Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

@marantz

zaglavljeno na carini , a nisu uneli poslednji status 🙁

----

prestao sam da redovno pratim temu i posiljke sa AE 🙁

ne mogu da se setim , kada AP***** i da li prelazi u drugi kod ?

Ima li neko iskustva sa ovakvom situacijom... Vidim da se pisalo u temi, ali max. tipa nedelju dana na izmeničnoj. Ima li šta od ovoga ili da podignem dispute?

LA...HU je u pitanju.

Pogledajte prilog 536223
Ista situacija i kod mene. LA...HU paket male vrednosti, isti status od 14.4. i ne pomera se. Na aliexpressu piše delivery failed. Jel se pomerio ovaj tvoj paket?

Od pocetka godine vrlo retko pratim posiljke sa AE

Dajte primere za CN**** kodove

Kada se moze ocekivati sledeci status ?

CN260418*****

In transit
Package leaving origin country/region.
Wed | Apr. 22
Awaiting flight
Wed | Apr. 22

koju seriju PJ kodova dobijaju trenutno ( prvih 4-5 cifara )

@lignjorad

izgenerisi LA...HU kodove , njih je jednostavno pratiti

Pozdrav ekipa, da li neko zna sta se desava sa LR..NL posiljkama? Preko 10 dana mi stoji status "Arrived at departure transport hub"

Prekjuče sam dobio poruku da mogu da preusmerim nešto na poštin paketomat i preusmerio sam. Juče oko 10 je bio status otprema na 11202, da li neko zna kada ću moći da preuzmem sa paketomata pošiljku?

EDIT: nešto se čudno formatirala poruka.
1777017912923.png

Poslednja izmena:
Naravno, pitanje je bilo u smislu, da li je neko skorije imao iskustvo, da li to bude 1-2-3-10-20-30 dana nakon što preusmeri paket na paketomat?

Zavisi koliko je opterecen paketomat, nekom bude za dan, nekom za 3.

Upravo tako, evo mog iskustva sa poslednjih par paketa i paketomatom na NIS-ovoj pumpi u Dimitrija Tucovića na Zvezdari (čitam statuse iz Vajber chata) - jedan paket preusmeren posle tri dana, drugi paket posle dva dana, treći paket poslat u poštu posle tri dana (verovatno nije bilo mesta na paketomatu)...

A Slanjepaketa Dobanovci i X Express kurirska sluzba jel imao neko iskustva sa njima , stize mi neki tus preko njih a bratu danas stigle neke makaze , neke onlajn prodavnice saradjuju sa njima.

Ko je Transfera, i zasto paketi sa Temua idu preko Transfere a imaju broj za praćenje PT koji pripada Pošti Srbije ???
Inače na oba sajta stoje sasvim drugi dani i vreme za status Elektronski prispela.

M one , Transfera , Slanje Paketa Dobanovci to nisu kurirske sluzbe samo mozes naci informacije o paketima za pracenje kod njih. To su logisticki centri gde kuriri uzimaju pakete. Mada su neki pricali da im je sam M one dovezao paket sa temu-a meni nije nikad uglavnom je Aks , BEX , City Express , Posta ili Daly Express. X Express nije za sada.

• Like
Reagovanja: G17
Meni je skoro M-ONE doneo paket, doduše ostavio u nekom pet shop-u, to im je kao paket shop. Naravno M-ONE je mnogo spor, po 3-4 dana drži pakete kod sebe dok ih ne provedi kuririma, dok Transfera radi brže dosta, kao i kad paket ide direktno Bex-om.

A Slanjepaketa Dobanovci i X Express kurirska sluzba jel imao neko iskustva sa njima , stize mi neki tus preko njih a bratu danas stigle neke makaze , neke onlajn prodavnice saradjuju sa njima.
Slanjepaketa ti je logisticki centar i sluzi ti za firme koje nece da se cimaju oko kurira tj. oni ti zavrsavaju kurira, povracaj, reklamacije....

X Express ti je novoosnovana kurirska sluzba, barem za srpsko trziste, dok u BiH dominiraju. Zvanicno su krenuli sa radom pre nekih mesec dana

Nazad
Vrh Dno