Ekran.U čemu konkretno baterija, ekran, fluidnost ili generalno sve?
A znam ali ja na 2 godine menjam telefon i zbog baterije i da koliko toliko mogu da dobijem za telefonNe diraj taj s24 ultra, još uvek kida taj telefon.
Самим тим што сад нећеш бацити новац на нови добио си нешто, 25U би био мој избор у односу на 26U, али пошто скок са 24 на 25 и није баш вриједан новца...A znam ali ja na 2 godine menjam telefon i zbog baterije i da koliko toliko mogu da dobijem za telefon
Znam nekako mi nije nesto da upgradeam sa s24u na s25u logicnije mi da idem na s26uСамим тим што сад нећеш бацити новац на нови добио си нешто, 25U би био мој избор у односу на 26U, али пошто скок са 24 на 25 и није баш вриједан новца...
Čekaj 18 pro max, tu je za koji mesec. Da ideš na 25 sa 24, nema nekog smisla, a 26, pa opet, najnoviji jeste, ali ima tu tih nekih minusa koji odvlače ljude kada već treba da sunu veću količinu novca. Da li si razmišljao da izađeš iz Samsung - Apple ekosistema ? Zato jer ako jesi, ima puno interesantnih telefona u Ultra segmentu ove godine.Znam nekako mi nije nesto da upgradeam sa s24u na s25u logicnije mi da idem na s26u
Kakav ekran ima problem? Ako može neko da napiše da probam i da slikam da postavim ovde? Nisam primetio nikakv problem.a nemam pojma mozda bih pre s26 ultru a citam da ima taj problem sa ekranom da nije toliko ostar sad ne znam da li je to istina
Probao sam ga u radnji primetio sam da je dosta brzi fluidniji od s24 ultre da li ima neko s26 ultra pa da kaze kakav je ekran?
A ne znam volim samsung i apple xiaomi 17 ultra je dobar ali je sistem katastrofa po meni ne svidja mi se,gledao sam honor m8p on je dobar sistem isto onako nije los al opet posle godinu dana ima cena bas da mu padne msm da su tu samsung i apple najjaci po meni,ne kazem da su najbolji ima dosta dobrih vivo,oppo..Čekaj 18 pro max, tu je za koji mesec. Da ideš na 25 sa 24, nema nekog smisla, a 26, pa opet, najnoviji jeste, ali ima tu tih nekih minusa koji odvlače ljude kada već treba da sunu veću količinu novca. Da li si razmišljao da izađeš iz Samsung - Apple ekosistema ? Zato jer ako jesi, ima puno interesantnih telefona u Ultra segmentu ove godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari