dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Ni meni sad ne iskaču biće da su imali reklamacija
Meni je na 2 profila 1000din a na treci 8500.Čitam ovde da ima neko ko je uspeo da kroz vremenski kalendar dobije ultimativnu nagradu. Koji uslovi su bili na kraju, ja sam jedan kalendar odigrao i za dobijanje nagrade Temu mi je tražio da imam korpu od 8500 din. I naravno to nisam odradio jer nemam šta potrebno kupiti odjednom za toliki iznos. Sad sam krenuo drugi kalendar pa se nadam da će biti uslovi bolji.
I meni se to desilo jednom, od cega to zavisi ko zna, isto sam izabrao neku nebulozu jer nisam ocekivao 😂Ja prvu nagradu dobio za 0 dinara. Neki sat sam odabrao, u prošlom kalendaru za sve nagrade je trebalo da se odradi neka kupovina, bio uslov takav, i sad sam mislio da će biti isto pa odabrao bilo šta. Ali eto ovaj put biće izgleda drugačije.
Da sam znao probirao bi poklone 😃 videćemo kako će biti za naredne.
Iz iskustva 1mm je bas debelo. Osim ako lemis samo nesto krupno, savet je da uzmes 0.7 ili cak 0.5.. Za ovaj brand - to je kao madjarski tesla, einhell i sl (znaci kineska roba - sve od resoa do fenova za kosu i sl) - ne znam da li znas da valja (iz necijeg iskustva), ili se nadas.. Svakako kad/ako kupis, prijavi iskustva. Los kalaj je pakao - i mada licno se trudim da ustedim na mnogo toga, za kalaj - zaista bih platio uvek nesto sto je provereno. Naravno - moje misljenje.GLedajuci po AE i cenama cak i sa dobrim coins popustima mislim da je trenutno najbolja kupovina Somogyi 60/40 1mm 250gr ima za oko 1800din kod nas. Tih 250gr do kraja 5. zivota cu trosim 🙂
kako se otvara stranica za tu promociju? koji je kodAuuu, opet me navukoše 😃.
Odaberi 4 poklona, ja odabrao. Onda ide potroši 1000 din. i dobićeš poklone. Sad izmenili interfejz, stavili jednu kockicu i tu jrdan poklon, onda + kockica sa ostala tri poklona. I kupiš nešto za 1000+ din. i dobiješ opet samo prvi poklon, za ostala tri je potrena opet kupovina 3x1000+ din.
Cirkus, naredni put staviću sve skupe poklone da vidim koliko će tad da traži za korpu.
To Temu ponudi u promocije.kako se otvara stranica za tu promociju? koji je kod
Uzmes fen da se otopi lepak i skidaju se lakoda, definitivno je do prodavca/proizvoda. Temu samo ubaci u kesu. Desi se da ni kesu ne koriste ako je prodavac upakovao u obicnu kartonsku kutiju. Mene nervira sto lepe one grozne nalepnice na sve
Baasploa ružnjikave ali odličan kvalitet, nakupila tri para od qqqq, iznenađujuće dobre.Штета да Тему не продаје патике као Али, евентуално ове Баасплоа, не знам какве су, мада су величине до макс 45.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari