Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

GLedajuci po AE i cenama cak i sa dobrim coins popustima mislim da je trenutno najbolja kupovina Somogyi 60/40 1mm 250gr ima za oko 1800din kod nas. Tih 250gr do kraja 5. zivota cu trosim 🙂

Čitam ovde da ima neko ko je uspeo da kroz vremenski kalendar dobije ultimativnu nagradu. Koji uslovi su bili na kraju, ja sam jedan kalendar odigrao i za dobijanje nagrade Temu mi je tražio da imam korpu od 8500 din. I naravno to nisam odradio jer nemam šta potrebno kupiti odjednom za toliki iznos. Sad sam krenuo drugi kalendar pa se nadam da će biti uslovi bolji.

Čitam ovde da ima neko ko je uspeo da kroz vremenski kalendar dobije ultimativnu nagradu. Koji uslovi su bili na kraju, ja sam jedan kalendar odigrao i za dobijanje nagrade Temu mi je tražio da imam korpu od 8500 din. I naravno to nisam odradio jer nemam šta potrebno kupiti odjednom za toliki iznos. Sad sam krenuo drugi kalendar pa se nadam da će biti uslovi bolji.
Meni je na 2 profila 1000din a na treci 8500.

meni u ovom kalendaru za sve nagrade pre ultimativne trazi da potrosim po 1200 dinara.
U proslom sam uzeo jedan ili dva artikla bez ikakve doplate sem glavne gde sam doplatio postarinu 400 i nesto
Videcemo za koji dan sta ce biti sa glavnom, danas mi dosao na red neki rucni usisivac i trazi 1200

Ja prvu nagradu dobio za 0 dinara. Neki sat sam odabrao, u prošlom kalendaru za sve nagrade je trebalo da se odradi neka kupovina, bio uslov takav, i sad sam mislio da će biti isto pa odabrao bilo šta. Ali eto ovaj put biće izgleda drugačije.
Da sam znao probirao bi poklone 😃 videćemo kako će biti za naredne.

Ja prvu nagradu dobio za 0 dinara. Neki sat sam odabrao, u prošlom kalendaru za sve nagrade je trebalo da se odradi neka kupovina, bio uslov takav, i sad sam mislio da će biti isto pa odabrao bilo šta. Ali eto ovaj put biće izgleda drugačije.
Da sam znao probirao bi poklone 😃 videćemo kako će biti za naredne.
I meni se to desilo jednom, od cega to zavisi ko zna, isto sam izabrao neku nebulozu jer nisam ocekivao 😂

tako sam dobio bateriju na proslom kalendaru od 20kmah, na ovom neke bitove, mislio sam velikis et a ono cvrc 10ak bitova

GLedajuci po AE i cenama cak i sa dobrim coins popustima mislim da je trenutno najbolja kupovina Somogyi 60/40 1mm 250gr ima za oko 1800din kod nas. Tih 250gr do kraja 5. zivota cu trosim 🙂
Iz iskustva 1mm je bas debelo. Osim ako lemis samo nesto krupno, savet je da uzmes 0.7 ili cak 0.5.. Za ovaj brand - to je kao madjarski tesla, einhell i sl (znaci kineska roba - sve od resoa do fenova za kosu i sl) - ne znam da li znas da valja (iz necijeg iskustva), ili se nadas.. Svakako kad/ako kupis, prijavi iskustva. Los kalaj je pakao - i mada licno se trudim da ustedim na mnogo toga, za kalaj - zaista bih platio uvek nesto sto je provereno. Naravno - moje misljenje.

Ne tražim 'leba preko pogače, više me brine da ne izgubim ono što sam skupio:

Imam aktivan claim credit, i skupljam ga dan za dan (bedni 2.500 na 5.000). I svaki dan kad ukucam claim credit da uzmem dnevnu dozu, Temu mi aktivira novi Claim credit (ili 1.500 na 3.000 ili opet 2.500 na 5.000).

Šta će se desiti ako opet zavrtim claim credit? Da li gubim postojeći koji skupljam, ili se nekako ovaj novi kalemi na postojeći?

Obzirom da mi uglavnom daje 1.5k, gubim puno ako mi pregazi postojeći. A ne bih da naručujem stvari kad me već čeka (bilo kakav CC)

Ne gubiš, idu 2 istovremeno. Može i 3.

Ne gubi se postojeci - moze da se "gura" vise claimcredit-a u paraleli. Tako je barem bilo. Uglavnom je bio limit 2 kom u paraleli (i onda vise ni ne nudi), a jednom sam imao cak 3. Dobiju se 2-3 tab-a iznad - da bi se na oba "pokupio" credit za taj dan - treba samo ne zaboraviti.. Ja tu muku doduse nemam vise, jer od novembra vise nemam cc uopste lol... I ne verujem da je zbog bilo kakvog violation-a bilo cega, vracanja robe ili bilo cega drugog - nego prosto oni daju odredjenu kolicinu popusta da navuku nekog, i onda polako seku i poostravaju uslove sa nadom da ce taj neko ostati navucen... Kod mene im uglavnom ne radi - te vec par meseci skoro da nemam porudzbine ni na jednom nalogu.. Verenici stigli kuponi posle ko zna koliko vremena, i bili su OK (izmedju 25 i 35% popusta). I iskoristili smo veci deo istih (koji su bili preko 30%.. I odmah je nudio sledecu rundu - po znacajno znacajno losijim uslovima (npr u prvoj rundi je bilo 8500din popusta na kupovinu od 27k, u drugoj rundi je to bilo 5k. Slicno i sa ostalim kuponima)...

Auuu, opet me navukoše 😃.
Odaberi 4 poklona, ja odabrao. Onda ide potroši 1000 din. i dobićeš poklone. Sad izmenili interfejz, stavili jednu kockicu i tu jrdan poklon, onda + kockica sa ostala tri poklona. I kupiš nešto za 1000+ din. i dobiješ opet samo prvi poklon, za ostala tri je potrena opet kupovina 3x1000+ din.
Cirkus, naredni put staviću sve skupe poklone da vidim koliko će tad da traži za korpu.

Auuu, opet me navukoše 😃.
Odaberi 4 poklona, ja odabrao. Onda ide potroši 1000 din. i dobićeš poklone. Sad izmenili interfejz, stavili jednu kockicu i tu jrdan poklon, onda + kockica sa ostala tri poklona. I kupiš nešto za 1000+ din. i dobiješ opet samo prvi poklon, za ostala tri je potrena opet kupovina 3x1000+ din.
Cirkus, naredni put staviću sve skupe poklone da vidim koliko će tad da traži za korpu.
kako se otvara stranica za tu promociju? koji je kod

Meni je nesto slicno nudio, odabrao sam nekoliko skupih artikala pa mi je posle trazio da kupujem da bih to kao dobio. Mislim da su bili neki veci iznosi koje je trazio, tacnije vraca neki procenat od kupljenog pa uz pomoc tih tokena/poena staagod, otvaras poklone..mozda nisam dobro ispratio ali mi je delovalo da treba mnogo para da potrosim da bih to dobio pa nisam ni napravio porudzbinu.
Edit:
Evo nadjoh,jos uvek mi stoji ponuda. Zna li neko kako funkcionise, sta su uslovi?

Prilozi

• Screenshot_2026-05-08-21-21-01-46_df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336.jpg
    Screenshot_2026-05-08-21-21-01-46_df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336.jpg
    128.6 KB · Pregleda: 107
Pa kupi nešto od ponudjenog i dobićeš prvi poklon, mada sve što nude na toj stranici je skuplje oko 20%.

Sta treba da uradim kako bi mi Temu spakovao stvari u kutiju a ne u plasticnu kesu? Sve teze stvari dolaze sa ostecenim pakovanjem jer se kuriri izivljavaju

Nažalost, ništa ne može da se uradi povodom toga. Temu je sinonim za loše pakovanje i nagnječene kutije. Često je bitno i koje stvari poručuješ u istoj porudžbini, jer ih pošalju zajedno, pa nekad jedna teška stvar zdrobi drugu osetljivu. Bolje pakujem stvari koje im vraćam, nego oni kada šalju. Šta je tu je, barem prihvataju reklamacije.

Nije ni AE nista bolji/losiji.
Nekada se zaista cudim kako su neke vrlo osetljive - lomljive stvarcice stigle u komadu bez ostecenja.

Meni sa Temu stižu 10x bolje zapakovane stvari nego išta sa AE. Jako zavisi od prodavca i konkretnog proizvoda, jer treba pojedinačni artikal da ima dobro pakovanje prije nego što dođe do Temu slanja. Sad mi je stigla kutija za Lego kocke sa pregradama, dođe zapakovana u bubble wrap pa u kartonsku kutiju kao paket, pa tek onda u Temu kesu.

da, definitivno je do prodavca/proizvoda. Temu samo ubaci u kesu. Desi se da ni kesu ne koriste ako je prodavac upakovao u obicnu kartonsku kutiju. Mene nervira sto lepe one grozne nalepnice na sve

Prilozi

• IMG_20260509_143800.jpg
    IMG_20260509_143800.jpg
    139.4 KB · Pregleda: 87
Te naljepnice se relativno brzo krenu da odlijepljuju, nisu pravljene da traju, a kapiram da je fazon kao kod nas što lijepe prevedenu deklaraciju na proizvode koji nemaju lokalizovanu ambalažu.

Штета да Тему не продаје патике као Али, евентуално ове Баасплоа, не знам какве су, мада су величине до макс 45.

Штета да Тему не продаје патике као Али, евентуално ове Баасплоа, не знам какве су, мада су величине до макс 45.
Baasploa ružnjikave ali odličan kvalitet, nakupila tri para od qqqq, iznenađujuće dobre.
Ove konkretno su provereno nepromočive, ove (sivi par) udaraju konkurenciju New Balance patikama bez pardona i po izgledu i po kvalitetu.
Vrlo diskretno markirane, niko nema pojma šta nosiš, a izgledaju moćno + vrlo udobne.

32944.jpg
Sad me bombarduju ovom ponudom. Koliko porudžbina od po 2000 moram da napravim da ostvarim pravo na kredit?

Nazad
Vrh Dno