Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za Samsung

U pravu ste, bas sam se jutros iznenadio kad je vise ne primecujem, tako da povlacim pljuvacinu u afektu po antirefleks foliji za uktru 😅
A kakva je folija ovako? Jel smeta za s pen, posto nije glatka kao staklo? Pretpostavljam i da se prlja brze od stakla, tj zamasti od prstiju

Tanka, ekstra na suncu, osecaj kao da je nema i pretpostavljam tako i stiti ekran 😆 mada staklo kad sam imao, bilo je poteskoca sa otiskom pola dana i naprasno se nekako adaptiralo i nije problema. Sa ovom folijom je osecaj kao da nista nisam lepio preko ekrana, kad su nestale linije sa sredine kako se lepila gore i dole.

Neka preporuka za tanku silicon (nikako providnu jer sve požute) S25 Ultra sa Aliexpressa naravno?
Može i magnet da mogu u kolima da držim telefon na vent.
Nešto na ovaj fazon samo me brine da se guli boja kao 5 sličnih što sam imao za S23U, plus su ljudi pisali da se gule iz ove zvanične Samsung takve futrole.

Ja imam neku za S23U,tanki crni silikon,uzeo je u 3G store-u,nosio sam je par meseci,ne vide se tragovi da se negde izlizala...

Ima li ko informaciju da li smart view maska za s25 ultru, konkretno u 3g store-u, radi "na magnet", odnosno da ne treba da se instalira posebna aplikacija da bi prozorče imalo funkciju? Samo sam tamo video da imaju tu "original" smart view.

Nazad
Vrh Dno