Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

I ja se nadam, ali nije stigao ni fiskalni niti bilo šta drugo kako već obično ide kad se kupuje na Ananasu 🙂

To stize tek kad preuzme kurir posiljku. Prvo moraju da potvrde, pa posle kad kurir preuzme stize fiskalni na mail.

Plaćeno karticom i evo već 3. radni dan ništa se ne dešava 🙂

Pošiljalac: BIG BANG by BC Group
Rok isporuke: 04. - 05.maj
Dostavljač: U obradi

Da oni baš odugovlače sa isporukom, dve nedelje sam ja čekao pumpu za voće od BC.

Meni se ovo sa njima prvi put dešava, a kupio sam, što preko ananasa / direktno od njih, baš dosta stvari...
Da sam znao da se ovoliko dugo čeka ne bih ni naručio. 🙂

Isto lose iskustvo sa kupovinom preko BC. Cekao ves masinu dve nedelje da bi na kraju otkazali, drugi put porucio indukcionu plocu i opet otkazali posle dva dana.

Otkazuju jer prodaju robu koju nemaju na stanju, kupac naruči, oni zovu dobavljača pa dobavljač zove njegovog dobljavača i dok se sazna stanje prodje i nekoliko dana i otkaz. Tako i ja prošao sa el. šporetom.

Plaćeno karticom i evo već 3. radni dan ništa se ne dešava 🙂

Pošiljalac: BIG BANG by BC Group
Rok isporuke: 04. - 05.maj
Dostavljač: U obradi
Isti slucaj, ja sam porucio neke lustere 17.04. od Sparka, 18. se promenio status na 'porudzbina je spakovana' i ne mrda. Rok za isporuku je 06.-11. maj, City dostavlja.
Jedino ako ih nemaju na stanju pa cekaju da im stignu.

Pre će biti da im ova kupovina preko ananasa sa vaučerima manje odgovara od kupovine direktno od njih 🙂

Na BigBang sajtu za taj artikal piše:

bb.png

Najgore je što ostalo poručeno iz iste kupovine je već poslato, samo ovo najvažnije nije 🙂
I sad ne znam kad da iznesu stari uređaj iz stana i kad da se dogovorimo sa električarem da dođe kako bi im povezao trofazni kabl. Kao 5 godine garancije važi samo ako je ovlašćeni servis sve montirao, u slučaju bilo kakvih problema ne priznaju garanciju 🙂

Mada ovo realno svako ko je malo "tehnički pismen" može sam da poveže:

ung-680Wx510H-3859888558540-1.jpg

Poslednja izmena:
Ja kupio LP, plocu, spakovana prvi dan i tako stoji vec evo 30 dana.. zvao tri puta kao nesto javljaju kuririma da preuzmu ali nista se ne desava, zadnji put rekao da otkazu, a ni to ne rade.. ne znam sta da radim. Placena je

Ja kupio LP, plocu, spakovana prvi dan i tako stoji vec evo 30 dana.. zvao tri puta kao nesto javljaju kuririma da preuzmu ali nista se ne desava, zadnji put rekao da otkazu, a ni to ne rade.. ne znam sta da radim. Placena je
Pricas za Inovio ili neka druga radnja? Na app stoji koja brza posta treba da preuzme pa mozes i njih da cimas

Pre će biti da im ova kupovina preko ananasa sa vaučerima manje odgovara od kupovine direktno od njih 🙂

Na BigBang sajtu za taj artikal piše:

bb.png

Najgore je što ostalo poručeno iz iste kupovine je već poslato, samo ovo najvažnije nije 🙂
I sad ne znam kad da iznesu stari uređaj iz stana i kad da se dogovorimo sa električarem da dođe kako bi im povezao trofazni kabl. Kao 5 godine garancije važi samo ako je ovlašćeni servis sve montirao, u slučaju bilo kakvih problema ne priznaju garanciju 🙂

Mada ovo realno svako ko je malo "tehnički pismen" može sam da poveže:

ung-680Wx510H-3859888558540-1.jpg
Ja sam mnogima vezivao nove šporete i niko se nikad nije požalio da zbog toga nije ostvario garanciju, to kad povežešili će da radi ili neće. A i ako ga loše povežeš pogrešnim redosledom faza nula to će nešto odmah da izgori. Lično kod mene je skoro dolazio ovlašćeni serviser za gorenje šporet da zameni grejač, došao video fizičko stanje iskrivljenog i napuklog grejača, skinuo i stavio nov. Sve za 5 minuta.
Kvar lošim vezivanjem kabla se nikad neće desiti nakon nekog vremena pa da bude krivac onaj koji ga je i vezivao.

Nazad
Vrh Dno