Ne dajte da vas majmunišu, otkazni rok ne postoji u zakonu, ugovorna obaveza kad istekne sutradan možete da razdužite opremu.Vidim svasta se pise. Otkazni rok ako se dobro secam ne postoji? Vidim u drugim temama da pisu clanovi da ih zaje bavaju pa da potvrdim. I zanima me ako se sa optike prelazi kod drugog operatora, (Yunet, Yettel..) gde se trazi onaj kod, IDP broj ako ne gresim, da li se to najavljuje i trenutnom operatoru i da li se zahteva raskid, odnosno da li ugovor mora da bude raskinut da bi ovi drugi mogli bilo sta?
Tako je.Takodje kome nisu menjali cenu paketa a zeli da raskine sa njima nek napise prigovor jer su izbacili kanale bez 30 dana unapred obavestenja sto je u prevodu krsenje ugovora sa njihove strane.Mozete da mi se javite u PM ako vam treba pomoc oko toga,pomocicu bez problemaNe dajte da vas majmunišu, otkazni rok ne postoji u zakonu, ugovorna obaveza kad istekne sutradan možete da razdužite opremu.
Једино ако и даље имаш коперникусов гт7600.Postoji li nacin da se izbrisu pojedini tv kanali na STB uredjaju, ne da se zakljucaju nego da ih jednostavno vise nema u listi kanala?
Prvo i osnovno, ukoliko je moguće neka koriste postojeću instalaciju. Čak i da nije, traži da na ista mesta provuku novu instalaciju. Što se opreme tiče, probaj da ti naprave kako je bilo, i ne puštaj ih napolje dok se ne uveriš da sve radi 😁Drugari, dolaze da montiraju STBove kod produzenja ugovora na supernovi sad u petak (imam stari Exe Net paket koji je sad Super L ili tako nesto, jos uvek mi je coax u televizorima, paket neki 100/40 prastari).
Moze savet vas iskusnijih sta da obratim paznju da mi ne zas**u prilikom instalacije? ONT mi je takodje neki prastari (TP Link) koji sam stavio u bridge a koristim svoj Mercusys. Bilo sta sto vam pada na pamet da obratim paznju kad budu dosli da riljaju po kuci bio bih vam zahvalan za sugestije.
Jeste tako ali u stvarnosti mnogo je teško da njima na terenu se ubeđivati .Prvo i osnovno, ukoliko je moguće neka koriste postojeću instalaciju. Čak i da nije, traži da na ista mesta provuku novu instalaciju. Što se opreme tiče, probaj da ti naprave kako je bilo, i ne puštaj ih napolje dok se ne uveriš da sve radi 😁
Ostalo po želji.
Pa nema šta, oni ulaze kod nas, izvolte pravila su ta. Može neke korekcije ukoliko bitno ne narušavaju prostor. Moja iskustva su pozitivna po tom pitanju, i ex Exe, SN, SBB i sada A1.Jeste tako ali u stvarnosti mnogo je teško da njima na terenu se ubeđivati .
Kod mene su koristili postojeća rebrasta creva u zidu. Što je do njih momci uradili sve super. E a onda nastaje problem jer njihov ruter ma 5gh ne može da isporuči tu brzinu iz ne znam ni ja kog razloga. Ja sam kupio svoj ruter kategorije 6, stavio ga u AP mod i rešio problem, sve superDrugari, dolaze da montiraju STBove kod produzenja ugovora na supernovi sad u petak (imam stari Exe Net paket koji je sad Super L ili tako nesto, jos uvek mi je coax u televizorima, paket neki 100/40 prastari).
Moze savet vas iskusnijih sta da obratim paznju da mi ne zas**u prilikom instalacije? ONT mi je takodje neki prastari (TP Link) koji sam stavio u bridge a koristim svoj Mercusys. Bilo sta sto vam pada na pamet da obratim paznju kad budu dosli da riljaju po kuci bio bih vam zahvalan za sugestije.

Malo radi -malo ne radi u proseku radi po nekad .Meni se dešava na 5ghz, a na 2.4ghz se ne dešava. Naravno posle proradi.
Kod mene se desi 1-2 mesečno da ne radi par minuta, pa proradi. Obično ako se vežem na drugu mrežu pa se vratim zna da zabode, ali ništa strašno.Malo radi -malo ne radi u proseku radi po nekad .
Ma bitno je da radi .Kod mene se desi 1-2 mesečno da ne radi par minuta, pa proradi. Obično ako se vežem na drugu mrežu pa se vratim zna da zabode, ali ništa strašno.
Neki kondenzatori su se osušili, neki (WiFi) čip se pregreva zbog visokog napona a i ovako mu je "hlađenje" rešeno ubilo se. Još kad se montira u okruženju gde nema cirkulacije vazduha... Realno taj modem je odslužio svoje.Da, 7210. Što je fora modem se čuje zavisno od korišćenja, kada pustim speedtest na telefonu čuje se neko pucketanje i grebuckanje iz modema 🙂
Ubie modemKoji je najnoviji internet modem za internet na koaksijalnom kablu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari