Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uštedi 500 rsd uz Maxi Online!

Uz promo kod SKL500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 6.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 25.04-27.04.

Tvoj Maxi Online!

I dalje važe 500/4000 za Maxi
ATC500
SRYND500
Naravno ako ih već niste iskoristili.

Poslednja izmena:

Uz promo kod ERT500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 28.04 - 30.04.

Tvoj Maxi Online!

Uz promo kod GHU500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 02.05 - 04.05.
Maxi Beograd

Registrovao sam se na Idea online jos pre nekoliko godina i sada po prvi put pokusavam da obavim kupovinu. Sta god da ubacim, ne dozvoljava mi da platim jer je zatarabljen neki vaucer od 500 din. koji sam uneo u korpi ko zna kad i koji naravno ne vazi- VAUCEROKTy. Konstantno mi izlazi greska da je vaucer neispravan, a ne mogu da ga obrisem, probao da ispraznim korpu, probao u drugom pretrazivacu, doslovno sve. Ne nalazim opciju da obrisem nalog i napravim novi. Da li je to uopste moguce, a da ne pozovem kol centar? Pretpostavljam da ne mogu da napravim novi nalog sa istom mejl adresom ukoliko je isti broj telefona? Pitam i zato sto bi mi dobro legao vaucer od 1000 din. za nove korisnike - njega mi takodje ne prihvata, bez obzira na ovaj zaglavljeni hod. Probao sam da se presaltam na Maxi da ne gubim vreme sa ovima, medjutim cene alkohola koji mi treba za rodjendan su horor film i nista nije na popustu, pa Idea paradoksalno izadje jeftinija

Da dopunim informacijom: uspela je nova registracija sa drugom mejl adresom i istim brojem telefona, ali ne prihvata promo kod 1000VLKM, pise da je vec iskoriscen, sto sigurno nije slucaj

Na sajtu vise uopste ne stoji da daju vaucer.
A u zadnje vreme je bilo , sitnim slovima, da vaucer za prvu kupovinu salju na viber, ali posto vec imas taj broj telefona koriscen na prethodnom nalogu, ne znam da li bi ti poslali

Uz promo kod MIC500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 6.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 07.05-08.05.

Tvoj Maxi Online!

Uz promo kod IMC500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 07.05 - 09.05.

Tvoj Maxi Online!

Uz promo kod IMC500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 07.05 - 09.05.

Tvoj Maxi Online!

Uz promo kod SDE500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 6.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 10.05-12.05.

Tvoj Maxi Online!

Uz promo kod GHI500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 09.05 - 11.05.

Tvoj Maxi Online!

Da dopunim informacijom: uspela je nova registracija sa drugom mejl adresom i istim brojem telefona, ali ne prihvata promo kod 1000VLKM, pise da je vec iskoriscen, sto sigurno nije slucaj
Sad sam probao meni radi.
Drugi br tel i mejl, adresa ista.

Poslednja izmena:
Može drugi nalog na istoj adresi, ali uz drugu e-adresu mora i drugi broj telefona.

Nema veze, hvala svakako. Na kraju se ispostavilo da mi nije trebao ni popust, jer mi je bilo potrebno manje artikala. I na to malo sto sam uzeo je stiglo jos manje, zvali me da mi kazu da nemaju dva jeftina proseka (koji nisu ni bili na akciji), pa zatim neko smrznuto testo. Doslo mi je da ih pitam sta onda imaju, racun je bio manji od minimuma za dostavu🤣

Nazad
Vrh Dno