Uspeo sam ja za oca, ali tako što je član foruma na ovoj temi bio ponudio brojeve telefona A1 agenata.Ajde neka bar neko napiše je li uspeo da reši nešto preko ove teme, imam utisak da je potpuno uzaludno bilo šta tražiti ovde.
Uspeo sam za obnovu da izvučem 500 kinte manje za Neo super i plus popust za reciklažu ( za polovni koji sam platio liku 300 kinte ) , puna kapa .Ajde neka bar neko napiše je li uspeo da reši nešto preko ove teme, imam utisak da je potpuno uzaludno bilo šta tražiti ovde.
Ajde neka bar neko napiše je li uspeo da reši nešto preko ove teme, imam utisak da je potpuno uzaludno bilo šta tražiti ovde.
Traži brojeve akvizitera za kablovsku/internet po komšiluku na posterima. Ja sam tako pozvao A1 i Yettel. Ovde sam dva puta pisao i niko se nije javljao.Ajde neka bar neko napiše je li uspeo da reši nešto preko ove teme, imam utisak da je potpuno uzaludno bilo šta tražiti ovde.
OvoU svakom slučaju tema može da pomogne, ali treba biti realan u prohtevima.
Dobio sam ponudu za Yettel 30 za 1500 din (50% u toku cele ugovorne obaveze). Posto nisam iz BG morala je esim kartica. Sto meni nije bio problem.Definitivno napustam MTS posle 17 godina. Zainteresovan sam za Yettel 30. Ako moze 50% u toku cele ugovorne obaveze.
Ugovor u MTS mi istice sutra 28.04.
Ako ima Yettel-ovih agenata da prebacimo broj u sredu 29.04. Yettel 30 mi je paket po meri. Najvise zbog Deezera kojeg placam u MTS-u. Tako da mi je Yettel 30 prioritet.
Kako si dobio tih 50%? Zar nisu ukinuli taj popust kad se prelazi iz druge mrežeDobio sam ponudu za Yettel 30 za 1500 din (50% u toku cele ugovorne obaveze). Posto nisam iz BG morala je esim kartica. Sto meni nije bio problem.
Ne znam kako je bilo ranije. Ali stvarno sam bio resen da predjem iz MTS-a u Yettel. Treba biti fer prema svim agentima nebitno iz koje su mreze. Ako iniciras prelazak iz druge mreze preko agenta ispostuj tog agenta do kraja. Ispostuj njegovo vreme i trud i predji u drugu mrezu.Kako si dobio tih 50%? Zar nisu ukinuli taj popust kad se prelazi iz druge mreže
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari