Uzeh ja ovu na preporuku, ispekao sam par pica sa testom iz Lidla. Ok je ispalo, mada je testo realno ****** za ove bolje pice. Moracemo neko domace testo pa da vidimo.@cuclic
Hehe, bolje kupi ovu G3FERRARI G10204 Pizza PRO, oko 210 evra na KP. proverena pecnica. Za razliku od ovog generickog kineza, G3Ferrari sigurno ima odvojeno podesavanje temperature gornjeg i donjeg grejaca. Ovi iz Vitapura sto prate, neka spuste cenu ispod 20 hiljada i imace prodaju, ovako na ovu cenu vec postoji ozbiljna konkurencija.
Je l to kalcona pica? 😉Na hlađenju je.
Pogledajte prilog 539105
Takođe koristim Caputo Pizzeria, a probao sam sa raznim drugim brašnima da pravim testo za picu i potvrđujem da je razlika nebo i zemlja. Razlika nije primetna samo u finalnom rezultatu, već i u tome kako se brašno ponaša tokom mešenja. Uzmem džak Caputo Pizzzeria od 25 kg na početku sezone u Metrou i taman mi potraje tokom sezone.Koje brasno koristite vi koji pravite napolitana fazon?
Ja sam u pocetku radio sa Danubius brasnom za pizzu i presao na Caputo Pizzeria-razlika je nebo i zemlja u mom slucaju.
Danubius ima u manje vise svim marketima pa mu je to plus sto je lako dostupno.
Našao sam ga u jednom malom marketu u Cvijićevoj, između Super Vera i Zdravka Čelara, ne znam kako se zove. Imaju pakovanje od 5 kg, oko 1300 RSD.Gde nabavljjas Caputo Manitoba?
Lepo izgleda hleb, jel od kiselog testa ili kvasni? Hleb može sa svakim brašnom ako prilagodiš količinu vode, ali Caputo Manitoba mi za hleb daje razliku u teksturi sredine uporedivu sa razlikom između pice sa običnim brašnom i Caputo Pizzeria. Evo par slika sredine sa Manitobom (klot, čvarci i ajvar i čokolada), mada slike ne mogu stvarno da dočaraju teksturu koja je zaista izvanredna.Ja sam do sada potrosio dva dzaka Caputo Saccorosso i 1 Caputo Pizzeria, Saccorosso nije lose i za hleb mada sam uspeo da napravim hleb i sa nasim brasnom tip 400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari