Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Brate ako si imao s24Ultra uzmes s25 Ultra ili ako bas imas viska love za bacanje s26Ultra, dobijas za nijansu brzi telefon i bolju bateriju ako koristis 4g, na 5g je baterija djubre. Za jabuku ti je slicno, s tim sto je to jos vece djubre u poredjenju sa samsung djubretom, imao sam i 15 i 16 i 17 pro max i nikakvu razliku nisam primetio , baterija ok, ali sporiji u odnosu na samsung jer ga tecno staklo kida. Svakako ako imas viska love probas jabuku, pa ako ti se ne svidja zamenis za samsung al to ti je gubitak jedno 300e, na tebi je. 🫡

A znam ali ja na 2 godine menjam telefon i zbog baterije i da koliko toliko mogu da dobijem za telefon
Самим тим што сад нећеш бацити новац на нови добио си нешто, 25U би био мој избор у односу на 26U, али пошто скок са 24 на 25 и није баш вриједан новца...

Самим тим што сад нећеш бацити новац на нови добио си нешто, 25U би био мој избор у односу на 26U, али пошто скок са 24 на 25 и није баш вриједан новца...
Znam nekako mi nije nesto da upgradeam sa s24u na s25u logicnije mi da idem na s26u

Znam nekako mi nije nesto da upgradeam sa s24u na s25u logicnije mi da idem na s26u
Čekaj 18 pro max, tu je za koji mesec. Da ideš na 25 sa 24, nema nekog smisla, a 26, pa opet, najnoviji jeste, ali ima tu tih nekih minusa koji odvlače ljude kada već treba da sunu veću količinu novca. Da li si razmišljao da izađeš iz Samsung - Apple ekosistema ? Zato jer ako jesi, ima puno interesantnih telefona u Ultra segmentu ove godine.

a nemam pojma mozda bih pre s26 ultru a citam da ima taj problem sa ekranom da nije toliko ostar sad ne znam da li je to istina
Probao sam ga u radnji primetio sam da je dosta brzi fluidniji od s24 ultre da li ima neko s26 ultra pa da kaze kakav je ekran?
Kakav ekran ima problem? Ako može neko da napiše da probam i da slikam da postavim ovde? Nisam primetio nikakv problem.
Možda ako mikroskopom neko nešto poredi, sa tim se ne bih bavio mikro nivo ludacima.
Nemam S26U i nemam razlog da hvalim svog konja, ali svaki dan vidim telefon kod drugara, mogu samo da kažem iskreno da je odličan ekran S26U i napolju je svetliji i bolje se vidi od mog 16 PM, baš sam poredio ovih dana kada je sunačno.

Прије неколико дана се укрцао нови члан посаде на броду и има 26U. Дошао ми је као зицер јер до тада сам само на основу туђих коментара и рецензија стекао утисак да мањка оштрине (макар у односу на досадашње Ultra моделе).
Замолио сам га да бацим поглед и упоредио га наспрам 25U један до другога.
Разлика је примјетна, 25U има оштрији приказ и кад су један наспрам другог јесте примјетно.
Стиче се утисак јер се то помиње често да је екран катастрофа, далеко од тога, екран је супер.
Мени је приказ и осјећај на екрану јако битан (због тога никад не користим никакву заштиту на истом) и у поређењу са 25U остала унапређења на 26U нису добољна да компезују ту ствар са екраном.
Да сам на на 22U или 23U онда би ми 26U можда и могао бити легитиман избор али мислим да са 24U и 25U нема довољно материјала за прећи и успут оправдати уложен новац.

Čekaj 18 pro max, tu je za koji mesec. Da ideš na 25 sa 24, nema nekog smisla, a 26, pa opet, najnoviji jeste, ali ima tu tih nekih minusa koji odvlače ljude kada već treba da sunu veću količinu novca. Da li si razmišljao da izađeš iz Samsung - Apple ekosistema ? Zato jer ako jesi, ima puno interesantnih telefona u Ultra segmentu ove godine.
A ne znam volim samsung i apple xiaomi 17 ultra je dobar ali je sistem katastrofa po meni ne svidja mi se,gledao sam honor m8p on je dobar sistem isto onako nije los al opet posle godinu dana ima cena bas da mu padne msm da su tu samsung i apple najjaci po meni,ne kazem da su najbolji ima dosta dobrih vivo,oppo..

Nazad
Vrh Dno