Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Uskoro mi ističe ugovor kod Yettela za optiku (internet i tv), imam njihovu ponudu ali bih voleo da mi se javi neko iz A1 da vidimo šta nude.
Opština Rakovica.

Istekao box ugovor u MTSu, Beograd - Vidikovac.
Potreban mi je internet i mobilni, tv moze i ne mora.
Internet 400-1000
Telefon minimum 50gb interneta
Svejedno koji provajder, na lokaciji postoji optika za mts i sbb, znaci verovatno moze i yettel

Istekao mi je ugovor u želeniku, ako ima neko optiku i tv za za Yettel ili A1, al mi treba hitno danas, spreman sam da potpisujem. 😛

Ističe mi Gold Box 4 u mts-u, treba mi ponuda ili A1 600/300 Inernet I TV ili mts 24x50%. Bezanijska kosa, imaju oba operatera u zgradi svoju infrastrukturu.

Dugogodisnji korisnik Supernova usluge (Super Plan 3 / optika).

Ugovor istekao pre par meseci, trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora.

Pozdrav,

Zainteresovan sam za uvođenje usluga na dve adrese:
1. Novi Beograd: tv i net
  • 3 televizora (nisu smart)
  • preferiramo Yettel
2. Zvezdara: samo net (optika)
- svejedno Yettel ili A1 ko da bolju ponudu

U opticaj ulaze svi sem mt:s i njihovih filijala.

Sportski pozdrav
Rešeno

Kragujevac, ulica Prvoslava Stojanvića, koristim Yettel TV+Internet (300/150 optika). Ističe mi ugovor sutra. Zainteresovan sam ili za obnovu ili za prenos kod drugog provajdera.

Prioritet internet, TV mi nije toliko bitan.

Zrenjanin, mislim da ima vec infrastruktura ( ona bela kutijica s mts stikerom u zidu sta god ) treba mi iskljucivo samo internet, bez ugovorne obaveze bi bilo kul isto ili sto bolja ponuda sto se tice odnosa cena/usluga, mislim da nikad nije bio ni jedan provajder na adresi, hvala

A1, Beograd, Zvezdara, 5G KućniNet Duo, novi korisnik.
5G dostupan na lokaciji.
Zahvaljujem.

Zamolio bih ponudu za Yettel 5G mobilni internet, uz ugovornu obavezu.
Najbolje za Mobilni Net Max paket uz kojih bih uzeo i 5G ruter ZTE G5B.
Unapred zahvaljujem.

Potrebna ponuda za SBB potpisivanje UO za Beograd - Cerak. Trenutno bez ugovorne obaveze SBB. Šta se nudi?

Tražim ponudu za optički internet Orion Biznis Net paket.

Nisam firma, nemam PIB, nisam preduzetnik. Fizičko sam lice a promoter treba da nađe način da me "ubaci" na Orion Biznis paket na bilo koji način.

U zgradi instalirana Orion optika - Savski venac, Beograd.

Ex-Orion sam korisnik (koji se kao i svi ostali ex-Orion korisnici vodi kao SN sistemski). Ostajem na istom kablu ako promoter uspe da mi obezbedi Orion biznis paket iako sam fizičko lice.

Novi korisnik.
Grad: Kovin

Trenutno ne postoji opcija za optički internet.

Tražim ponudu za internet (ne mora uključivati televiziju) od barem 100 Mbps. Po mogućstvu kablovski internet, ali sam otvoren i za opciju kućnog interneta, ukoliko je veza stabilna i postoji mogućnost testiranja brzine i stabilnosti pre potpisivanja ugovora.

Otvoren sam za ponude Supernove, A1 i Yettela. Glavni razlog ovog posta je to što ne želim da plaćam Supernovi 3500 din za 50/5 ili 4500 din za 100/10, s obzirom na to da nemam opciju za optički internet. Ukoliko nudite iste pakete kao na sajtu, nema potrebe da me kontaktirate!

Ako već moram da plaćam 3500 din za 50/5, radije bih to platio lokalnim operaterima ili uzeo kućni internet kod A1 ili Yettela (po nižoj ceni).

Da li je moguce da za Nis, Pantelej nema niko nista da ponudi osim MTS/Supernova optike?

Istekla ugovorna obaveza kod MTS za Box 4 zlatni.

Vodi se na osobu A - treba mi prenos na osobu B i obnova ugovora sa 24x50% ili najboljom ponudom (imam punomocje). Isto sam otovren za prenos u A1 I Yettel uz 24x50% - 12x1rsd ili bolje za mobilni/TV/internet.

Potrebna ponuda za Supernova optički internet. Prelazak sa yetela, treba mi povoljnija ponuda nego što je zvanično dostupno. Optika dovedena do lokacije.

Dobar dan. Tražim najbolju ponudu za prelazak sa MTS odnosno Supernova (ističe ugovor) na A1 ili nekog drugog provajdera. Zanima me paket sa internetom,TV.
Hvala.

Nazad
Vrh Dno