Mogu i ja da se upišem u listu ispaljenih. Naručio nešto 24.04. sa rokom isporuke 29.04. Prodavac spakovao sutradan, a City preuzeo tek 30. Sačekao sam da prođe prvi dan posle praznika i poslao zahtev ili da isporuče ili da otkažu. Kažu oni to da nema otkazivanja i da očekujem isporuku narednih dana. Dočekam ja mejl stiže ti paket, kad City oko 12h šalje poruku izvolte ga u paketomatu 3 autobusa od tebe. Paradoks, ja sam hteo da to ide u moj obližnji Ananas paketomat, ali njihov glupi sistem nije dao (kutija veličine matične ploče). Pozovem podršku, oni se kao čuju sa Cityjem i obećaju da će mi isporučiti istog dana, eventualno ako ne stignu, onda sutra. Prođe danas, prođe sutra, prekosutra paket se vratio prodavcu. Trajala je i prepiska sa podrškom u isto vreme i u svakom mejlu obećavaju isporuku. Vrhunac podrške je bio da je po praćenju paket bio na isporuci prodavcu u drugom gradu, a meni pišu mejl kako su upravo proverili i da čekam svoju isporuku. Na kraju sam izguglao prodavca, nazvao ga i rekao mu da se tog dana vraća moj paket, ne mojom krivicom, hajde kad je sve već upakovano pošaljite mi nekom normalnom službom. Istog dana uzeo Bex i doneo za dan.
2,5 nedelje izgubih sa Ananasom, ovako direktno sa prodavcom rešeno za dva dana. Za City svi znamo da su od nove godine pukli skroz, ali Ananas je nekada imao pristojnu podršku, ovo sada je na nivou Temu AI čet bota. Mejlovi su stvarno bili u tom AI "Dear valuble customer" fazonu sa 2-3 pasusa veštačkih izvinjenja i skromnim odgovorom na pitanje, koji se ispostavio kao lupetanje bez ikakve proverene informacije.