Ne radi ni kod mene, sve svetli dobro na ONTu ali neta nema, CC je zauzet kada pozovem, ja na Vidikovcu, gde si ti?Jel neki problem kod YUnet-a ?
Ne radi ni kod mene, sve svetli dobro na ONTu ali neta nema, CC je zauzet kada pozovem, ja na Vidikovcu, gde si ti?Jel neki problem kod YUnet-a ?
Evo i ja da potrvrdim prekid neta oko 15.3o Zrenjanin, ONT konektovan ali neta nije bilo, CC ni u ludillu da dobijes. Mada se meni desila ista situacija i u subotu oko 13h nakon nestanka struje ONT se konektovao ali neta nije bilo. CC sam dobio iz 10 puta i sva sreca sto se desilo dok su radili, nakopon mi se javlja lik i kaze prosledicemo mts, ocigledno nakon resetovanja ONT-a daljinski sve je proradilo. Nokia ONT ima ocigledno neki sioftverski bag, to je neko ovde vec pomenuo da nakon nestanka struje ne moze se u potpunosti povezati sa centralom sve dok mts ne resetuje sa njihove strane.Sombor. A vidim da ni web sajt im ne radi.
Izvuko sam iz struje sve i ONT i Becon.
Al čudno se dešava i ONT puno više se čeka za PON led to sam primetio.
@Kasper-42@coxa da ne koristiš možda Nokia ONT? Ako je odgovor potvrdan, imaju bug u konfiguraciji pa kad bude prekid ili nestane struje nestane konekcija i ne može da se oporavi dok u tvom slučaju oni ne jave Telekomu i Telekom ti restaruje ONT. Ono što možeš sledeći put da pokušaš jeste hard reset ONTa, nikako rutera (to nikako ne proporucuju) nego samo ONTa.
da upravo Nokia ONT, za huawei nisam cuo da imaju takav problem ali njih ne mozemo da koristimo bar sto se tice Vojvodine. Ok pokucasu hard reset ako se situacija ponovi, mada to nije resenje, jedino zamena ONT-a za noviju verziju.Ruter imam svoj Asus ne korsitim njihov Xiaomi.
Ne razumem odakle ti ovo? Ja sam u Ns i imam huawei ont od pocetka.da upravo Nokia ONT, za huawei nisam cuo da imaju takav problem ali njih ne mozemo da koristimo bar sto se tice Vojvodine. Ok pokucasu hard reset ako se situacija ponovi, mada to nije resenje, jedino zamena ONT-a za noviju verziju.Ruter imam svoj Asus ne korsitim njihov Xiaomi.
ok hvala za info, nadam se da se nece ovo ponavljatiNe treba novi ONT, samo nova verzija softvera na ONTu, biće uskoro, možda. Do tada ako se desi vikendom imaš rešenje.
komsija koji inace radi u telekomu, secam se da mi je rekao da u zavisnosti od opreme koja je instalirana u centrali ide i odgovarajuci ont. Za ZR nisam cuo da iko ima huawei a da ima optiku kod bilo kog provajdera. Iscackacu jos malo, kumovi imaju optiku A1 preko mts, videcu sta su im doneli, znam da je ont i ruter zajedno, kao sto ima mtsNe razumem odakle ti ovo? Ja sam u Ns i imam huawei ont od pocetka.
I dalje vazi akcija za nove korisnikeZna li neko ima li šta od one akcije za 500/250 za 2000?
Jel to preko promotera ili ovako? Meni za te pare nude 200/100?I dalje vazi akcija za nove korisnike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari