoviji update. Restartovala sam ga par puta. Zeznula sam se što sam i telefon i ipad kupila u isto vreme. Mada baterija nije loša na ipad-u ali ako se procreate ne koristi. Samo procreate preko 30% vuče bateriju. I to je tako od kad je izašao ipad os 26.

Nazad
Vrh Dno