Šta je novo?

iPhone Autorizovani Servis - Srbija

Jedini pouzdan način da se sačuvaju podaci je obavezan backup pre update-a sistema 😃

Zavisi od kad ti je on, a u ovom slučaju ne znam da li može i, ako može, koliko bi koštala takva akcija.

Jel zna neko da li autorizovani servisi macola istyle itd. prihvataju esim modele iphone 17 pro i da li im menjaju baterije ?

Prihvataju, ali bateriju teško da ćeš zameniti osim ako dijagnostika ne prikaže da je neispravna ili naduvena, a za nove telefone to je baš baš retkost.
I bolje je u ProMobi nositi.

Prihvataju, ali bateriju teško da ćeš zameniti osim ako dijagnostika ne prikaže da je neispravna ili naduvena, a za nove telefone to je baš baš retkost.
Više me zanima vezano za bateriju kada za dve tri godine ako budem zadržao uređaj baterija krene da zakazuje da li ću moći da zamenim jer se kod esim modela baterija razlikuje (malo je veća nego kod verzije sa fizičkim sim-om)

Niko ne može da ti odgovori šta će biti za 2-3 godine ali je uvek bilo baterija i drugih rezervnih delova dostupnih u periodu od 6-7 godina. Za sada sve ide svojim tokom, nema poznatih ograničenja osim onih koja su oduvek bila, a to je da Kineski dual sim (fizički) ne mogu da se reklamiraju kod nas, a tu spadaju i modeli poreklom iz Hong Konga i Makaa.

Iskreno nisam se nesto posebno bavio tematikom garancije, prilikom kupovine telefona video sam da je esim varijanta bila 60ak evra jeftinija i da je imala veću bateriju, sada mi je malo žao što to nisam malo bolje proučio...

Zamena baterije u nekom periodu od 2-3-4 godine će svakako biti u van garancije i plaćaće se.

Nazad
Vrh Dno