Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Вјероватно да бих, а овом дијелу другом породице surfshark је нашто по вољи био најмилији.

Proces traje 5 minuta, a posle se čeka dok vrate pare.
Svejedno ti ne čekaš sa korišćenjem VPN-a, tako da nije neko smaranje 🙂

Poslednja izmena:
Samo ja cekao skoro 3 meseca na pare al ajd,bar sam ih dobio.

Surfshark treba uzimati ovde u grupi izadje dzabe, posto je neogranican share.
Udruzi se 10 clanova izadje 5USD/po osobi za 27meseci.(osnovni paket)

Nema ograničenja, ali:

Fair Usage Policy: While unlimited, the service is designed for personal, non-commercial use. Extremely high, unusual traffic volumes (e.g., sharing the account with dozens of people outside your household or running massive, high-bandwidth data-mining operations) may trigger, in rare cases, automated, temporary, or permanent account limitations for violating the Terms of Service.

Drugari, koja je svrha posedovanja/korišćenja VPN-a?
Da li je i pored korišćenja Brave pretraživača potreban VPN?
Ja koristim Brave za: čitanje foruma, kupovinu/prodaju i Jutjub.

Ako nisi ukljuci neki dobar DNS i ne treba ti VPN.

Nema ograničenja, ali:
To se podrazumeva, dogovore se da to ne rade i reseno. Mi to ovde pretezno radimo za streaming iz drugih regija i slicno.
Likovi prodaju slotove za surfshark po netu i ko zna kolko ih koristi pa nisam procitao da se to nekome desilo.

Jel ima slobodan slot za Windscribe mozda?

Koliko je najjeftinije bio ProtonVPN ? Potreban mi je VPN sa podrskom za P2P i Port Forwarding

Vidim da je pisano za Windscribe, navodno pise da deljenje naloga dovodi do ban-a na Windscribe i poprilicno su po tome...koriscenje vise od jednog naloga u domacinstvu isto dovodi do ban-a...

Ja sam kupio na kraju sa nekog Ruskog sajta za sicu, sherovan.
Pitao sam ovde za slot jer mi se dopalo kako radi .
Kakvo domacinstvo nije to streaming servis, vpn se i uzima da ga koristis pri putovabnju i van kuce. Ko ce tu da povata gde se ko krece i zasto koristi da bi banovali?

Poslednja izmena:
Mullvad VPN? Čini mi se da je jedna od boljih opcija

Ja sam kupio na kraju sa nekog Ruskog sajta za sicu, sherovan.
Pitao sam ovde za slot jer mi se dopalo kako radi .
Kakvo domacinstvo nije to streaming servis, vpn se i uzima da ga koristis pri putovabnju i van kuce. Ko ce tu da povata gde se ko krece i zasto koristi da bi banovali?
Почетком месеца су променили услове коришћења и појаснили на примеру како то изгледа у пракси кад се "дели налог".

How many devices can I connect to at the same time?
Winder S - May 1, 2026

Use on All Personal Devices

You can use Windscribe on all your personal devices without any issues. But please keep in mind that the Windscribe service is strictly for personal use, so make sure those devices are yours and you are not using the service in any sort of datacenter environment or using it for commercial purposes. No one has 30 personal computers that all need a VPN enabled simultaneously or 25 phones that all need a VPN connection at the same time. This sort of extreme use will almost always get your account banned.

Nista tu nije novo, kazu ljudi lepo niko nema 30 mobilnih i koristi sve istovremeno itd.
Znaci familija od recimo 5 ljudi moze bez brige da deli a mozda i vise.
Pogotovo ako podjemo od predpostavke da nisu non stop na VPN nego samo kad im treba za nesto.

Nazad
Vrh Dno