Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

Probao Darwin's Paradox! i mada mi se dopala ipak sam je batalio nakon što sam pola sata isprobao Crime Scene Cleaner.
Zaraza od igre a prvi put sam čuo za nju pre par dana kada sam naleteo da je odlično ocenjena na stimu.
Meni jako opuštajuća iako je malo sirova što se tehničke strane tiče.

A Plague Tale: Innocence

Nesto me u zadnje vreme mrzi da sedim za kompom i igram, pa koristim Geforce now da igram na tv-u preko xbox kontrolera 🙂

Imam gomilu igara na epic nalogu koje sam skupljao godinama, a ovu nisam presao. Sasvim ok igra, drzi fino paznju.

First berserker, Khazan

Grey Zone Warfare sa drugarom pikam.

Subnautica Below Zero, skoro zavrsio, spreman se za dvojku

Uporedno i BM Wukong, moram da priznam, poprilicno izazovna igra, boss fights se nizu kao na traci

Igram i dalje Crimson desert, prokleeti opsesivno kompulsivni poremecaj, ne mogu da igram drugu igru dok ovu ne zavrsim hahaha 🥹 Samo pricu da doteram do kraja pa na sledecu igru.

Hearth and Hamlet demo, jedva cekam release.

Heroes of Might and Magic Olden Era

Vraća me u mladost. IV i V su mi bili totalno smeće, da VI i VII nikad nisam ni probao. Ovo je zaista nešto najbliže onom osećaju koji sam imao irajući trojku. Nedostaje mi Sandro 🙂

Ima smek trojke ali mora dosta da se pegla i balansira. Ai je trenutno katastrofa (na imposible se lagano dobija) a i animacije nekih spelova su prejadne.

Nisam imao poma za ovo. Buraz kupio sebi i meni...3 dana se makljamo ko blesavi. a, ima stvari koje bi morale biti bolje, ali obzirom da je early....ima nade.

Hardspace: Shipbreaker

Predlozio mi moj drug ChatGPT i nije me prevario...svidja mi se. 🙂

Hellforged Playtest na Steamu kao i Graveyard Keeper.
Verovatno cu kupiti Hellforged kada izadje.
Inace me ovakve razbribrige i male indie igre jace drze nego "velike" i "prave" AA ili AAA igre.
Ova, Hearth of Hamlet i Dwarf Eats Mountain su mi favoriti od ovih pasivnijih igara sto izlaze uskoro.

U poslednje vreme omiljeni youtube kanal mi je Idle cub 🙂

Edit: Iskreno skuplje me izadje nova indie igra nego neki ultimate edition nekog velikog starijeg naslova na popustima, ali to upalim mozda par sati i batalim a na ovim indie igrama laganeze spalim i po 50 sati za nedelju dana.

Mislim da sam spreman za Steam Deck, samo bi voleo da izbace dvojku, kupujem odmah preorder.

Poslednja izmena:
Trenutno igram Crimson Desert, a planiram da presecem i zavrsim Dragon's Dogma 2.
Pored toga, igram co-op Grey Zone Warfare sa drugarom, mogu reci da mi se svidja, pogotovo posle poslednje update-a, gde su malo pojacali tezinu i Ai neprijatelja.
Za sada igramo samo PVE.

Crimson Desert, Anno 117, Cs GO...

@Envoy
Delimo isto misljenje,a izgleda da imamo i isti ukus za igre.Probao sam sve tri i deluju odlicne na prvu ruku.

Trenutno igram Crimson Desert, a planiram da presecem i zavrsim Dragon's Dogma 2.
Pored toga, igram co-op Grey Zone Warfare sa drugarom, mogu reci da mi se svidja, pogotovo posle poslednje update-a, gde su malo pojacali tezinu i Ai neprijatelja.
Za sada igramo samo PVE.

Bar mozes da okacis svoj klip ovde na forumu, sto je sasvim normalno. Okacio sam klip mog klinca za gameplay Spiderman-a i unboxing jednog telefona, vise kao info i sve obrisano, kao "promocija", iako mu Srbija nije ciljana grupa. 🤣

Moja ciljana grupa je da forumasi vide igru i nesto ostane meni kada zelim nesto da proverim, jer ne mogu sve da drzim na kompu😀
Ako smeta, neka se brise, nemam nista od pregleda 🙂
Da hocu da jurim da dobijem monetizaciju i da se uopste bakcem Youtube-om, snimio bih 40ak invertera koje imam kako rade i svaki snimak bi imao od nekoliko stotina do nekoliko hiljada pregleda, jer vec imam par takvih koje sam snimio ovde za forum i dobili su svi toliko pregleda 🙂
Ovako, izbacujem sta je meni zanimljivo, da delim ovako bzvz.

Prešao gta v ponovo, ali sam se fokusirao samo na priču, okolni svet nisam nešto istraživao. Sada uporedo igram metro 2033 i mouse p.i. for hire. Ova druga me prijatno iznenadila.

Titan Quest Immortal Throne
Носталгија 🥰 - 55 lvl conqueror mastery

Heroes of Might and Magic Olden Era

Vraća me u mladost. IV i V su mi bili totalno smeće, da VI i VII nikad nisam ni probao. Ovo je zaista nešto najbliže onom osećaju koji sam imao irajući trojku. Nedostaje mi Sandro 🙂
Kakva je olden era u smislu sadrzaja?
Da li se oseca da puno igre jos fali sa obzirom da je early access, ili vec mozes da joj se posvetis?
Mislim prevashodno u poredjenju sa legendrarnom trojkom.

Kakva je olden era u smislu sadrzaja?
Da li se oseca da puno igre jos fali sa obzirom da je early access, ili vec mozes da joj se posvetis?
Mislim prevashodno u poredjenju sa legendrarnom trojkom.

Vidi, nije ti moj feedback realno merilo. Trojku sam igrao kao sumanut, ali ja sam igrao isključivo single player scenarije, ili hot seat sa burazerom (ponekad još poneki drugar iz tog perioda).
Danas se svodi na isto, buraz i ja...samo ne hot seat, već online (obzirom da smo razdvojeni nekih 1000km. 🙂
Dovoljno je bogata, dovoljno je unapređena, a opet ne previše modifikovana i bez "previše izmišljanja tople vode". Za način na koji se ja igram, ne nedostaje mi ništa i early access je više nego dovoljan. Balans mi nije najjasniji, ali realno....loš sam. Burazer me ljušti sa svakom frakcijom koju izabere, a ja igram isključivo Nekromansera. Oboica imamo oko 30 sati u igri.

AI na najnižem nivou je blagi užas, na sledećem me gazi. No, to je problem do mene, ne do igre.

No, konceptualno - igra mi je odlična. Upgrade-i, razvoj građevina, jedinica, magija je moderniji, bogatiji....no meni možda i prekompleksan jer sve treba gledati kroz brojeve, a mene to počinje da zamara onda kada najviše treba voditi računa o tome. Artefakta ima previše, mnogo besmislenih, ali verujem da je tako bilo i u vezijama posle trojke.
MOžda su mnoge stvari i postojale u prethodnim nastavcima, ali ja to ne znam jer nisam igrao.

Igram Darwin's Paradox!. Šta znam, nije loše. Grafika je simpatična, nije nešto teško. Iritira me da kada pogineš, a gineš dosta treba malo duže (10 sekundi) da se učita ponovo. Ovo ne izgleda kao problem, ali kada pogineš par puta smeta. Uglavnom zadovoljan sam.
Pre toga sam odigrao Replaced, koji je OK, ali kasnije u igri malo dosadi. Na kraju sam preskakao cutscene samo da što pre završim igru. Mislim igra je dobra i dobra je atmosfera, ali da je samo malo brža i da se te navedene cutscene mogu ubrzavati.

Nazad
Vrh Dno