Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Knjiga je klasik, sad kako će je ekranizovati ostaje da se vidi.

Uf...kakva serija.

Mislim da je ovo prva serija od Say Nothing koju sam odgledao u jednom danu.

Bazirano na istintim događajima u koje niko nije verovao (da iskoristim tagline serije), sjajna gluma Toni Collete i Merrit Wever.

9/10
Neverovatno da ovo dolazi iz netflix kuhinje. Ovo je čist bindz, ne može drugačije. Detektivke na nivou ali prava zvezda serije mlada Kaitlyn Dever,emotivna gluma bez greške! 👏 Ocena recimo 9/10 i hvala na preporuci, da nije ove teme nikad ne bih naleteo na ovaj dragulj.

Slažem se za prve dve sezone, u trećoj je kvalitet počeo da opada i deluje mi da se radnja siluje. Četvrtu i petu zbog toga nisam gledao.

Ne znam cemu hejt toliki prema The Boys S05E03 i S05E04, meni su skroz epizode. 3 mi je ok, 4 mi se svidja bas.

DD born again odlična druga sezona 8/10, inače bojsi 6 epizoda 5 sezone se završava baš zanimljivo. Još dve epizode ostale.

Ова серија Фром, па како их није срамота? Па ово Клод, Чет и Џеминај да се дохвате написали би за 3 минута свих 4-5 сезона 10 до 20 пута боље. Баш пакао.

Uf...kakva serija.

Mislim da je ovo prva serija od Say Nothing koju sam odgledao u jednom danu.

Bazirano na istintim događajima u koje niko nije verovao (da iskoristim tagline serije), sjajna gluma Toni Collete i Merrit Wever.

9/10
Meni ta serija (Unbelievable) već duže vreme stoji štiklirana (kao da sam je gledao), pustim jutros prvu epizodu kad ono međutim 🤣 hvala na preporuci, deluje interesantno.. i isto toliko iritantno ova mala, barem u startu 😃

Ne znam cemu hejt toliki prema The Boys S05E03 i S05E04, meni su skroz epizode. 3 mi je ok, 4 mi se svidja bas.

Ok, epizoda 5 mi je u rangu kada u Breaking Bad-u jure musicu po laboratoriji celu epizodu 😀

Samo da zavrse vise Boys,ono je kastrofa u rangu Sharkonada.😂

Meni je zanimljivo, sta znam. Doduse od serije i ocekujem krvoprolice i debilizam potpuni..

Hvala ljudima za Unbelivable i Say nothing, obe odlične.
U poslednje vreme sam skoro sve batalio nako nekoliko opizoda, ali ovo se ogledalo za dan-dva po seriji.

Neverovatno da ovo dolazi iz netflix kuhinje. Ovo je čist bindz, ne može drugačije. Detektivke na nivou ali prava zvezda serije mlada Kaitlyn Dever,emotivna gluma bez greške! 👏 Ocena recimo 9/10 i hvala na preporuci, da nije ove teme nikad ne bih naleteo na ovaj dragulj.
Morao sam potražiti svoj post od pre šest godina ovde na forumu oko ove serije. Znam da mi nije bila nešto posebno ali nisam znao da sam je toliko pljucnuo. Šta su ti ukusi 😀

Dobar Kestenko S02!
6 epizoda prava mera, a i Danica Ćurčić u glavnoj ulozi odlična 🙂

The Blacklist (2013–2023)
10. (poslednja) sezona
bolja nego prethodna. dopada mi se postava likova, tj. promena je pozitivna. ima i reciklaže prethodnih likova iz prethodnih sezona. sam kraj i sezone i serije se sastoji iz dve epizode, pri čemu je druga razočaranje u odnosu na prvu.
efektnije bi bilo da se serija završila sa proširenom 8. sezonom

The Librarians (2014–2018)
4. (poslednja) sezona
najslabija sezona od svih. dobro je što se ne ide na seksepil glavne glumice, što su frizure u normali i što se efekti koriste u manjoj meri i pametnije. ova sezona ima 12 umesto uobičajenih 10 i deluje mi da su 2 opušteno mogle da ne budu tu, to su 2. i 10. na spisku epizoda na IMDb. inače, na SciFy se 2. epizoda ("And the Steal of Fortune") prikazuje pre 5. ("And the Bleeding Crown"). sama ta epizoda deluje kao da je trebalo da bude posle 12., da nisu rešili da završe seriju. poslednja epizoda ima i fazon iz kraja serije Continuum (u njoj glavnu ulogu ima glumica koja ima epizodnu/sporednu u ovoj sezoni)

Senke nad Balkanom (2017-2026)
3. (poslednja) sezona
preduga pauza između 2. i 3. sezone. ne bi me čudilo da su do ideje za nju došli tokom rada na "Čuvarima formule". iskreno, ovo je najslabija sezona, previše svačega ima u odnosu na prethodne sezone. Milan Marić i Nenad Jezdić su oduvali sa glumom. Biković, koji je u kasnim 30, glumi Tita kao da je u srednjim 30-im a tada je bio u srednjim/kasnim 40-ima

The Boys je od pocetka bila sprdacina (pogledajte samo pisce iste) i takva ce i da zavrsi.
Ko god je mislio da ce pored, tu i tamo nabacnih anarhistickih pogleda, dobiti resenje globalnog problema narcizma, nece.
Uzivajte dok traje, serija je bolja od From, Silo, GOT & spinoffs, Severance.

I od svih Marvel filmova. Svih!

Ali nije bolja od Dextera..

Poslednja izmena:
  • Funny
Reagovanja: Ira
Ubelivable 7/10
Od preterane smirenosti i konstantnog isijasa (cervikalgija) glavne detektivke sam dobijao nervna rastrojstva

Nazad
Vrh Dno