AP uglavnom prelazi u CN, ali je moguće i u LA.ne mogu da se setim , kada AP***** i da li prelazi u drugi kod ?
Ista situacija i kod mene. LA...HU paket male vrednosti, isti status od 14.4. i ne pomera se. Na aliexpressu piše delivery failed. Jel se pomerio ovaj tvoj paket?Ima li neko iskustva sa ovakvom situacijom... Vidim da se pisalo u temi, ali max. tipa nedelju dana na izmeničnoj. Ima li šta od ovoga ili da podignem dispute?
LA...HU je u pitanju.
Pogledajte prilog 536223
Ne baš sam sada gledao, stoji od 30. marta. Kod mene je na AE ovakav status...
Pogledajte prilog 536489
jel mrdalo sa ovog statusa?Ima li neko iskustva sa ovakvom situacijom... Vidim da se pisalo u temi, ali max. tipa nedelju dana na izmeničnoj. Ima li šta od ovoga ili da podignem dispute?
LA...HU je u pitanju.
Pogledajte prilog 536223
Obicno od 1-3 dana moje iskustvo.Naravno, pitanje je bilo u smislu, da li je neko skorije imao iskustvo, da li to bude 1-2-3-10-20-30 dana nakon što preusmeri paket na paketomat?
Slanjepaketa ti je logisticki centar i sluzi ti za firme koje nece da se cimaju oko kurira tj. oni ti zavrsavaju kurira, povracaj, reklamacije....A Slanjepaketa Dobanovci i X Express kurirska sluzba jel imao neko iskustva sa njima , stize mi neki tus preko njih a bratu danas stigle neke makaze , neke onlajn prodavnice saradjuju sa njima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari